![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 12-August 07 From: Bacau Member No.: 2,030 ![]() |
Well...okay. Sorry...(IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Deci...am si eu nevoie de niste sfaturi. Am 15 ani si am si eu probleme cu acneea...ca multi altii...iar dupa ce am citit cateva pagini de pe aici, am observat ca voi aveti destula experienta in lupta impotriva acestei "boli". Daca se poate numi "boala". Am cosulete mici pe obraji...inclusiv sus pe pometi pana jos inspre barbie...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) :-< Imi mai ies cosuri ocazionale pe frunte iar cele de pe frunte, cand imi ies, sunt mari, rosii, precum si foarte dureroase de obicei. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Iarasi un of...acelasi lucru si pe barbie. Pe spate nu mai zic...sunt plina!!! Vara port numai tricouri. Bine...ca cele de pe spate le mai acoperi...dar vreau sa aflu daca le pot ameliora cumva pe cele de pe fata deoarece imi este rusine de felul cum arat. Faptul ca folosesc o crema hidratanta cu tint de fond de ten de la Botanics afecteaza cumva? Si inca o intrebare...cea mai importanta...Imi recomandati sa incep un tratament cu Zineryt? Va rog mult sa ma ajutati si pe mine...si imi cer scuze pentru primul post care a fost nepoliticos si dezordonat. Sper ca acesta sa fie mai bun. Va pup. Aveti grija de voi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie mi se pare o idee buna sa incepi tratamentul cu Zineryt, poti sa il folosesti inclusiv pe spate, eventual iti iei doua solutii de Zineryt: una pt fata si cealalta pentru spate. In legatura cu crema hidratanta cu fond de ten, eu prefer sa nu le amestec: folosesc mai intai o crema hidratanta/ matifianta/ tratament, iar dupa 10-15 minute ma dau cu fdt.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 12-August 07 From: Bacau Member No.: 2,030 ![]() |
Iti multumesc tare mult!!
Tu ce crema hidratanta/matifianta/tratament/ folosesti? Esti multumita? Aceeasi intrebare si pentru fondul de ten...ca nu prea ma pricep. Am nevoie de acoperire MAXIMA. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet ... momentan problemele mele sunt de genul cosulete multe si mici pe frunte in special si cam la cateva zile imi apare un monstru din acela dureros care nu prea da inapoi cu nimic. Ma gandeam la Boreade 12 sau la Glycon pentru ca astea nu le-am mai incercat. Pe tine la ce te ajuta Boreade? Sau mai bine zis te ajuta cu ceva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
rafaela...dat fiind faptul ca ai 15 ani este posibil ca acneea ta sa fie pe fondul unor tulburari hormonale mai puternice. Iti vine regulat ciclul? Zyneritul este un tratament bunicel, l-am incercat si eu acum vreo 2 ani si am fost multumita, dar dupa o vreme mi se obisnuise pielea cu el si nu mai avea nici un efect. In paralel cu asta mai poti baga si cate o masca de argila sau cu aspirina (s-a mai scris mult despre asta pe aici). Dar trebuie sa ai rabdare, rezultatele nu apar peste noapte si o sa ai perioade mai bune dupa care iar altele cu probleme si tot asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E un chin nesfarsit, pentru mine cel putin. Totusi poate tu o sa ai noroc si dupa ce treci de pubertate o sa mai scapi de ele. Eu la 15 ani nu aveam probleme in schimb imi iau acu revansa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Multumesc mult pentru raspuns.
Ciclul imi vine regulat, da. Am incercat mai demult mastile de la AslaVital cu argila dar nu prea am vazut rezultate. Acum mai sper cu Zineryt...imi cumpara mama maine... Hmmm...stiu ca trebuie sa am rabdare si ca rezultatele nu apar peste noapte dar nu prea ma gandesc la asta cand ma privesc in oglinda...in schimb...ma gandesc cum ar fi daca nu le`as avea a doua zi...:-< |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu ca toata problema asta cu acneea e groaznica pentru moral. Chiar si eu la 24 de ani am zile in care nu imi vine sa ies din casa, iar la 15 ani imi imaginez ca e de-a dreptul o tragedie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cert e ca nici un tratament nu are efect peste noapte si daca vrei rezultate va trebui sa fii consecventa si sa ai grija de tenul tau in fiecare zi. Mai un tratament, mai o masca, mai un fond de ten care acopera bine...si incetul cu incetul o sa se mai amelioreze treaba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Daca o sa ai rabdare sa citesti tot ce s-a scris la topicul asta o sa stii mai multe decat un medic dermatolog si o sa ai o idee mai clara despre ce trebuie sa faci si la ce sa te astepti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
sweet flavo-c ar trebui se fie in farmacii dar nu stiu exact in care..daca nu gasesti intreaba farmacistele daca nu iti pot comanda special tie (firma producatoare este AURIGA). in craiova stiu unde se gaseste dar in bucuresti...
a, inca ceva sweet.. eu nu prea m-am tinut de bio oil, l-am aplicat de vreo 2 ori pe fata, nu mi-au aparut cosuri dar parca aveam porii mai vizibili (asa mi se intampla si cu uleiul de jojoba) si apoi am renuntat. nici pe corp nu m-am mai dat pt ca a fost o perioada f calduroasa/ umeda si nu mai suportam nimic dupa dus. in concluzie nu stiu daca e bun, poate il testez mai la iarna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , sa-mi zici daca tu il mai vrei rafaela bine ai venit, sper sa-ti rezolvi problemele cu ajutorul sfaturilor de pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rafaela, eu folosesc si am folosit multe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar sa iti spun cu ce ma dau momemtan. Dimineata folosesc Effaclar K de la La Roche Posay (se gaseste in farmacii, ti-as recomanda sa folosesti numai dermatocosmetice), eu sunt multumita de ea pentru ca este o buna baza de machiaj, hidrateaza, dar in acelasi timp matifiaza pielea, nu o lasa lucioasa si in plus este si tratament. S-ar putea sa ai nevoie de hidratare mai intensa, tinand cont ca vei folosi Zineryt, care usuca pielea (ai grija sa nu abuzezi de el!) si s-ar putea sa ti se exfolieze, deci ar fi indicat sa ai si o crema hidratanta (eventual pt ten agresat de astfel de tratamente). Mie nu imi place sa folosesc crema hidratanta simpla inainte de machiaj, mi se par cam grase si imi luceste pielea, eu foloseam numai in situatii de urgenta.
Fond de ten eu folosesc Maximum Cover de la Estee Lauder (care asta si inseamna acoperire maxima, ce iti doresti tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Mie imi place pt ca se vede natural pe fata (si mai ales pt un fdt cu putere de acoperire), mie de obicei fdt imi scoteau in evidenta imperfectiunile, cu toate ca nu sunt foarte accentuate (eu mai am doar niste semne) si isi face bine treaba. O acoperire foarte buna mai ofera Panstick de la Max Factor, este natural si foarte ieftin, dar nu sunt sigura ca este noncomedogenic.. Apropo, am descoperit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca il foloseste pt clientele ei (multe de fite) o cosmeticiana, care are in cabinet produse profesionale, foarte scumpe si are si niste tarife mari, deci banuiesc ca chiar este foarte bun, ea asa sustine. Daca mai ai nelamuriri, poti sa ma mai intrebi. Te sfatuiesc si eu totusi sa citesti paginile anterioare, cu siguranta vei afla multe informatii utile! Bebe, ce aiurea faza cu porii! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu deocamdata as vrea sa folosesc Flavo-C, ca tot imi este mai la indemana, dar nu stiu daca o avea efecte in situatia mea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Si eu ma chinui sa-mi cumpar un Flavo C! Sweet daca vit C o sa stimulezxe productia de colagen eu zic ca o sa te ajute!!! Oare se gaseste in Sensiblu sau la City Pharma?! Of....farmaciile astea....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
eu l-am gasit la craiova intr-o farmacie de-asta 'simpla' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu sensi blu sau help net sau dona, astea chiar nu il aveau. sau la dermastyle si e chiar mai ieftin decat in farmacii
apropo de seruri cu vit c, am mai vazut cateva la sephora (sorry, nu stiu care sunt si in romania, eu ma uit pe site-ul american (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) cu concentratie mai mare chiar adica 10% vit c si nici nu coloreaza porii (l-am testat si eu o data) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 07:50 PM |
|