IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 413 414 415 416 417 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Cindy
post Aug 21 2007, 12:54 AM
Post #4141

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Lary, nu stiu exact ce sa iti spun, pt ca nu stiu exact situatia ta..Oricum, Zinerytul ar trebui sa fie bun, daca tot il ai, foloseste-l in continuare! Si o alta masca foarte buna este cea de la Plante System, din gama Aknorm, curata bine tenul si usuca intrusii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sa ne povestiti si noua cum decurge date`ul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) All the spicy details si nu numai..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mda..am mai intalnit strategia asta. Vor sa para foarte ocupati, adica implicit foarte cautati, asta trebuind sa te convinga pe tine psihologic ca este "one of the best".. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Laryss_A
post Aug 21 2007, 11:21 AM
Post #4142

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

mi se pare sincer aberant sa ti se faca programare o luna chiar si o luna jumatate mai tarziu fata de data in care dai telefon . Dar in fine , o sa sun cel mai probabil azi , sa vad ce si cum . Si o sa va povestesc si detaliile picante (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) atunci cand ma voi duce la control.

+Quote Post
Cindy
post Aug 21 2007, 11:45 AM
Post #4143

V.I.P.

Daa..si tu si Bebe si Di (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Chiar sunt curioasa cand o sa te programeze.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
17girl
post Aug 21 2007, 03:09 PM
Post #4144

Incurabil

Member No.: 185

laryss_a, nu pot sa cred... tot timpul cand ma gandeam roaccutane imi aduceam aminte cat erai tu de multumita, si aveam asa un fel de solutie de rezerva (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
ma enerveaza faptul ca tenul meu trece f repede de la ok la rau.. ma deprima.. acum n-am cosuri dar am vreo 4 semne(strategic asezate pe obraji, frunte si barbie (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ) de la niste coji pe care le-am dat jos prea repede se pare... mi-am aplicat acum vreo ceva timp masca cu iaurt si aspirina si mi-a calmat niste pete rosii recente (adica dupa ce mi-am chilarit niste cosuri am aplicat-o si a iesit destul de bine).. nu stiu insa la cat timp s-o aplic... lasa tenul fain

+Quote Post
Philia
post Aug 21 2007, 03:14 PM
Post #4145

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

eu o folosesc zilnic daca am timp

+Quote Post
iuliiia
post Aug 21 2007, 06:16 PM
Post #4146

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,966

hello..uitati aici un fishier video despre TCA CROSS...v-am aratat niste poze spectaculoase pe acne.org acum ceva vreme :
youtube.com/watch?v=jxhxPhvQZPM
maria, u dupa ce ai facut acel peeling chimic la doamna leventer, nu ti-a recomandat o alifie cu tot felul de vitamine (a,b,c,d..) pe care sa o folosesti?
din cate am inteles..o sa fac un peeling chimic cu tca(acid tricloracetic) 15% +kosmopeel...4 sedinte..iar intre sedinte voi folosi o astfel de crema de care vorbeam mai sus...

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 21 2007, 06:27 PM
Post #4147

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

da iulia, si eu am folosit niste creme intre si dupa peeling, una de la dna dct, preparata de ea desi nu stiu exact ce continea dar era pt vindecarea frumoasa a pielii, auriderm pt roseata si flavo-c pt stimularea productiei de colagen, regenerare. tu ce crema o sa folosesti?

+Quote Post
Cindy
post Aug 21 2007, 06:32 PM
Post #4148

V.I.P.

Iulia, tu unde iti faci peelingul?

Poke, la tine cum mai merge? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Aug 21 2007, 06:36 PM
Post #4149

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

sweet acum ma tin cu dintii de skinoren si masca cu aspirina,iarasi folosita zilnic pentru ca mor de cald.
tot din cauza fierbintelii de afara am impresia ca am niste pori cat casa...dar asta e...
nu ma plang,cel putin sunt multumita ca nu mai apar monstrii.
acum,am unul mic mic dar e tot de la caldura...mama masii... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 21 2007, 06:48 PM
Post #4150

V.I.P.

Suna bine ce spune acolo..Dar mai cunosti cazuri care s-au tratat acolo, ai feedback in legatura cu serviciile? Eu nu prea mai cred in nimic ce suna prea bine. (in general) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Poke, si eu am folosit Skinoren, dar dupa un timp mi se parea ca nu mai avea nici un efect. Adica arata foarte bine pielea dupa ce ma dadeam cu el, dar atat.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 413 414 415 416 417 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 10:58 PM