![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
rafalea bine ai venit si bafta cu tratamentul!
eu iti recomand sa folosesti in paralel si crema skinoren,la mine folosita pe langa zineryt a avut efect pot sa zic,miraculos! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, eu il folosesc de mult timp, ceea ce poate sa insemne 2 lucruri: ca imi place cel mai mult din ce am incercat pana acum (eu schimb produsele unul dupa altul), dar si ca nu a fost indeajuns de eficient incat sa nu mai am nevoie de el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu zic ca e bun totusi, pt ca nu mi-a mai aparut nimic de foarte mult timp (poate ceva micut,dar care trece repede, in perioada lunii), deci previne foarte bine aparitia imperfectiunilor. Impotriva cosurilor nu stiu daca este atat de bun, contine concentrat de AHA, care este mai bland, poate ti-ar trebui ceva cu BHA. Exfoliaza pielea progresiv, fara agresare, uscaciune, iritatii. In timp face tenul mai luminos, intins datorita AHA. Ei spun ca rezolva si problema porilor. Mai citeste reviews si pe beaute-test si poti sa ma mai intrebi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Geo, tu pentru ce vrei Flavo-c? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
uai mie azi miau apratut 3 cosutri din alea mari pe obrazul drept (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) le urasc. Pe diseara cred ca o sa le kilaresc.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu, nu, lasa-le. Da-te cu ceva puternic pe ele: Zineryt, Eritroacnol sau un concentrat de genul Stop Bouton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) se gaseste in farmacii, diverse marci.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
sweet_girl, eritroacnolul te se pare puternic? mie mi s-a parut cel mai delicat dintre produsele anti acnee, dar la inceput era si f eficient
|
|
|
![]()
|
|
Puternic, in sensul ca este eficient. Eu nu l-am folosit, dar am auzit ca usuca cosurile foarte bine.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-August 07 Member No.: 1,966 ![]() |
eritroacnolul contine eritromicina in special.Dupa mine, in loc de eritroacnol mai bine isotrexin, care pe langa eritromicina contine si isotretinoin, substanta activa care e prezenta in roaccutane.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
cat mai costa isotrexinul these days? Ca pana anu asta eram studenta si il luam moca, dar parca tin minte ca era destul de scump. Oricum mie nu mi-a facut prea bine, dar sunt curioasa cat mai costa.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Isotrexinul e in jur de 33 lei.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 12-August 07 From: Bacau Member No.: 2,030 ![]() |
Mama tot o tine pe a ei..." Draga sigur nu vrei mai intai sa mergem la dermatolog inainte de a incepe treaba cu Zineryt`ul asta?"
Voi ce ziceti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Chiar nu am idee...Ea ar vrea sa mergem la dermatolog saptamana viitoare (too late 4 me) . Ma tenteaza sa incep Zineryt`ul ca poate ai da rezultate pana atunci...sunt asa grabita sa scap de ele....uofff.... Chiar nu am idee ce sa fac. Ma tem sa nu ma grabesc si sa pierd ceva mai bun poate...ceva ce mi`ar putea recomanda medicul dermatolog...sfatuiti`ma...please!! P.S. >> Azi am citit 27 de pagini. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (din forum) VA pup pe toate! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 02:52 AM |
|