IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 420 421 422 423 424 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
cris 82
post Aug 28 2007, 02:34 AM
Post #4211

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

Sweet crezi ca crema asta m-ar ajuta si pe mine pt porii mei dilatati si sebumul meu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca nu stiu ce sa mai fac (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mersi bebe o sa incerc sa-l testez mai intai pt ca ai dreptate fiecare cu pielea ei

Bebe despre produsele Kenzoki am citit pe un alt forum si fetele erau multumite de aceasta crema Cosmic Cosmetic Cream pt exces de sebum inca nu am ajuns sa vad cat costa,stii tu mai multe?
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 28 2007, 02:42 AM
Post #4212

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Nu cred ca te-ar ajuta pe tine.
Pentru pori dilatati, dintre dermatocosmetice, stiu ca ar fi Boreade Exfoliante Forte, Normaderm Nuit. Eu le-am incercat pe ambele, dar nu stiu cat de eficiente sunt pt asta, pt ca eu nu am probleme cu porii dilatati. Cat despre excesul de sebum, ai putea sa incerci crema de la L'Occitane, am vazut ca este bine cotata pe Beaute-test, citeste mai multe detalii pe linkul pe care l-a pus Bebe.

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 28 2007, 02:46 AM
Post #4213

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Cris uite-o aici http://www.escentual.co.uk/kenzoki/kenzoki/kenzoki0007.html, e 37 lire aici, cred ca in Romania e si mai scumpa, ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Uite ca am gasit-o si pe beaute-test, cred ca e asta http://www.beaute-test.com/creme_planante_...ant_kenzoki.php
55 euro, deci la noi cred ca e pe undeva pe la 2 mil jumatate, sa-mi zici daca te duci sa o testezi pt ca sunt curioasa cat costa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . A si citind parerile detaliate vad ca unele fete spun ca nu e prea hidratanta, determina aparitia cosurilor si a unor zone rosii in cazul pielii sensibile..

+Quote Post
cris 82
post Aug 28 2007, 09:56 AM
Post #4214

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

Cu siguranta,Sweet ca voi merge sa testez fluidul matifiant L'Occitane (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) pt ca si pe beaute-test are recomandari bune,vom vedea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pt. Bebe:Eu nu cred ca ajunsesem la partea cu "cosuri pe fata" si zone rosii cand am citit parerile despre ea,oricum eu ma bucurasem pt ca citisem ca face bine la tenul gras.Citind ce ai scris tu,ma mai gandesc si daca ma duc sa o testez pt ca nu vreau sa ma trezesc cu vreun elefant pe fata si pe urma sa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Va pup

+Quote Post
Madeleine
post Aug 28 2007, 10:32 AM
Post #4215

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Oradea
Member No.: 2,097

Fetelor, ma puteti ajuta, va rog ? Spuneam intr-un alt post ca am primit o crema care contine 5% peroxid de benzoil, substanta ce e prezenta si in brevoxyl. Nedumerirea mea este: daca ma hotarasc totusi sa incep un tratament cu crema respectiva, cum, cat si cand ar trebui s-o aplic ? Ajunge sa pun local, pe zonele afectate, o data pe zi, sau e nevoie sa o pun pe toata fata si sa ma hidratez intensiv, in paralel ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Concentratia de 5% mi se pare destul de mult, totusi ..

+Quote Post
angeldust
post Aug 28 2007, 10:38 AM
Post #4216

Musafir

Madeleine....am folosit propolis doar in solutia Dermogent, dar sincer nu mi-a facut bine deloc. Poate intern o fi bun, nu am incercat.

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 28 2007, 03:12 PM
Post #4217

Membru de Onoare

cris e posibil sa fie o reactie particulara eu ti-am spus ca sa fii precauta (mai ales pt ca e atat de scumpa), citeste si tu acolo ce spun toate fetele si faci bilantul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Madeleine
post Aug 29 2007, 08:27 PM
Post #4218

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Oradea
Member No.: 2,097

Sweet, am vazut intr-un post anterior de-al tau ca folosesti (sau foloseai) Cicactive de la Uriage .. cum e ? A mai estompat din pete ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Acum fata mea arata ca inainte de o explozie de 'monstri', cum le spuneti voi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am inteles ca asta e prima faza intr-un tratament eficient, adica sa le scoata pe toate la suprafata .. Avand in vedere ca abia am inceput sa iau mai multe tincturi si capsule (am postat despre ele zilele trecute), ce spuneti, despre ce ar putea fi vorba ? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Aug 29 2007, 11:00 PM
Post #4219

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Am dat in sfarsit de cineva la Dermastyle si cica ....sa revin cu un telefon ca nu ma poate programa , nu stiu ce program au in noiembrie si trebuie sa mai sun eu saptamana viitoare . Plus ca ma intreba daca nu vreau la alt dermatolog fiindca este inca necunoscut programul doamnei Leventer. Vi se pare normal asemenea raspuns?!

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 30 2007, 12:09 AM
Post #4220

Membru de Onoare

Mda, parca si Andreica spunea ca a fost 'pasata' unei alte doctorite pentru tratament insa se afla totusi sub supravegherea lui Leventer.. acum imi amintesc ca si Angelito spunea la un moment dat ca sora ei a fost la Leventer si a avut o alergie la tratamentul prescris de ea si nu a fost primita imediat la consultatie ci a trebuit sa astepte 1-2 luni (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

cris ai testat matifiantul? eu am o mostra si ti-as putea-o trimite prin posta, e asa de mica, mai subtire decat o felicitare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 420 421 422 423 424 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:44 PM