![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ma dau numai seara, il masez bine sa intre in piele, dar tot mai raman asa morcovie..
Bebe, tu te dadeai si in jurul ochilor, nu? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
off topic :anticonceptionalele se pot lua fara oprire pana doresti sa faci un bebe.
problema este ca dianele sunt un tratament hormonal! cire,bafta multa si sa te faci bine cat mai repede! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
da sweet ma dadeam si la ochi
poke nu e bine sa iei anticonceptionale ani la rand, oricare ar fi ele, stiu asta de la mai multi doctori ginecologi |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
anyway...nici sa iei 9 luni si apoi pauza de 3 luni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu am auzit ca nu este bine sa iei anticonceptionale mult timp continuu. Oricum, e cam aiurea ca parerile sunt impartite, unii sustin ca nu sunt probleme, altii ca orice substanta chimica care lupta impotriva unui proces natural (nu stiu daca am reprodus bine, sper ca se intelege ideea), pe o perioada indelungata, incep sa apara problemele.
Bebe, si cum ti s-a parut? (ma refer tot la zona ochilor) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
ladies, daca sunteti tot pe aici, informati-ma despre reactiile voastre la glycon, ca mie dupa ce mi s-a dus un strat de piele mi s-au inflamat o groaza de pori, basicute mici mici, yack. Hate my skin, dar nu cred ca e ceva nou la topicul asta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voi n-aveti senzatia ca va obtureaza porii; sunt aproape convisa de asta cu toata actiunea ei de peeling, mi se pare prea grasa, prea parfumata si cu ceva substante dubioase desi dom' doctor tine sa ne asigure ca-s safe. |
|
|
![]()
|
|
Wal, daca si tu iti urasti pielea, eu.. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
You haven't seen what's worse, believe me. Anyways, acu stau rau de tot, nu stiu ce sa mai incerc, zona T ma omoara, de ani de zile si tot nimic nu da rezultate stabile.
|
|
|
![]()
|
|
Tu parca aveai probleme cu porii sau...? Oricum, e mai bine decat obrajii..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
sweet mi-a placut mult si in jurul ochilor, estompa ridurile fine dar din pacate efectul a fost temporar, doar cat aplicam serul era bine.. dar cred ca asa e cu majoritatea cremelor.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
walpu, tu ai probleme?! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) .. nu pot sa cred, mie mi se parea ca ai o piele fara cusur (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . la mine glyconul n-a mai mers asa bine ca la inceput de cand s-au instalat caldurile si umiditatea asa ca l-am intrerupt (temporar). la ultimele aplicatii am avut impresia ca imi astupa porii.. dar a fost extrem de ciudat pt ca initial imi estompa semnele, micsora porii, vindeca bubitele (dupa faza initiala de scoatere la suprafata care a durat cam 1 saptamana), nu-mi explic ce s-a-ntamplat.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 10:05 AM |
|