![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Lari ce rau imi pare pt ce ti se intampla (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , sper sa gasesti solutie de rezolvare pt ca vezi mai sunt persoane care tin acneea in frau si fara roacc (ca sa nu mai repeti tratamentul).
ai mare dreptate cu leventer, la cati bani ai dat si la promisiunile pe care ti le-a facut e inadmisibil. iar cu vacanta... eu prin august m-am programat la ea deci nu cred ca e in vacanta...doar daca nu si-a schimbat programul intre timp. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Dupa scandalul cu Danone, va mai faceti masca cu el?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu nu folosesc danone pentru masca.
intotdeauna am avut o parere proasta despre firma asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) uite ca acus s a adeverit ce simteam eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bebe, tu ti-ai facut programare la Leventer?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Nu acum sweet, atunci cand am facut peelingul.. imi pare rau daca am fost neclara...vroiam sa spun ca din cate stiu eu avea program si vara
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am inteles..Ma miram eu..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fetelor care stiti produsele l'occitane, unde se gasesc la noi? exista magazin l'occitane? si daca da, stiti cumva daca este si crema asta? http://www.beaute-test.com/fluide_matifian..._l_occitane.php
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Produse l'occitane am vazut in farmacia sensiblu din magazinul Unirea. Si mai vazusem undeva dar uite ca nu-mi amintesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Dupa scandalul cu Danone, va mai faceti masca cu el? eu DA, nu folosesc produsul cu fructe pt masca! Doar Cremoso sau ala simplu! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am inceput si eu sa dau semne de oboseala! Nu mai am timp de bibilit si deja incepe sa-mi fie iar teama dimineata sa nu am surprize!!! Si caldura asta + vaporii de vopsea in care-mi desfasor ziua imi cam pun capac! Pt Bebe: (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) o sa ratez ocazia aceea!!! Sunt in foarte multe belele si nu ma pot concentra nici macar sa ajung la farmacia din colt sa-mi iau o crema nenorocita ...!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sarumana ca ai fost o draguta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
merci lari
geo imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , ai grija de tine si nu ma refer doar la ten ci in general |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:46 AM |
|