![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, da, stiu. Ma refeream la Romania. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ce nu zici asa. La noi, pfuuh! Se uita ca la infractoare de ceri o mostra, iar daca te pui sa incerci produse de make up de pe displayul firmei repede se infiinteaza sa te supravegheze si sa te intrebe ce doriti. Oh, I hate it! M-am imprietenit cu niste farmaciste la help net si ma agreeaza, cand merg le mai instruiesc despre ce creme/sampoane/make up am mai folosit, ca si cumpar multe de la ele si m-am mai ales foarte rar, ce-i drept, cu cate ceva, ca de exemplu acum cu 13 pliculete de crema de tantari, in conditia in care eu n-am auzit bazait anul asta. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ma gandeam ca fiind acelasi magazin exista si aceleasi reguli (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .. in Romania sincer n-am fost niciodata la Sephora.. am fost Mall Vitan in zona cu cosmetice multe, parca la etajul 1, nu mai stiu cum se numeste (Ina Center?) si am nimerit mereu persoane ok care mi-au dat mostre.. le-am spus ca am tenul foarte reactiv si ca nu mai cumpar nimic pana nu testez 2-3 zile (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Da sweet, ar fi ceva sa fac asa dar acum nu mai am decat un produs de la sephora, un fard de ochi si imi place nu-l dau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , restul le-am returnat, mai am mostre (adica mi-am oprit eu din produse (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Macar te duci acolo, te faci ca te uiti prin produse si daca se baga in seama vreo pipita, o intrebi asa, ca fapt divers..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
A, pai sigur ma duc pt ca vreau se testez eluminatorul pe care si l-a luat georgias (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , aici nu este, mi-au spus ca l-au adus doar de sarbatori (de ce oare?) si o sa intreb chiar daca nu vine 'ea' la mine daca pot returna produsul in caz ca nu-mi prieste
|
|
|
![]()
|
|
Da...super! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 26-August 07 From: Oradea Member No.: 2,097 ![]() |
Va rog sa ma iertati daca devin pisaloaga, dar unde as putea gasi ingredientele Brevoxyl-ului ? Pentru a le compara cu cele ale cremei mele .. Va pup :*
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Substanta activa 4% benzoyl peroxide si restul excipienti.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Madeleine eu personal nu am folosit crema asta, asa ca tot ce am gasit este ca ea contine benzoil peroxid 4% (poate avea si o concentratie mai mare) si excipienti. Tot pe aici se spunea de crema asta ca este putin comedogena, ca usuca monstruletii dar poate provoca aparitia/inmultirea punctelor albe. Poate una din fetele care a folosit Brevoxylul te poate lamuri mai mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Wal am postat in acelasi timp numai ca eu am fost mai greoaie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Cand m-am dus sa-mi cumpar crema de la Sephora si le-am rugat pe cele de acolo sa-mi dea o monstra ca sa testez produsul mi-au raspuns pe un ton ironic ca nu au,ce mai e bataie de joc.Alta data am fost sa-mi cumpar o pensula si inchipuitiva ca erau vreo 10 modele fara pret afisat cand am oprit o domnisoara sa o intreb mi-a spus sa merg si eu la casa cu cele care imi plac sa le verifice pretul,pai si daca eu fac asta ..........ele ce mai fac????????????????? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ,niste nesimtite,scuzati dar nu ma pot abtine mai ales cand ma uit in oglinda si ma vad cu cateva cosuri pt ca nu m-au lasat ele sa testez produsul,imi vine sa urlu (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Va pup
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:43 AM |
|