IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 421 422 423 424 425 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
cris 82
post Aug 30 2007, 04:20 PM
Post #4221

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

Nu Bebe inca nu dar mi-am cumparat Zero-shine-Sephora(in disperare de cauza)de care sunt multumita pana acum si nici nu am dat mult pe el 20ron,acum nu stiu sa vedem oricum vreau sa ma duc sa-l testez si pe cel propus de voi,dar asta cand o sa ajung prin Plaza si mersi mult pt propunere dar sper sa ajung cat de curand pe-acolo.Poop u (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 30 2007, 07:34 PM
Post #4222

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Ma bucur ca ai gasit ceva bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Asta e marca sephpora sau e doar comercializat de ei?

+Quote Post
cris 82
post Aug 30 2007, 10:29 PM
Post #4223

Tratabil
**

Asa se numeste marca Sephora si e comercializata doar in mag Sephora si chiar sunt multumita deocamdata de ea.Am uitat sa-ti spun de cremele Kenzoki,am intrebat de ele si mi-au spus ca le au in depozit(abia venisera)si sa trec in cateva zile sa vad despre ce e vb si preturi,chiar sunt curioasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .Poop u

+Quote Post
cristina10
post Aug 31 2007, 07:20 PM
Post #4224

Contaminat
*

Group: Membru
From: calarasi
Member No.: 2,130

deci vreau sa ma ajute si pe mine cineva ku cateva sfaturi in legatura ku,cosurile care ma dispera de ceva timp.am incercat km de toate,pana si vizita la un dermatolog dar nu a fost prea folositoare."celebrul" zynerit de care toata lumea vorbeste mie nu a facut dekt sa-mi inrautateasca situatia....va pup si sper sa ma ajutati (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 31 2007, 07:36 PM
Post #4225

Membru de Onoare

Buna cristina10 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , bine ai venit!
Ai incercat sa citesti ce s-a scris pe topicul asta pana acum? O sa gasesti o multime de tratamente si solutii si in functie de tenul tau (pe care tu il cunosti cel mai bine) poti alege sa urmezi unul.
Macar povesteste-ne putin despre ce tip de acnee ai ca sa te putem indruma cat de cat.

+Quote Post
cris 82
post Aug 31 2007, 09:32 PM
Post #4226

Tratabil
**

Fetele sunt fff dezamagita de crema de care va povesteam de la Sephora mi-au iesit niste pete rosii care mai apoi s-au transformat in cosulete si ma mancau ingrozitor,deci nu e buna pt tenul meu acum nu-mi ramane decat sa o iau de la capat cu cautarile,pana la urma voi merge sa testez crema de la L'Occitane,sper sa-mi fie buna.Si cand ma gandesc ce multumita eram de ea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va pup

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 1 2007, 12:35 AM
Post #4227

Membru de Onoare

Ce neplacut cris (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , de-aia sunt eu cu testatul 2-3 zile, prima impresie nu este edificatoare.. nu poti sa duci crema inapoi? M-am uitat si eu pe o chitanta de la sephora (eu nu sunt in Romania acum) si pe spate scrie ca daca nu iti place produsul il poti returna in ORICE sehpora si ti se vor da banii inapoi, in moneda locala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
walpurgik
post Sep 1 2007, 12:44 AM
Post #4228

Musafir

Norocoaso! Stiu sistemul asta de mult la popoarele civilizate.
La noi, jumulitele astea nici macar mostre nu-ti dau, de parca ai cersi ceva cu ce sa te dai pe moaca, nu sa testezi produsul. Tot baga la marsupiu. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 1 2007, 12:58 AM
Post #4229

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Bebe, ar fi interesant sa faci un experiment si sa te duci cu chitanta sa le-o arati alora, sa vedem ce reactii au. Ideal ar fi sa vorbesti cu cineva de mai sus, vanzatoarele alea oricum nu cred ca au idee de asa ceva. Ce mostre Wal, pai ele cu ce se mai machiaza? lol

+Quote Post
walpurgik
post Sep 1 2007, 01:02 AM
Post #4230

Musafir

Oh, ba da, in State si in Franta se returneaza mereu produse, din ce-am citit la fetele astea pe beaute test si pe makeupalley, intotdeauna cand nu li s-a potrivit ceva, fondul de ten culoarea, textura etc, crema, ca au reactie, le-au inapoiat. Deci, it's a win-win situation. Si vanzatoarele stiu bine de asta, caci sunt instruite intocmai si e politica firmei.

+Quote Post

471 Pages V  « < 421 422 423 424 425 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 08:42 AM