![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Sweet_girl, ariana are dreptate, sunt in germy acum si de aici mi-am luat tot de am. Crema costa 10 euro parca sau chiar mai putin..ia stai sa caut..9,95 Euro
si mi-ai comand de la o farmacie de langa mine. De fapt am intrebat daca livreaza in Romania si mi-a dat cartea de vizita. A spus ca da, numai costurile sa imi convina. Fondul de ten este pentru mine, detinatoarea unui ten imposibil..alb, pistrui, se inroseste usor..daca m-ai atins pe fata..pac...punct rosu, o minune. Acopera perfect, nu mi se ia - cum facea clinique, de pe nas - se intinde usor, are factor de protectie, nu imi provoaca acnee, nu se vede cand il ai pe fata, reflecta lumina...ce sa mai spun? Inconveniente. Este scump, si anume 33, 5E :o :o Este in ambalaj de sticla. Deci nu prea poti vedea cat ai in sticla, si nu poti "stoarce" sticla. Este pentru orice tip de ten. Si cum am spus non-comedogenic, fara uleiuri, rezista pana la 12 ore chiar si in conditii de umiditate, nu are parfum....cam atat. Ce inseamna "matifiant"? Daca face scamute sau ce? Nu, nu face scamute. Personal consider ca merita banii. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 8-February 06 Member No.: 197 ![]() |
ce gramaj are sticla? (adica continutul :) )
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
30 de ml... minnie_mouse.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
mie imi plac mult si matifiaza: de la Estee Lauder - Ideal Matte si de la Helena Rubinstein - Sensual Clone, cu un plus pt HR dpdv al culorii. ca sa nu-mi faca cojite pe fata ma dau inainte cu Bioderma Sebium Creme. asta e varianta de iarna! ;)
vara prefer Clinique - Dramatically Different Moisturizing Gel + fond de ten de la MAC - Studio Fix. de la nimic din toate astea nu mi-au aparut cosuri sau puncte negre ... so far, iar eu chiar am un ten idiot! >:( |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
Continui si eu lista si spun:
1. ceaiul detoxifiant (asa scrie pe cutie) de la plafar... dupa 2 zile in care am baut MULT ceai am scapat cam de 70% din cosuri iar cele ramase s-au micsorat (in acelasi timp am folosit si ERITROACNOL) ...apropo aveam si cosuri sub piele si la suprafata, dar nu multe 2. dimineata pe stomacul gol am baut o cana cu apa calduta in care am stors jumatate de lamaie (si asta ajuta la eliminarea toxinelor din organism)...a si inca ceva: lamaia nu e acida in sucul gastric deci n-o sa va faca probleme ; la fel de bine face si sucul de grepfruit 3. argila dar mare atentie: dupa ce aplicati argila verde pe fata nu o lasati sa se usuce (chestia asta am aflat-o dintr-o carte numita "beneficiile argilei " sau ceva de genul) unde zicea k trebuie in continuu sa o umezesti dar si k nu trebuie tinuta mai mult de 20 de minute daca se usuca nu mai ajuta cu nimic ... e ca si cum ai pune-o uscata pe piele si apoi te-ai spala , e logic sa nu aiba efect cam atat stiu eu ca are efect, dar daca mai aflu ceva care sa va ajute va spun |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
elle_ni, unde esti? cum te descurci fara cremute?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
aurelia, m-ai convins, cred ca o sa incerc si eu fonul de ten de la estee lauder :P am vazut pe net ca mai exista in gama lor si un fond de ten stick, care mie mi se pare foarte practic, aplici numai in locurile unde ai nevoie si are si mai mare putere de acoperire decat unul lichid..o sa ma hotarasc la unul dintre astea 2.. ::)
:offtopic: cum te simti in germania, cum te descurci cu limba aia asa grea? :P :-* monicutza, si tu esti plecata? din cate stiu eu, la noi nu exista gamele Helena Rubinstein sau MAC..uff, ce ma enerveaza ca la noi nu gasesti o groaza de produse!! de exemplu, pe mine m-ar fi tentat Dermablend de la Vichi, dar bineinteles ca nu se gaseste la noi.. :magandesc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
nu, stau in Romania, dar plec destul de des, iar daca nu plec eu, imi rog prietenii/prietenele care pleaca sa-mi cumpere ... ca si eu cand plec mai cumpar pt inca 5-6 persoane! :) si nu-mi cumpar din afara din snobism ci din economie ... mare economie!!! ;)
dar sa stii ca fdt de la estee lauder sunt f bune, ti-am zis, eu de ideal matte am fost f multumita. de ala stick nu stiu nimic (am facut o rima! ::)) dar, in general, stiam ca astea stick sunt cam "grele" pt ten daca le folosesti zi de zi si sunt folosite doar acolo unde e nevoie de putere mare de acoperire. singura problema e sa nu incarce porii prea mult. poate a mai folosit cineva si ne spune si noua cum e. please! sper ca nu suntem foarte off-topic ... dar discutam de fdt pt ten accneic! :D sa aveti o vineri frumoasa! pup u :-* |
|
|
![]()
|
|
Sweet_girl ma bucur ca te-ai decis sa il incerci. Uite eu m-am chiorat in sticla :( si am vazut ca e jumatate asa ca luni merg fuguta sa imi iau altul pentru acasa ca sa imi ajunga pana la urmatoarea iesire.
Acum :offtopic: ca sa iti raspund repede la intrebare este bine in Germa iar limba o vorbesc fluent - dupa doi ani aici - mai ales ca am facut cursuri la universitate. Daar nu as sta aici pentru mai mult, oamenii sunt rigizi, abia acum ne-am facut prieteni... :o :o. In fine Ca si posibilitati de cumparare ...uf...este minunat. Si Monicutza are dreptate. Sunt si mai ieftine. Gata, sa nu alergati... :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
fetelor, am vesti bune :)..fata mea se curata de la o zi la alta cu zineryt, e super bun...mai am cateva urme pe care o sa dau cu retin..in rest, cat de putine cosmeticale, demachiant si crema..oare ma fac piersicuta? :hainoroc:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 06:43 AM |
|