IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 407 408 409 410 411 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Cindy
post Aug 16 2007, 11:15 PM
Post #4081

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da, asta e..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Scrie mai jos pores dilates et obstrues, relief irregulier, nu? Sa ne spui cum ti se pare..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Eu mi-am luat Flavo-C si deocamdata observ ca am o fata foarte colorata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa vedem ce efecte are..

Rafaela, La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
17girl
post Aug 17 2007, 09:09 AM
Post #4082

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 185

exista si creme antiacnee care sa nu fie fotosensibilizatoare?

+Quote Post
rafaela
post Aug 17 2007, 11:04 AM
Post #4083

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bacau
Member No.: 2,030

Merci mult ptr urare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) :*:*:*

+Quote Post
Girlish
post Aug 17 2007, 11:40 AM
Post #4084

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

http://acne-review.com/acne.html?gclid=CJr...CFQyhZgodsG1JuQ

http://www.biotherm.fr/_fr/_fr/catalog/Exp...o_Oily_Ski&

http://www.biotherm.fr/_fr/_fr/catalog/Exp...Prone_Skin&

+Quote Post
georgias
post Aug 19 2007, 11:00 AM
Post #4085

Musafir

Salut fetelor! chiar daca nu am mai postat v-am urmarit in tot acest timp.
Eu folosesc zineryt de vreo 2 luni. Am observat o mica imbunatatire(ei bine, acum depinde si de perioade), dar am citit ca ar fi mai bine sa folosesc in paralel si skinoren(pe asta il folosesc de ieri). problema este ca de vreo 3 zile mi-a aparut in obrazul stang un cos mai mare(sub piele). Am folosit zinerytul, si a dat putin inapoi, dar s-a invinetit locul(mama mama ce infectie o fi sub piele.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) )

Si mai am inca o problema:LUCIUL FETEI si PORII DESCHISI. Deci daca inainte foloseam fond de ten revlon(de care eram foarte incantata), acum mi-am luat vichy(pentru ca la mine in oras nu am gasit revlon, si trebuie sa ajung la bucuresti pentru el). Deci in 2 ore imi luceste fata intr-un haaal fara de hal de la vichy. In plus, mie mi se pare ca nici nu e rezistent, ca m-am spalat pe fata(smacuita) cu normaderm si imediat s-a luat. Si cand foloseam revlon abia se lua(trebuia neaparat sa ma demachiez cu demachiant, ca altfel consumam juma de sticla de normaderm, si nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) . Nici nu stiu cu ce sa ma mai smacuiesc. cred ca solutia ar fi totusi sa dau o fuga pana la bucuresti (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
V-am pupat (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Aug 19 2007, 11:40 AM
Post #4086

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

buna fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce mai faceti? sper ca sunteti bine.

eu nu am mai intrat de ceva vreme. cu fata sunt ok, insa am dat de o mica belea. de un an iau diane si luna asta mi-a venit menstruatia de acum 2 sapt si vreo 3 zile si inca nu s-a oprit. am fost la doc deja. m-a consultat si mi-a facut eco, insa nu se vede nimic. mi-a zis ca cel mai probabil e de la ele. voi ati mai patit asa ceva? incepe sa ma supere situatia... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

pupici.

+Quote Post
angeldust
post Aug 19 2007, 12:24 PM
Post #4087

Musafir

cire nu e cam mult un an Diane? Nuj...eu nu prea am incredere in Diane astea. Nu stiu ce sa iti zic..daca nici doctorul nu stie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Eu dupa vreo 3 zile de Boreade 12 pot sa spun ca nu am observat nimic decat ca mi s-au mai inchis porii (desi eu nu prea aveam mari probleme cu porii drept sa zic ). De uscat un cos in formare nu usuca, deci clar pt aia imi va trebui altceva. Mai revin cu detalii dupa mai multe zile de utilizare.

+Quote Post
Cindy
post Aug 19 2007, 01:32 PM
Post #4088

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel, si eu am observat ca nu are efect asupra unui cos in formare, pe mine ma ajuta mai mult cu semnele de dupa, imi face un ten mai intins si previne foarte bine aparitia altor imperfectiuni.

Cire, ce nasol! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Am inceput de cateva zile sa folosesc Flavo-C sera, iar apoi ma dau cu alta crema (sper sa nu fie vreo problema). Pe moment, observ ca am o fata morcovita, mai ales pe tenul meu alb se vede incantator..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asupra efectelor nu pot inca sa ma pronunt, cu exceptia zonei conturului ochilor, unde chiar se vede o diferenta.

+Quote Post
17girl
post Aug 19 2007, 02:24 PM
Post #4089

Incurabil

Member No.: 185

anticonceptionalele se iau maxim 9 luni si apoi e obligatoriu pauza (daca nu ma insel macar de 3 luni) pt ca, in perioada in care iei pastilele organsimul se comporta ca si cum ai fi insarcinata (si menstruatia iti vine cand te opresti in acele 7 zile) si nu il poti "minti" mai mult de 9 luni cu pastilutele. mie asa mi-a explicat doctorita la care am fost, daca nu faci pauza apar dereglari (te ingrasi, poti sa ai amenoree sau sa iti vina o perioada mai lunga).

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 19 2007, 03:09 PM
Post #4090

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Sweet tu de cate ori pe zi te dai cu flavo-c? Eu ma dadeam seara si pana dimineata intra de tot in piele, cand am inceput sa ma trezesc portocalie l-am rarit pentru ca m-am gandit ca e saturata pielea si de-aia nu mai intra de tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 407 408 409 410 411 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 09:05 AM