IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 415 416 417 418 419 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Cindy
post Aug 22 2007, 10:32 AM
Post #4161

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Bebe, ma bucur ca iti merge bine cu serul, sper sa se mentina efectele.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si mie mi se pare ca are ceva efecte Flavo-C..Thanks for the tip..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Angel, nu cred ca este bine sa te dai cu Boreade dimineata, are concentratie destul de mare de AHA, iar mai ales pe soarele asta nu este prea indicat. Eu ca crema de zi folosesc Effaclar K, nu imi lasa pielea deloc grasa, mi se pare destul de matifianta. Nici eu nu suport cremele hidratante, mai ales ca baza de machiaj.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Poke, poate ti-ar trebui si tie o crema matifianta, o pudra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai spunea Moni si de servetelele de la Sephora care absorb excesul de sebum, fara sa inlature machiajul..
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Aug 22 2007, 02:12 PM
Post #4162

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

sweet eu acum,fiind in vacanta nici nu prea umblu in miezul zilei pe afara.ies decat seara si nu ma deranjeaza prea tare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
pudra folosesc unde mi se pare mie ca se vede cate o pata,si se acopera frumos.
maica mea zice ca am innebunit eu,ca ei nu i se pare ca fata mea arata mai rau.
eu insa vad porii dilatati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si ma starnesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ma gandesc sa mi iau un spray cu apa termala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 22 2007, 02:38 PM
Post #4163

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Sweet right back at you (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si tu mi-ai atras atentia asupra serului asta

poke asa e cu caldura din pacate, si mie mi se dilata porii, nu prea ai ce sa le faci, doar astepti sa treaca.. daca descoperiti solutie vreau si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 22 2007, 04:42 PM
Post #4164

Musafir

Si atunci cum sa ma dau? Ca am nevoie si de Boreade pt semne si pt punctuletele acelea mici si dese. Sa nu ma dau cu nimic tratament dimineata? Eu nu prea am avut probleme de la soare pana acu. Desi am Photoderm din ala cu ecran total m-am dat f rar cu el, tot pe motiv ca e slinos si imi imbacseste fata.
Zici ca Effaclar K nu e grasa deloc si hidrateaza bine? Am cautat pe net asa f rapid si am vazut ca e mai mult crema tratament decat crema hidratanta. Cam ce contine stii cumva?

+Quote Post
Cindy
post Aug 22 2007, 07:03 PM
Post #4165

V.I.P.

Angel, tu voiai crema hidratanta? Crezusem ca vrei o crema cu care sa te dai dimineata, care sa nu iti lase tenul gras. Crema hidratanta am folosit doar Clean-ac de la Avene, dar sincer mie nu imi plac deloc, mai ales ca baza de machiaj, cel putin mie imi lasa tenul lucios, cu aspect de gras ((IMG:style_emoticons/default/valea.gif) ). Mie mi se pare Effaclar K destul de hidratanta, dar se absoarbe repede in piele si lasa tenul destul de mat (chiar si pe caldura asta).
Descriptif :
Soin Rénovation Peaux Grasses.
Les résultats sont rapidement visibles : dès 5 jours, les imperfections sont gommées, les pores désincrustés et resserrés.
La peau est plus fine et plus lisse, plus nette et plus douce au toucher.
Indications:
Peaux grasses à problèmes
Cica contine LHA, un ingredient keratolitic care permite o micro-exfoliere precisa, fina si punctuala, fara iritatii. Eu nu stiu ce este LHA-ul asta, eu m-am uitat pe ingrediente si singurul ingredient de exfoliere este acidul salicilic. Oricum, nu cred ca este in cantitate mare, fiindca crema nu este deloc agresiva! Nici Boreade nu este agresiv, pe langa ingredientele responsabile de exfolierea pielii, are in concentratie mare si ingrediente de hidratare.
Acum depinde de tenul tau, cat de sensibil sau rezistent este.

In legatura cu soarele, mai bine ar fi sa ai un fdt, pudra ceva cu protectie solara, din pacate majoritatea cremelor fotoprotectoare lasa un film gras pe piele, pentru ca ingredientele responsabile pt protectie nu se absorb in piele, tocmai pentru a forma o bariera.

Sper ca nu te-am incurcat si mai tare!!

+Quote Post
Cindy
post Aug 22 2007, 07:34 PM
Post #4166

V.I.P.

Poke, nu spun ca apa termala nu este buna, dar nu are nici o legatura cu porii dilatati..

+Quote Post
michellemary
post Aug 23 2007, 10:01 AM
Post #4167

Dependent

Group: Membru
Member No.: 296

Laryssa, exact de asta imi este si mie teama. Am terminat tratamentul cu roaccutane acum o saptamana si daca d-na Leventer la inceput m-a asigurat ca nu voi mai avea nimic pe fata, acum imi spune ca este posibil sa recidiveze dar nu ca inainte si nu mai devreme de patru luni. Dar.... nu asta am urmarit, nu o recidiva mai mica ci eliminarea totala, sau aproape totala. Sunt f speriata de acest lucru, deja iau zinc cu tona si vitamine care contin si vit A si mananc morcovi si ma dau cu retin a si Effaklar pentru reducerea sebumului. Dar tie, dupa terminarea tratamentului cum ti-a fost? Ti-au mai iesit cosuri si cat de repede? In afara de acest episod nedorit pe care il traiesti acum.

+Quote Post
Laryss_A
post Aug 23 2007, 12:59 PM
Post #4168

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Michelle, dupa tratament, timp de aproape un an nu am mai avut probleme , poate un cosulet sau doua in perioada 'aia" dar nimic semnificativ, orice om normal are asa ceva. Ieea este ca mi se pare trisgator la cer. Cum adica te-a prevenit ca ar putea sa recidivize?! Adica ...sa te previna e normal dar asa la modul informativ ceva de genul " uite, din 10000 de oameni tratati , 3 au parte de recidiva " dar asa cum ti-a zis tie mi se pare ca mai degraba si-a asigurat ea spatele pentru eventualitatea in care ti se intampla ceva. Sa iti poata spune " pai da, ti-am zis , nu-i nimic, mai facem o data tratamentul" . Eu nu vreau sa il mai fac o data , vreau sa gaseasca o solutie ! Are peretii plin de diplome , iti lasi jumate din banii pe o luna acolo si cealalta jumatate o dai pe medicamente si creme si nu e suficient de competenta incat sa rezolve problema?! na , ca m-am enervat !

Mie mi-a spus ca exista cazuri de recidiva dar mi le-a prezentat ca raritati , a spus ca numai in cazuri extraordinare se ajunge la un al doilea tratament. Si mai ales ca nu e ca si cum mi-a dat sa iau trei luni. Am luat un an si jumatate. Cu banii bagati in porcariile astea imi faceam casa de vacanta la poiana Brasov.
Si ce sa iti povestesc , asta cu "nu recidiveaza mai devreme de patru luni " e totuna cu a zice " stai calma, 4 luni ai sa arati si tu ca omul normal , o sa ai timp sa te obisnuiesti cu un chip care o sa iti placa , dar va trece fericirea asta ". Mie fix asta mi s-a intamplat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am apucat sa ma bucur de toate ....avantajele ( daca pot spune asa ) unui chip impecabil , ca sa ce?! Ca sa stau sa plang acum cu fata-n palme si sa nu mai vreau sa ma uit in oglinda pentru ca de fiecare data cand ma uit , mi se deruleaza in fata zeci si sute de zile , ani intregi de chin si suferinta?! Si totul din cauza unor bube nesuferite (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . M-am trezit cu fata la cearceaf. Ieri nu a raspuns la cabinet, am incercat sa imi fac programare , o sa mai incerc si azi.

Michelle , eu iti doresc tot binele din lume si sa dea Dumenzeu sa fie definitiva vindecarea!

+Quote Post
angeldust
post Aug 23 2007, 01:20 PM
Post #4169

Musafir

Sweet mersi de info, cred ca m-am lamurit acu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pare interesant Effclar-ul asta, trebuie sa il incerc. Deocamdata ma dau numai cu Zynerit pana mi se mai duc din monstri si apoi reiau cu Boreade.

+Quote Post
Laryss_A
post Aug 23 2007, 01:52 PM
Post #4170

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Tot nu raspunde nimeni la Dermastyle. poate sunt in concediu?! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 415 416 417 418 419 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:36 AM