![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na, ca bine zici, am mai facut asa, ma duc sa dezgrop ihtiolul! Merci de sugestie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Maria, tu cand vii in tara?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
In 2 saptamani (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te risti sa-mi cumperi niste chestii (la indemana) si-ti dau banii cand vii in tara? Chiar n-am pe cine sa rog sa-mi faca pachet si sa mi le trimita si sa-mi comand cu taxe postale si porcarii. Numai daca poti si ai incredere. Mi-e cam rusine sa-ti cer asta, dar na am zis sa incerc.
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai bine lasa, daca ma gandesc bine cred ca ai si tu cheltuieli cu drumul si cu ce trebuie sa le aduci alor tai. Vad eu cum ma descurc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
strawberrynet.com; au reviewuri bune in general si preturi acceptabile, taxe destul de mici; nu e osolutie sa rugam fetele din alte tari, au sigur oricum o lista facuta de cei de-acasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricum, eu saptamina asta intentionez sa fac o comanda pe post de cobai. Walpu, te tin la curent. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Maria, ne vedem cind vii in tara? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, ce vrei sa iti iei? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, stiu de str de mai bine de un an, insa nu au ce-mi trebuie acuma; am mai scris eu la tentatii ce voiam. Daca au ceva din gama, n-au nuanta care-mi trebuie. Acum as vrea de la ei glossurile alea pentru volum in nuante nude de la Helena Rubinstein ca-s la reducere si suna bine. Mai voiam niste suplimente alimentare pentru fitness din State, la ei 25 de dolari, la noi 160 ron, deci e chiar bataie de joc. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) De indata ce imi fac card ma bag la strobereala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gasesc io pe ce sa sparg banii... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Asta nuuuuuu e o problema. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pai walpu, go get one! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
fetelor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu vreau sa demoralizez pe nimeni DAR de la un timp nu mai stiu ce sa fac cu cosurile . am zis la inceput ca sunt de la caldura, am incercat sa gasesc "n" motive si sa justific cosurile care-mi apareau. ma convinsesem chiar si ca sunt mici si le vad numai eu dar ...nu le mai suport ! sunt acum pe ambii obraji , mari , rosii si dureroase. sa mai mentionez si ca a trecut ceva mai bine de un an de cand am terminat tratamentul cu roaccutane? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) chiar sunt deprimata. nu stiu ce sa fac , o sa imi fac iarasi programare la leventer ...uf.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Di, te iau la Biserica intr-o duminica, ce zici? Ca eu mor de dor sa merg la Madona sau Catedrala (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Larri ce naspa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , Leventer ce ti-a zis despre posibilitatea de a reaparea acneea? La ea ar trebui sa mergi (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (daca ea e cea care te-a tratat in prima instanta dar asa imi amintesc eu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Merjem la Madona. Eu am fost de Sf.Marie.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 08:29 PM |
|