IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 411 412 413 414 415 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
walpurgik
post Aug 20 2007, 08:47 PM
Post #4121

Musafir

Na, ca bine zici, am mai facut asa, ma duc sa dezgrop ihtiolul! Merci de sugestie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Maria, tu cand vii in tara?
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 20 2007, 08:51 PM
Post #4122

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

In 2 saptamani (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 20 2007, 08:58 PM
Post #4123

Musafir

Te risti sa-mi cumperi niste chestii (la indemana) si-ti dau banii cand vii in tara? Chiar n-am pe cine sa rog sa-mi faca pachet si sa mi le trimita si sa-mi comand cu taxe postale si porcarii. Numai daca poti si ai incredere. Mi-e cam rusine sa-ti cer asta, dar na am zis sa incerc.
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai bine lasa, daca ma gandesc bine cred ca ai si tu cheltuieli cu drumul si cu ce trebuie sa le aduci alor tai. Vad eu cum ma descurc.

+Quote Post
Diana.
post Aug 20 2007, 10:35 PM
Post #4124

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

strawberrynet.com; au reviewuri bune in general si preturi acceptabile, taxe destul de mici; nu e osolutie sa rugam fetele din alte tari, au sigur oricum o lista facuta de cei de-acasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricum, eu saptamina asta intentionez sa fac o comanda pe post de cobai. Walpu, te tin la curent. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Maria, ne vedem cind vii in tara? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 20 2007, 10:40 PM
Post #4125

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Maat, ce vrei sa iti iei? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 20 2007, 10:41 PM
Post #4126

Musafir

Di, stiu de str de mai bine de un an, insa nu au ce-mi trebuie acuma; am mai scris eu la tentatii ce voiam. Daca au ceva din gama, n-au nuanta care-mi trebuie. Acum as vrea de la ei glossurile alea pentru volum in nuante nude de la Helena Rubinstein ca-s la reducere si suna bine. Mai voiam niste suplimente alimentare pentru fitness din State, la ei 25 de dolari, la noi 160 ron, deci e chiar bataie de joc. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) De indata ce imi fac card ma bag la strobereala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 20 2007, 10:44 PM
Post #4127

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gasesc io pe ce sa sparg banii... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Asta nuuuuuu e o problema. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pai walpu, go get one!

+Quote Post
Laryss_A
post Aug 20 2007, 11:30 PM
Post #4128

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

fetelor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu vreau sa demoralizez pe nimeni DAR de la un timp nu mai stiu ce sa fac cu cosurile . am zis la inceput ca sunt de la caldura, am incercat sa gasesc "n" motive si sa justific cosurile care-mi apareau. ma convinsesem chiar si ca sunt mici si le vad numai eu dar ...nu le mai suport ! sunt acum pe ambii obraji , mari , rosii si dureroase. sa mai mentionez si ca a trecut ceva mai bine de un an de cand am terminat tratamentul cu roaccutane? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) chiar sunt deprimata. nu stiu ce sa fac , o sa imi fac iarasi programare la leventer ...uf.

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 20 2007, 11:33 PM
Post #4129

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Di, te iau la Biserica intr-o duminica, ce zici? Ca eu mor de dor sa merg la Madona sau Catedrala (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Larri ce naspa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , Leventer ce ti-a zis despre posibilitatea de a reaparea acneea? La ea ar trebui sa mergi (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (daca ea e cea care te-a tratat in prima instanta dar asa imi amintesc eu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )

+Quote Post
Diana.
post Aug 20 2007, 11:34 PM
Post #4130

Fondator eLady.ro

Merjem la Madona. Eu am fost de Sf.Marie.

+Quote Post

471 Pages V  « < 411 412 413 414 415 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 08:29 PM