IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 412 413 414 415 416 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Laryss_A
post Aug 20 2007, 11:37 PM
Post #4131

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Da, bebe, ea m-a tratat . Pai la ditai schema de tratament ce mi-a facut si tinand cont ca a fost tratament de lunga durata chiar nu ar mai fi trebuit in veci sa am probleme. Adica , Leventer oricum mi-a zis , m-a asigurat de fapt ca sunt cazuri extreem de putine cand revidiveaza si ca evident, nu mi se va intampla tocmai mie. Dar iata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si sincer, acum parca nu mai am nici nervii si nici rabdarea sa ma mai lupt cu asta , am crezut ca e un episod incheiat, am impresia ca am "cazut" de undeva de sus , din lumea alora cu tenul perfect (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 20 2007, 11:42 PM
Post #4132

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Lary, ce nasol..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar nu ai mai urmat in timpul asta un tratament? Eu cred ca o fiu in etern tratament si daca someday voi avea tenul perfect.. Ai putea sa folosesti produsele care ti-au facut bine inainte..Banuiesc ca o sa dureze ceva pana la programarea la Leventer, din cate am auzit eu, are foarte multi pacienti si ar trebui sa tii in frau situatia.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Aug 20 2007, 11:48 PM
Post #4133

Incurabil

Sweet, si asta ma deprima , faptul ca stiu ca imi fac maine programare si mai stau asa inca o luna cu fata asta pe care incep sa nu o mai suport. Deci , pe cuvant , nu fac pe victima , am tacut cat am putut, am spus si o mai spun ca am incercat sa ma conving ca e doar in capul meu si ca orice om normal mai are cate o bubita once ina while dar acum chiar e groasa treaba , altfel nu va stresam asa de dragul de a posta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Ideea este ca am continuat o perioada cu cremele si cremutele cu care ma dadeam dupa care am luat-o mai usor , oricum tot numai produse noncomedogene folosesc, tot gama avene careia i-am ramas de atata timp fidela . Si o vreme , mi-a mers foarte bine , doar ca de ceva vreme nu o mai scot deloc la capat.

Oricum , va multumesc mult ca ati scris. Ma deprim mai tare dupa ce apuc sa ma spal si sa ma demachiez cand se vad toate imperfectiunile cu putinta , de asta sunt asa dupa dusul de seara m-au apucat pandaliile.

Nu reusesc sa imi dau seama dca am facut eu ceva rau ( gen alimentatie ...) sau pur si simplu s-au intors bubele astea nesuferite. Si eu care chiar credeam ca am un stil sanatos de viata. Mananc sanatos , beau apa multa, fac sport . Unde gresesc?(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 20 2007, 11:54 PM
Post #4134

V.I.P.

Lary, tu ce produse folosesti? Poti sa iti faci si masca cu aspirina acum, sa iti calmezi inflamatiile si ce mai ai tu..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Aug 20 2007, 11:57 PM
Post #4135

Incurabil

gelul de machiant de la avene , crema hydrance tot avene si local zynerit. credeam ca cu cat pun mai putine pe fata cu atat e mai bine. o sa incep sa scotocesc prin topic sa vad ce si cum cu masca cu aspirina de care ai spus tu. saru'mana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 21 2007, 12:07 AM
Post #4136

Musafir

Lary, foarte nasol. Timpul alocat tratamentului cu Roacc. a fost unul predeterminat, de azi pana in x luni sau in functie de rezultate? Nu se poate relua sau e prea toxic, poate n-ai facut suficient timp cat sa piara morbul acneei, nuami o vindecare superficiala. Te-ai expus la soare? Tratamentul asta la cat promite ar trebui sa fie mai consistent.

+Quote Post
Laryss_A
post Aug 21 2007, 12:14 AM
Post #4137

Incurabil

Deci...tratamentul a fost stabilit din start. Ma refer la timpul alocat tratamentului. S-a calculat la numarul de kilograme cata substanta activa per kilogram trebuie sa am la sfarsitul tratamentului. Un an si jumatate a durat toata nebunia daca imi amintesc bine. de expus la soare , am stat vreo 4 zile la plaja vara asta , intre 8 dimineata si 11. Chiar nu am exagerat pentru ca alte problemute de sanatate nu imi permit expunerea prelungita la soare cat despre reluarea tratamentului , stiam ca se poate face de maxim doua ori, teoretic il mai pot face inca o data dar numai gandul ma face sa disper , chiar nu mai vreau iarasi o gramada de bani , de asteptari de creme si cremute . Am obosit. Sper ca fetele care sunt acum pe tratament si citesc ultimele postari sa nu fie deceptionate , cu siguranta sunt multe cazuri fericite pana la capat .

+Quote Post
Cindy
post Aug 21 2007, 12:16 AM
Post #4138

V.I.P.

Lary, din propria mea experienta, sau poate doar in cazul meu, mai putine nu inseamna mai bine..Crema Hydrance banuiesc ca este pentru hidratare, iar pe vremea asta calduroasa, banuiesc ca ti-ar fi trebuit ceva care sa tina sebumul in frau si sa combata eventualele imperfectiuni.

+Quote Post
Laryss_A
post Aug 21 2007, 12:19 AM
Post #4139

Incurabil

E adevarat , ai dreptate si in orice caz suna foarte logic ce spui. Dar nu mi-am mai pus problema am ramas destul de "paralela" cu produsele destinate tenului acneic iar acum nu stiu incotro sa caut mai repede. Imi recomanzi vreo crema in mod special? Oricum , maine o sa reiau ce s-a discutat pe aici si o sa strang precis informatii folositoare . Merci frumos , cred ca ma duc sa ma culc , maine-i o noua zi si sper sa fie mai buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Somn usor !

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 21 2007, 12:30 AM
Post #4140

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Di, it's a date (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Larrysa ar trebui sa te programeze imediat dna dct ca doar ai fost pacienta ei si e ca si cum tratamentul dat de ea nu a avut efect deci ai prioritate. Oricum din cate mi-am dat eu seama e doar o fita asta cu asteptatul o luna (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Eu am ajuns mereu mai devreme si de multe ori inainte de mine era libera, deci ori sunt persoane care mai cotnramandeaza si in situatia asta te-ar putea strecura si pe tine, ori chiar vrea sa creeze impresia de 'f cautata' si la fel si in cazul asta se poate rezolva.. eu consider ca ar trebui sa te primeasca fara sa mai trebuiasca sa platesti iar consultatie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .

+Quote Post

471 Pages V  « < 412 413 414 415 416 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 09:38 PM