IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 414 415 416 417 418 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Philia
post Aug 21 2007, 06:51 PM
Post #4151

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

sweet mi e o frica...
dar a mai fost o perioada ,cand tot asa era jalie afara,si mai aparea si cate un cos micut,dar trecea.
si fata avea parca tot aspectul asta....e tern...nici nu stiu cum sa descriu...
astept sa se mai duca vremea asta si apoi daca o sa continue tot asa ma vad nevoita sa il schimb.desi nu vreau (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
totusi il folosesc de 6 luni si m am inteles super cu el...mai putin pe caldura ....
off
Go to the top of the page

+Quote Post
iuliiia
post Aug 21 2007, 06:56 PM
Post #4152

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,966

n-am nici eu asa mare incredere, insaaa, trebuie sa incerc.Prefer sa mai incerc si cu altceva, inainte sa investesc prea multi bani in fraxel.Oricum, efectele se cumuleaza, peelingul e unul superficial, deci nu risc mai nimic.

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 21 2007, 07:05 PM
Post #4153

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

bine am modificat, n-a fost intentia mea sa sune asa, pur si simplu eram nerabdatoare sa vad rezultate cum am fost si la mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Philia
post Aug 21 2007, 07:07 PM
Post #4154

V.I.P.

bebe a sunat cam sado asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 21 2007, 07:13 PM
Post #4155

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Poke, daca tie iti merge bine cu el, nu il schimba! In legatura cu aspectul tern al pielii, cremele pe baza de AHA dau o luminozitate tenului..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si iaurtul cu deja traditionala aspirina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De fapt, exfolierea in sine ajuta la dobandirea si mentinerea unui ten luminos..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Iulia, peelingul este superficial? Nu ma asteptam chiar la rezultate radicale, dar nici la ceva superficial. Fraxelul mi se pare si mie foaarte scump. Am vazut pe site ca au si Contractubex, asta o fi bun la ceva?

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 21 2007, 07:26 PM
Post #4156

Membru de Onoare

lol poke de ce? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... sigur o sa fie bine, sunt curioasa cat de bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pentru ca mi se par super pozele alea dupa site

+Quote Post
iuliiia
post Aug 21 2007, 07:30 PM
Post #4157

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,966

pai un peeling cu tca intre 12-20 % e considerat superficial (ar fi 4 tipuri: f superficial; superficial, mediu,profund), iar acesta este de 15 %.Nu cred ca ajuta prea mult contractubex.
As da si 100 de milioane pe fraxelul ala, numai sa am garantia ca intr-adevar obtin 70% imbunatatiri, problema este ca la noi abia s-a auzit de asa ceva, se lucreaza cu cobai deocamdata:(...
da maria, ce sado suna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) , dar te inteleg.
Si eu abia astept sa ne mai spuna andreica ce rezultate a obtinut...
O intrebare...cand vorbim de "gropitze"..la ce ne referim mai exact...sunt mai multe tipuri de gropitze..in functie de forma si de severitate
uitati aici o clasificare :dermatology.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?zi=1/XJ/Ya&sdn=dermatology&cdn=health&tm=12&f=22&su=p247.3.140.ip_p284.8.150.ip_&tt=14&bt=0&bts=1&zu=http%3A//www.acneguide.com/tf/content.asp%3Fz%3D78

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 22 2007, 03:57 AM
Post #4158

Membru de Onoare

sweet eu mi-am luat serul purifiant, sper sa se mentina efectele bune (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) , pana acum reactionez 'ca la carte' adica piele mai luminoasa, mai fina, pori redusi in dimensiune per total aspect mai sanatos

+Quote Post
Philia
post Aug 22 2007, 07:00 AM
Post #4159

V.I.P.

sweet in genere arata bine.
dar acum transpir incontinuu si are un aspect urat.si parca se vad si toate imperfectiunile.
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 22 2007, 08:51 AM
Post #4160

Musafir

Eu am revenit la vechile si bunele obiceiuri in disperare de cauza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-am luat Zynerit. Ma dau seara cu el si dimineata ma dau cu Boreade 12. Nu stiu daca e cea mai fericita schema, dar asta am cu asta defilez acu ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tin sa mentionez ca nu am nici un fel de crema hidratanta pentru ca nu prea le suport pe nicicare, mi se pare ca am slanina pe fatza, chiar si cele care cica sunt matifiante si super lejere tot efectul asta il au la mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pana gasesc vreuna sa imi convina ma dau doar cu apa termala si cam atat. Sper sa nu incep sa ma cojesc toata de la Zynerit.

+Quote Post

471 Pages V  « < 414 415 416 417 418 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 11:47 AM