IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 406 407 408 409 410 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Cindy
post Aug 14 2007, 09:31 PM
Post #4071

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Daca ai citit pe forum, probabil ti-ai dat seama peste ce dermatologi competenti am dat noi.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar who knows, poate tu ai mai mult noroc. Oricum, just for the record, mie dermatologul la care am fost prima data mi-a recomandat Zineryt si Skinoren si mi-a recomandat expunerea la soare, ca face bine tenului cu probleme..(IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
Am folosit si eu Isotrexin acum vreun an, doi, dar parca era mai scump, vreo 400 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, mie nu prea mi-a placut, dar nu toate persoanele reactioneaza la fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Aug 14 2007, 09:39 PM
Post #4072

Musafir

numa 400? ce naiba tineam eu minte ca era in jur de un milion? il confund inseamna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

rafaela poti merge si la dermato, poate dai peste unu bun vorba lu' sweet si ne zici si noua ce ti-a mai recomandat. Dar nu prea cred sa ne surprinda cu ceva nou (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Apropo de dermto, prima la care am fost mi-a recomandat o tampenie cu sulf preparata in farmacie, sapun cu sulf si alte cretinoizitati (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
iuliiia
post Aug 14 2007, 09:40 PM
Post #4073

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,966

angeldust, cum adik erai studenta si l-ai luat gratis??Da, 33 ron costa.
In legatura cu "norocul" de a nimeri la un dermatolog care te sfatuieste sa stai la soare :| pot sa va sfatuiesc sa va interesati inainte cat puteti de CV-ul medicului la care vreti sa mergeti.Eu as avea incredere mai mare intr-un medic care are si doctoratul si poate si preda pe undeva decat intr-unul care este doar "medic primar".

+Quote Post
angeldust
post Aug 14 2007, 09:43 PM
Post #4074

Musafir

iulia nu stiu care mai e politica acum, dar acum 2 ani cand mi-am luat eu prima data isotrexin, mergeam la o tanti dermatoloaga, ii duceam adeverinta ca sunt studenta si imi scria Zynerit si isotrexin gratis. Stiu ca am luat vreo cateva ture asa, dupa care am trecut pe alte produse care nu se incadrau la gratuite si nu m-am mai dus sa imi scrie reteta.

chiar, rafaela, daca mergi la dermato, intreaba ....ca daca mai e valabil sistemul tu sigur beneficiezi de chestii gratis pentru ca esti eleva.

+Quote Post
iuliiia
post Aug 14 2007, 09:50 PM
Post #4075

Contaminat
*

Member No.: 1,966

am inteles...prea complicat cu reteteee...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
toate topicele recomandate de medic in proportie de 90% se gasesc aici:
efarma.ro/category.php?parent=410
rafaela, eu iti recomand sa te interesezi de toate tratamentele astea de pe site, sa le citesti prospectul, si sa intuiesti care ti s-ar potrivi mai bine, tinand cont ca tu iti cunosti cel mai bine tenul si simptomatologia,apoi sa consulti un doctor pt ca nu orice alifie antiacnee ti se potriveste.
Succes!

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 14 2007, 09:55 PM
Post #4076

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

mie un doctor in medicina mi-a recomadat diane fara nici o analiza in prealabil, plus isotrexin cand eu ii spusesem ca am un ten f sensibil (era inceputul dermatitei pe atunci) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).. mda, rasu' plansului

+Quote Post
rafaela
post Aug 14 2007, 10:11 PM
Post #4077

Contaminat
*

From: Bacau
Member No.: 2,030

Va multumesc la toate pentru raspunsuri!!

Hmmm...

Am sa va spun ce imi recomanda medicul cand voi merge.

Dar momentan,parca tot as incerca Zineryt fara nicio prescriptie...

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Rabdarea nu e punctul meu forte....dupa cum va dati seama...
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Nopate buna la toate....:*:*:*:*:*:*

+Quote Post
Florina
post Aug 14 2007, 10:41 PM
Post #4078

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Rafa eu zic ca poti incepe linistita cu Zineryt pt ca majoritatea dermatologilor il recomanda. Poate patesti si tu ca varamea iam recomandat eu sa foloseasca Zineryt si cand a mers la dermatoloaga tocmai asta ia recomandat si ea.
Cred ca majoritatea care postam lam folosit si am avut rezultate destul de bune cu el.

+Quote Post
rafaela
post Aug 14 2007, 10:43 PM
Post #4079

Contaminat
*

From: Bacau
Member No.: 2,030

ok. Deci imi cumpar maine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Merci mult :*:*:*

+Quote Post
angeldust
post Aug 16 2007, 11:02 PM
Post #4080

Musafir

Bai ce draci am. Am umblat azi pe la toate Sensiblu-urile si nu am gasit Boreade 12 exfoliant fort. A gasit doar un Boreade 12 Soin d'attaque correcteur. E tot aia? Nu cred. Oricum, mi l-am luat pe asta, ca aveam nevoie urgenta cum nu mai aveam nimic cu ce sa ma da. Sweet tu de unde l-ai luat pe al tau?

Later edit : am cautat pe google, cred ca totusi e acelasi lucru. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 406 407 408 409 410 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 02:46 AM