IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 405 406 407 408 409 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Philia
post Aug 14 2007, 07:06 AM
Post #4061

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

rafalea bine ai venit si bafta cu tratamentul!
eu iti recomand sa folosesti in paralel si crema skinoren,la mine folosita pe langa zineryt a avut efect pot sa zic,miraculos!
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 14 2007, 12:25 PM
Post #4062

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel, eu il folosesc de mult timp, ceea ce poate sa insemne 2 lucruri: ca imi place cel mai mult din ce am incercat pana acum (eu schimb produsele unul dupa altul), dar si ca nu a fost indeajuns de eficient incat sa nu mai am nevoie de el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu zic ca e bun totusi, pt ca nu mi-a mai aparut nimic de foarte mult timp (poate ceva micut,dar care trece repede, in perioada lunii), deci previne foarte bine aparitia imperfectiunilor. Impotriva cosurilor nu stiu daca este atat de bun, contine concentrat de AHA, care este mai bland, poate ti-ar trebui ceva cu BHA. Exfoliaza pielea progresiv, fara agresare, uscaciune, iritatii. In timp face tenul mai luminos, intins datorita AHA. Ei spun ca rezolva si problema porilor. Mai citeste reviews si pe beaute-test si poti sa ma mai intrebi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Geo, tu pentru ce vrei Flavo-c?

+Quote Post
Florina
post Aug 14 2007, 12:46 PM
Post #4063

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

uai mie azi miau apratut 3 cosutri din alea mari pe obrazul drept (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) le urasc. Pe diseara cred ca o sa le kilaresc.

+Quote Post
Cindy
post Aug 14 2007, 01:49 PM
Post #4064

V.I.P.

Nu, nu, lasa-le. Da-te cu ceva puternic pe ele: Zineryt, Eritroacnol sau un concentrat de genul Stop Bouton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) se gaseste in farmacii, diverse marci.

+Quote Post
17girl
post Aug 14 2007, 03:53 PM
Post #4065

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 185

sweet_girl, eritroacnolul te se pare puternic? mie mi s-a parut cel mai delicat dintre produsele anti acnee, dar la inceput era si f eficient

+Quote Post
Cindy
post Aug 14 2007, 05:40 PM
Post #4066

V.I.P.

Puternic, in sensul ca este eficient. Eu nu l-am folosit, dar am auzit ca usuca cosurile foarte bine.

+Quote Post
iuliiia
post Aug 14 2007, 06:35 PM
Post #4067

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,966

eritroacnolul contine eritromicina in special.Dupa mine, in loc de eritroacnol mai bine isotrexin, care pe langa eritromicina contine si isotretinoin, substanta activa care e prezenta in roaccutane.

+Quote Post
angeldust
post Aug 14 2007, 09:02 PM
Post #4068

Musafir

cat mai costa isotrexinul these days? Ca pana anu asta eram studenta si il luam moca, dar parca tin minte ca era destul de scump. Oricum mie nu mi-a facut prea bine, dar sunt curioasa cat mai costa.

+Quote Post
brianna
post Aug 14 2007, 09:04 PM
Post #4069

Contaminat
*

Member No.: 1,102

Isotrexinul e in jur de 33 lei.

+Quote Post
rafaela
post Aug 14 2007, 09:13 PM
Post #4070

Contaminat
*

From: Bacau
Member No.: 2,030

Mama tot o tine pe a ei..." Draga sigur nu vrei mai intai sa mergem la dermatolog inainte de a incepe treaba cu Zineryt`ul asta?"

Voi ce ziceti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Chiar nu am idee...Ea ar vrea sa mergem la dermatolog saptamana viitoare (too late 4 me) .

Ma tenteaza sa incep Zineryt`ul ca poate ai da rezultate pana atunci...sunt asa grabita sa scap de ele....uofff....

Chiar nu am idee ce sa fac. Ma tem sa nu ma grabesc si sa pierd ceva mai bun poate...ceva ce mi`ar putea recomanda medicul dermatolog...sfatuiti`ma...please!!

P.S. >> Azi am citit 27 de pagini. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (din forum)
VA pup pe toate! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 405 406 407 408 409 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 02:52 AM