IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
minnie_mouse
post Feb 8 2006, 09:17 PM
Post #411

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 197

pai...in afara solutia de care sunt de altfel f multumita si de zynerit din cand in cand dar p care vreau sa-l incoluiesc, restul sunt ori interne (vitamine sau dianele) ori naturale (argila, galbenele).... deci nu, tocmai va spuneam ca totul pare ok cu pielea mea, adica nu se cojeste nimic, nu se mai formeaza asa multe cosuri noi, dar sa nu vb prea devreme ca nu se mai intampla, asta e superstitia mea

ce as vrea eu sa stiu de la voi, cele care scriu mai activ aici si incearca tot felul de tratamente, este, daca am putea sa facem un fel de top al produselor care v-au ajutat efectiv sa scapati de acnee (si cu exemple bineinteles, cine vrea si poate sa posteze si poze inainte-dupa  :D :D)
Go to the top of the page

+Quote Post
kale
post Feb 8 2006, 10:15 PM
Post #412

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

din punctul meu de vedere retin a este in frunte, imi place ca face curat la locul faptei  ;)

+Quote Post
Rose
post Feb 8 2006, 10:24 PM
Post #413

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 184

Buna fetelor! Imi place mult forumul asta si sunteti f dragute!  :)

Ma inscriu si eu in clubul acneicelor anonime..   ::) am 23 de ani si inca ma lupt cu morile de vant. Angelito, daca nici dupa urmatorul tratament cu Retin-A nu-i dau de capat sa stii ca ma apuc si eu de Sotret.

Minnie am incercat multe produse, dar acestea cred ca au fost cele mai eficiente:

1. RETIN-A a avut efectul cel mai spectaculos. Mi-a curatat tenul mult dar nu de tot din pacate, pt ca sunt perioade cand imi ies elefantei mari pe barbie, si Retin-A nu prea le face fata. Dar pt imperfectiuni mici sub piele (acnee chistica) si pete este produsul ideal.

2. Brevoxyl - a fost mai bun decat Zynerit pt combaterea inflamatiilor. Acum mi-e si frica sa spun sa nu se spulbere visul dar chiar nu mai am nimic inflamat pe fata.. si am reinceput tratamentul cu Retin-A.

3. Clean-Ac de la Avene - nu-mi ingrasa tenul, este suficient de hidratanta pt mine, imi plac textura si mirosul ei. Am ramas fidela ei.

4. ZENIAC-LP o crema matifianta pe care o folosesc dimineata. Este cea mai buna descoperita de mine, in materie de matifiante. Mai am si Sebium matifiant care e ok si el, dar imi place mai mult Zeniac-ul.

5. Apa termala Avene - o folosesc de multa vreme, nu stiu exact dc e buna, dar imi place sa o folosesc. De ex dupa ce ma demachiez cu Sebium imi dau si cu apa termala si ma improspateaza.

6. Corector Tea Tree Oil de la Body Shop - cred ca am ajuns la al 20-lea baton, mereu zic ca sigur e ultimul dar mereu e nevoie de el..  Acum vreau sa-mi iau fond de ten dar nu m-am hotarat care e mai bun.

7 Creme cu AHA/BHA - aici intra mai multe creme cu eficienta asemanatoare pe care le tot alternez cand vreau o schimbare: Keracnyl (Ducray); Effaclar K (La Roche Posse); Diacnel (Avene); Skinoren etc

8 Masti - am masca de la Ducray care mi se pare buna; mi-am cumparat si masca hidratanta de la Avene care mi se pare eficienta, desi e mai mult crema decat masca.

Cam astea sunt..  am folosit Normadem ceva mai mult pt ca mi se parea bun si matifiant.. si de doua saptamani am renuntat la el si fata mea arata mult mult mai bine. Acum nu stiu dc lipsa Normademului e cauza.. Dar cand am citit si parerile voastre despre el inclin sa cred ca da..

Un sfat pt fetele din Bucuresti: nu mai folositi apa de la robinet.. apa de la mine e galbena mai mereu, eu o fierb.. cred ca si asta mi-a facut bine.

Numai bine  :-*

A da am uitat: Sebium H2O si Cleanance gel de fata. Le recomand.

+Quote Post
mithunela
post Feb 8 2006, 10:49 PM
Post #414

Contaminat
*

From: Craiova
Member No.: 68

Buna, fetelor! Din pacate, ma alatur si eu grupului...
  Scapasem de acnee acum doi ani dupa tratament cu faimosul Retin A, insa nu stiu ce s-a intamplat, de o luna, fata mea se umple din ce in ce mai mult cu cosuri  :o
  Am dat vina, initial, pe crema Antiiritanta de la Elmiplant, dar deja de doua saptamani am renuntat la ea si aspectul fatei mele s-a inrautatit :'(
  Am cumparat azi un tub de Brevoxyl, fetele care l-ati folosit, va rog indrumati-ma si pe mine!
  Orice alte sugestii si sfaturi aveti, sunt bine venite  ;)

Aaa....eu am si un inceput de cuperoza si un ten sensibil :(
:-*

+Quote Post
elle_ni
post Feb 8 2006, 10:58 PM
Post #415

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

mithuna, cu cateva pagini in urma o sa gesesti un post de-al meu referitor la cum se fol.brevoxyl-ul...

+Quote Post
Cindy
post Feb 9 2006, 09:08 AM
Post #416

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Aurelia, de unde ai luat crema aia si cat a costat?
am mai auzit si alte pareri bune despre fondul de ten Double Wear de la Estee Lauder..acum as mai vrea sa te intreb ceva despre el :) se vede pe fata?, e matifiant? cat a costat? si ce alte detalii mai poti sa-mi dai..eu am acum unul de la Guerlain, imi place pt ca nu se vede pe fata, e f natural, dar nici nu are putere de acoperire prea mare.. :(

+Quote Post
Ariana
post Feb 9 2006, 09:58 AM
Post #417

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

:welcome: Rose
Si eu sunt fun inrait brevoxyl si Clean Ac.
Sweet...Aurelia e in Germy si cred ca de acolo a cumparat produsele.:)

+Quote Post
gagarina
post Feb 9 2006, 10:03 AM
Post #418

Contaminat
*

Member No.: 164

Fetelor sa stiti ca tratamentul asta al meu de acum chiar da rezultate!!!

Am mai spus despre ce e vba dar pe alt forum  ;) asa ca repet ..

LA inceput ..cand m-am dus prima data la acest nou dermato. mi-a dat un trat bazat pe bio-seleniu-zinc +o solutie preparata la farmacie(de dat noaptea)+ isotrexin..Ei bine..cu astea mi-a mers bine o perioada ,dar apoi mare explozie ce a aparut pe fata mea..o tratam si tot o tratam si ea tot nu trecea..uff mare chin!!!!

Ei bine..si m-am dus dupa trei luni la control si i-am zis disperata sa nu mai imi dea apa de ploaie..sa imi dea ceva k lumea..Faza e ca m-am ferit pe cat posibil de tratamentele hormonale..si pana in ultima instanta nu am vrut sa aud de aceasta posibilitate.Dar tot la ele am ajuns ..si acum..de trei luni iau yasmine combinate din a 16 zi cu androcurr 1/4 din pastila pe zi...si local continui cu solutia preparata la farma...
Acum ma uitam in oglinda si va spun sincer ca in faza asta mai am decat cateva urme pe fata..care slava domnului sunt doara asa maronii..nu am cratere..Acum sper sa nu cobesc dar am impresia ca merg pe drumul cel bun.Nu mai suport lupta asta cu imperfectiunile tenuluiiiiiiiiiiiii!

+Quote Post
Ciresica
post Feb 9 2006, 10:17 AM
Post #419

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

:welcome: minnie si rose  :-*

pentru mine cel mai bun produs care m-a scapat efectiv de marile probleme este retin_a!  :D

iar apoi as adauga sebium h2o, brevoxyl si mastile cu argila.

si am vazut ca mai devreme vb de sapunul cu borax: nu va luati. eu am avut si usuca fata.  :-

:-*

+Quote Post
ioannaraluka
post Feb 9 2006, 12:08 PM
Post #420

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Vreau si eu Retin-A...
Insa as avea urmatoarea rugaminte, ma intereseaza cam cat costa, si exact cum se foloseste, adica cu schema, ce crema merge dupa, ce crema merge dimineata, daca se poate da fdt si in special m-ar interesa exemple concrete de produse, inclusiv la fdt, care sa nu faca "scamute", dintre cele incercate. Si ce alte detalii ar mai fi de folos, in mare stiu ce si cum, dar as vrea sa intru putin in amanunte.
Pupici si multumiri anticipate.

+Quote Post

471 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th June 2025 - 10:34 PM