![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am probat...coincidenta sau nu..exact schema ta! Am tinut vreo 2-3 luni nu mai stiu exact. Rezultatele nu au fost spectaculoase, dar dupa aceea o perioada de cateva luni parca nu am mai avut asa mari probleme. Dar dupa cateva luni au aparut din nou, la fel de enervante ca inainte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Schema e buna pentru dezintoxicare, dar ai grija cu tonicul feminin, daca ai estrogenul normal sau chiar peste limita s-ar putea sa iti dauneze! Eu am exces de testosteron si din motivul acesta mie mi-a facut bine. Eu luam tot pentru problema cu testosteronul si capsule de palimer pitic (Serenoa Repens). |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 26-August 07 From: Oradea Member No.: 2,097 ![]() |
Hmm, Angeldust, nu stiu ce sa zic despre tonic .. il iau de vreo 8-9 zile si nu constat nici o diferenta .. poate doar ca mi-au aparut cosulete pe frunte (acum 2 sapt era perfect curata) .. poate totusi e din alta cauza. Voi face asa si sper ca se va produce o schimbare, daca pe cale externa mai nimic nu m-a ajutat.
Multumesc si va doresc o seara placuta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) inca o intrebare, angeldust .. ai folosit chiar si propolisul ? daca da, cum ti s-a parut ? la mine are efect calmant si cicatrizant; solutia pe care o mai folosesc e Activa, cu propolis, nuca si musetel .. ma pot da cu ea doar peste noapte, fiindca e galbena (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) am auzit ca propolisul e bun in combinatie cu galbenelele .. este ceva crema, parca, ce le contine pe amandoua. nu stiu cat de buna o fi, crema de galbenele e destul de grasa, din cate stiu .. oricum incercarea moarte n-are (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweet acum ca ai zis mi-am amintit de povestea cu retin, ce neplacut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar ma bucur ca ti-e bine cu flavo-c.
Madeleine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bafta cu tratamentul. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 26-August 07 From: Oradea Member No.: 2,097 ![]() |
multumesc bebe maria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) voi reveni cu vesti
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
lari ce mai faci, ai ajuns la doctor?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Bebe-maria poti sa-mi dai,te rog,mai multe detalii despre fluidul de la l'occitane(cum se numeste?)?Pup
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Madeleine (imi amintesti de briosele alea lool (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) daca iti este greu cu ceaiurile, ai putea sa incerci capsulele Akneil care contin trei-frati-patati, brusture si altele: papadie, anghinare, uleiuri esentiale din coaja de lamaie. Pe de alta parte, este insa si bine sa consumi lichide.
Cat despre regimul extern minimalist, mie sincer nu mi se potriveste (poate ca mi-am eu invatat pielea prost (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ). Mda, Bebe, ce sa fac, acum trag ponoasele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si restul problemelor tot eu mi le-am cauzat, prin tineretile mele tumultoase lol, in care foloseam tot felul de produse aiurea... Cris, cred ca este vorba despre fluidul matifiant pe baza de lavanda sau care contine lavanda..Bebe, corecteaza-ma daca gresesc.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Sweet ce e Flavo-C?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cris, este un serum pe baza de vitamina C. Vitamina C este un bun antioxidant, neutralizeaza radicalii liberi, previne imbatranirea pielii, stimuleaza productia de colagen. Eu o folosesc ca tratament de regenerare a pieii.
|
|
|
![]()
|
|
Da sweet ai dreptate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , mai pun o data link-ul http://www.beaute-test.com/fluide_matifian..._l_occitane.php. Dar cere o mostra intai sau testeaza-l acolo pentru ca stii ce dificil e sa dai verdicte universal valabile asupra unui produs: fiecare cu pielea lui.
Flavo-c e un ser regenerant, sigur iti povesteste sweet mai multe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cris ce e cu produsele kenzoki, am vazut ca sunt niste preturi cam mari, tie cine ti le-a recomandat? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:00 PM |
|