![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e de glumit, dar si dioxina din danone cauzeaza acnee (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
ramonik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu folosesc Roaccutane, cred ca am 5-6 luni de tratament.
Din cate stiu nu este voie sa stai la soare si de obicei cand iesi afara se foloseste crema fotoprotectoare. Eu folosesc una de la Avene cu 50 SPF asa mi-a fost recomandata de doctora. Sper sa nu mai am probleme dupa ce termin tratamentul, deocamdata sunt multumita si de tratament si de doamna doctor la care ma duc. Pup pe toata lumea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
este la mili un iaurt cu omega 3 care merge super la masca.. eu foloseam si danone si n-am observat probleme... dar e la fel de bine cu iaurtul natural de la mili (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Va multumesc din suflet pt ca de la voi am invatat f multe despre ten,datorita voua am reusit sa scap de cosurile care imi umpleau fruntea de cand ma stiu(zineryt),am invatat sa_mi hidratez fata(clean ac-avene),dar,pt ca intotdeauna exista unul,mai am o problema cu excesul de sebum din zona T(in special fruntea)si pori dilatati.Stiu ca ex o crema Cosmic Cosmetic Cream-Kenzoki,care ar fi buna pt asa ceva,unde gasesc produse Kenzoki?Poate aveti si alte sugestii,eu astept cuminte pt ca sunt aproape disperata nu mai stiu ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Poop
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Cris!
Kenzoki nu stiu daca se gaseste la noi, dar ai putea incerca la Sephora..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Cris, produse Kenzoki gasesti la Ina Center. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 26-August 07 From: Oradea Member No.: 2,097 ![]() |
Buna tuturor! Incep prin a va spune ca sunt noua pe acest forum si va scriu pentru a va cere ajutor. Am citit o parte din ce s-a scris pana acum legat de acnee, insa am ramas bulversata de multitudinea de produse, firme si remedii. Sa va prezint problema mea : am 17 ani si ma lupt cu acneea de vreo 5 ani. Niciodata nu am avut forme grave, insa a fost destul cat sa ma simt complexata in toti acesti ani. Cat despre remedii, credeam ca le-am incercat aproape pe toate, asta pana cand sa aud de tratamente despre care eu nu stiam. Am folosit multe produse de la firmele Garnier, L'oreal (inca mai am tuburi neterminate din gama PureZone), Clearasil si altele .. categoric, nu mi-au agravat situatia, insa ceva vizibil nu prea a fost .. dermatologul la care am fost acum vreo 2-3 ani mi-a prescris (in mai multe randuri), Zineryt, care (chipurile) era revolutionar, pe atunci. Am folosit si eu de mai multe ori, efectele s-au vazut imediat .. dar imi agresa tenul, in sensul ca pielea era prea uscata si eram plina de cojite. De fiecare data cand opream tratamentul cu Zineryt, cosurile imi reapareau, chiar in numar mai mare. Am folosit si Acneogel de la Hofigal, mi se pare, insa nu imi amintesc sa fi avut rezultate surprinzatoare. La cosmetica am renuntat sa merg, probabil am nimerit la niste saloane mai putin bune, pentru ca de fiecare data fata arata mai rau decat inainte de 'tratament', si nu numai pentru 3-4 zile. Ultima oara cand am fost la dermatolog m-a expediat foarte rapid si mi-a dat o reteta pentru Brevoxyl (pare-mi-se) sau Retin-A, si cand am intrebat-o daca aceste 2 produse agreseaza fata (citisem despre ele pe un forum), mi-a spus doar sa ma dau cu o crema hidratanta si va fi bine. A, da, si sa nu stau la soare. In fine, am hotarat sa nu iau asa ceva, avand in vedere ca problema mea nu e chiar atat de mare. Cat despre masti, cea pe care am folosit-o pe o perioada lunga a fost cea de argila. E cea mai putin agresiva, dupa mine, daca nu e folosita in exces .. bineinteles, daca se face o masca in fiecare zi, tenul se poate usca. Recent, am inlocuit masca de argila cu un produs nou de la Garnier Pure - gel de curatare in profunzime. Se poate intrebuinta si ca masca, mai ales pentru ca ea contine si argila. In ultimul an am facut urmatorul tratament : ziua am folosit Crema anti-imperfectiuni de la Vichy, gama Normaderm, spre seara eventual imi faceam o masca de argila sau cu Garnier (o data la 2-3 zile), seara ma spalam tot cu acel produs Garnier sau ma demachiam cu demachiantul integral cu apa termala calmanta de la Vichy, iar peste noapte ma dadeam cu Activa (de la Favisan), o solutie care contine propolis, nuca si musetel (initial am cumparat-o pentru puncte negre, insa am observat ca e un bun cicatrizant si am continuat sa-l folosesc si dupa cele 10 zile recomandate). Intre timp o prietena de-a mamei, farmacista, mi-a adus (din SUA, pare-se), doua creme care ar fi trebuit sa ma vindece complet. Primul contine urmatoarele (le scriu in engleza) : 5% benzoyl peroxide, 12% alcohol, magnesium aluminium silicate, hypromellose, citric acid, disodium lauryl sulfosuccinate and purified water. Cu asta am facut o mare greseala : fiindca tenul mea arata groaznic in acea perioada, m-am dat cu el pe toata fata, in mai multe randuri, si am aplicat in plus pe zonele unde aveam mai multe cosuri .. poate a fost si din cauza ca am stat la soare zilele alea, insa m-a ars ingrozitor .. in special pe barbie. In fine, dupa zile de hidratare si toate cele, fata si-a revenit. N-am mai aplicat de atunci decat foarte rar, si numai local, pe 2-3 cosuri. Celalalt produs de care spuneam se cheama Seb-Prev Cream, iar pe el scrie urmatoarele : each gram contains 100mg of sulfacetamide sodium USP in a vehicle consisting of benzyl alcohol, cetyl alcohol, dimethicone, edetate disodium, emulsifying wax, glycerin, isopropyl myristate, monobasic sodium phosphate, PEG-8 stearate, propylene glycol monopalmitostearatem, purified water and sodium thiosulfate. Ajungand in prezent, va spun ce folosesc acum: ziua ma dau ori cu acea Seb-prev cream (am vazut ca e blanda si amelioreaza conditia fetei), ori cu tinctura de propolis, seara ma demachiez cu produsul de la Vichy sau ma spal cu gelul de la Garnier, iar peste noapte imi pun ori tinctura de propolis (din nou), ori Activa (care e tot cu propolis). Am inceput sa iau, de o saptamana, Tonic feminin, care e un reglator hormonal. Se spune ca e bun si pentru acnee, din cauza asta, insa eu am luat mai degraba pt marirea sanilor, pt ca nu am probleme hormonale (din cate imi pot da seama) .. am menstruatie regulata si perfect normala. Am achizitionat de curand Masca exfolianta de la Herbagen, care e pentru ten sensibil sau cuperozic si contine lactat de amoniu si poliplant anticuperoza, in speranta ca va face o schimbare in bine. Am luat si trei frati patati (tinctura cred ca e) si ma gandesc sa o asociez cu tinctura antiacneica .. insa nu stiu daca ar trebui sa termin tratamentul cu Tonicul feminin mai intai. Ca sa spun drept : tenul meu are perioade si perioade, cateodata arata exceptional, fara aproape nici un cos, iar altadata imi apar cate 5-6. Cat despre machiaj, folosesc multe produse, si am incercat o groaza de-a lungul timpului. Cele care s-au dovedit a fi cele mai bune sunt urmatoarele: corectorul Touche Magique de la L'oreal, Lichidul corector Hydrasense Flawless Concealer de la Rimmel (sunt usoare, nu incarca tenul, acopera bine), iar daca vreau ca tenul sa arate foarte bine, folosesc fondul de ten Pure make-up de la Maybelline, care contine 50% apa pura si e special pentru tenuri grase (e preferatul meu). Un alt fond de ten bun e Stay Matte de la Rimmel, pentru ten normal spre gras. Acum ma gandesc sa iau fondul de ten special pentru tenuri grase si cu imperfectiuni de la Vichy - Norma teint, sper sa nu incarce tenul.
Am observat ca la mine e ca un fel de infectie, daca am un cos undeva si il strang, peste 2 zile am pe langa locul acela alte cateva. Pe frunte nu aveam nimic acum o luna, insa acum mi-au reaparut niste cosuri mici; problema e ca nu-mi dau seama exact de la ce, folosind atatea produse diferite. O alta problema sunt punctele negre: am pe tot nasul, insa m-am lecuit sa umblu la ele - fac numai rau. Cat despre alimentatie, nu mananc gras, insa am obiceiul sa rontai foarte mult, diverse : pufuleti, popcorn, grisine, saratele, sticksuri etc. Poate e doar in capul meu, dar teoria mea e ca si produsele astea fac cosurile sa apara; cel putin asa am observat. In concluzie, nu caut nici o solutie rapida si miraculoasa, ci mai degraba ceva care sa vindece (eventual sa si cicatrizeze) si sa previna aparitia altor imperfectiuni, pe termen lung. Sperand ca nu v-am plictisit cu ditamai povestea, va rog frumos sa imi dati niste sugestii sau sfaturi. Va multumesc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
pai...sugestia mea este sa renunti la produsele gen:l2oreal,vichy,garnier,ca nu o sa ai nici un fel de rezultat cu ele!
eu cred ca ar fi bine sa incerci ceva care sa fie destinat in special tenului cu probleme,sa trateze afectiunile. produse gen:zynerit,care nu agreseaza foarte puternic tenul,daca folosesti crema hidratanta,skinoren,chiar brevoxil si retin-a. nu te poti astepta sa scapi peste noapte de toate problemele. trebuie sa te tii de un tratament si sa astepti rezultatele timp de cal putin 1-2 luni. la mine rezultate spectaculoase,dupa cum am mai spus,au dat zynerit-ul combinat cu skinoren-ul. bafta! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 26-August 07 From: Oradea Member No.: 2,097 ![]() |
Pokemon, spuneam de Zineryt ca nu sunt multumita de el, iar produsele gen Retin-A ma cam sperie .. iar de crema de la Vichy am fost cat de cat multumita .. caut ceva mai delicat, chiar daca efectele nu sunt imediate .. nu e problema, am rabdare. In orice caz, iti multumesc pentru raspuns si intre timp mai citesc cateva pagini pe forum (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Am citit lucruri bune despre Glycon .. unde se gaseste ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
glycon ul este la fel de agresiv ca mai tote celelalte produse!
si depinde si de tenul fiecareia cat e de sensibil (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) se da comanda pentru glycon... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:49 AM |
|