IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 418 419 420 421 422 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
cris 82
post Aug 27 2007, 12:50 PM
Post #4191

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

Am incercat sa caut crema la parfumeria din mag. Unirea,dar vanzatoarea s-a uitat la mine de parca am intrebat-o de martieni.O sa incerc la Sephora si la Ina Center,oricum mai astept sugestiile voastre pt. o crema care a dat rezultate in reglarea sebumului si pori dilatati (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Poop
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post Aug 27 2007, 12:51 PM
Post #4192

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
Member No.: 194

Cris, ai PM. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
cris 82
post Aug 27 2007, 01:15 PM
Post #4193

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,080

Te referi la adresa de mes.daca da,am,scuze dar nu prea ma pricep bine la calculator (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

Intre timp am aflat ce era PM!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
Madeleine
post Aug 27 2007, 02:49 PM
Post #4194

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Oradea
Member No.: 2,097

Merci Pokemon, atunci il voi taia de pe lista ..
Nu stiti cu ce trebuie asociat Trei frati patati ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Ala80
post Aug 27 2007, 03:49 PM
Post #4195

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Poate cu Borago. Am mai discutat aici despre el. Da un search. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 27 2007, 05:49 PM
Post #4196

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Madeleine in primul rand bine ai venit la noi kiss.gif; in al 2 lea rand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu iti recomand o gama de dermatocosmetice, astea sunt destinate tenurilor cu probleme. In categoria asta intra BIODERMA, URIAGE, PLANTE SYSTEM... iti trebuie ceva care sa curete bland pielea si apoi o crema tratament, eventual hidratare daca respectiva crema este mai agresiva.. dupa cum a spus si poke, renunta la l'oreal, garnier, astea mai mult strica.
Retin-a este f eficienta si nu asa de agresiva daca o folosesti cu grija, mai rar la inceput si combinata cu o crema hidratanta si nu se aplica decat pe 'problema'

cris, eu am testat vreo 3 zile un fluid matifiant de la l'occitane si mi s-a parut f eficient, ai putea sa-l testezi .. am inteles ca exista si in bucuresti un magazin L'OCCITANE sau poate il gasesti in sensi blu unirea. Oricum, insista sa testezi intai

+Quote Post
Cindy
post Aug 27 2007, 07:30 PM
Post #4197

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

L'Occitane se mai gaseste si la Plaza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ceaiuri stiu ca erau mai multe: trei-frati-patati, brusture, urzica.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Poate ar fi mai bine sa incepi cu Glycon(daca vrei sa ti-l iei) inainte de Retin-a, eu am niste rezerve fata de Retin dupa experienta proprie.

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 27 2007, 07:54 PM
Post #4198

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

de ce sweet, a fost pre agresiv pt tine?
eu ma du cu el doar pe bubite si e ok ... si am un ten f sensibil.

+Quote Post
Cindy
post Aug 27 2007, 08:06 PM
Post #4199

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cred ca am mai spus..Eu ma dadeam pe toata fata si mi-a scos la suprafata niste puncte albe, insesizabile, s-au transformat in cosuri, care mi-au lasat semne. Acum, de cand cu Flavo-C, mi se pare ca mi s-a mai regenerat putin pielea, dar totusi cel mai mare semn in comparatie cu celelalte, este de la Retin-a. Deci, iti dai seama ca pt mine nu a fost o experienta prea benefica..Dar poate daca se da, cum spuneai si tu, doar pe imperfectiuni, este ok.

+Quote Post
Madeleine
post Aug 27 2007, 08:32 PM
Post #4200

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Oradea
Member No.: 2,097

M-am hotarat azi sa fac un tratament 100% naturist .. va prezint schema mea si imi puteti spune ce parere aveti despre ea. Asadar, voi incerca sa las tenul cat mai liber in timpul zilei, pentru ca am senzatia ca nu-i fac bine incarcandu-l cu tot felul de creme, lotiuni, masti etc. Seara eventual pun propolis, pentru siguranta mea. Pe cale interna voi lua urmatoarele: tonic feminin (pt reglare hormonala), trei-frati-patati (detoxifiere), capsule din brusture (excelent pt acnee) si, nu in ultimul rand, Zinc (mi l-am luat azi dupa cate recomandari calduroase am citit) .. eventual incerc sa imi fac si niste ceai de urzica. Ce spuneti, e ok ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 418 419 420 421 422 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:51 PM