IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 424 425 426 427 428 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Bacardi_Girl
post Sep 7 2007, 10:45 AM
Post #4251

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Am scris mai demult aici ca am niste portiuni pe corp care se comporta mai ciudat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si ca din cate am citit banuiesc ca ar fi dermatita.Nu stiu insa de care. Pana acum am cam ignorat problema, asa cum spunea si Roxanica nu e un capat de tara insa de ceva vreme nu prea mai imi vine sa o ignor pentru ca vad ca nu da semne deloc ca s-ar retrage, din contra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am pe brat cateva cerculete cu piele in permanenta uscata, cojite. In dimineata asta dupa dus si cremuiala mi s-au inrosit si se observau foarte tare si incepusera sa ma manance. Ma gandesc ca de la gel de dus/crema nu are cum sa fie fiindca le folosesc de mai mult timp, nu sunt iritante si imi priesc.Acum vad ca a trecut roseata si nici nu ma mai mananca.Mai am langa nas, inainte aveam strict langa nari si putin in interior iar cateodata aveam niste mancarimi ingrozitoare, acum insa s-a extins intr-o parte spre gura si mi-a aparut si sub buza de jos tot intr-o parte. Nu ma mananca insa dupa ce ma demachiez, la cateva minute, mi se usuca pielea foarte rau, la atingere portiunea asta e aspra si se vad o gramada de cojite (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am incercat sa ma dau o data cu fdt si se observau bine de tot asa ca am fost nevoita sa ma demachiez din nou si sa folosesc numai pudra. Incepe sa-mi cam scada moralul iar la doctor chiar nu vreau sa merg cu problema asta pentru ca am fost acum cateva luni si m-a expediat rapid dandu-mi un unguent care mi-a provocat o iritatie pe tot corpul si mi-ati mai spus si voi aici ca nu-i bun, ca provoaca acnee (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Roxanica si Bebe_Maria stiu ca si voi aveti (parca seboreica) si stiu ca urmati un tratament. Dati-mi si mie un sfat, a functionat ceva la voi, trece asa de greu? Rox citisem ca tu urmezi un tratament pentru 2 ani...e bun? Si mai spuneai ca nitritii din preparatele din carne ar fi cauza. Despre ce preparate e vorba?
Daca aveti rabdare sa cititi tot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) va astept cu parerea voastra.
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 7 2007, 08:54 PM
Post #4252

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Bacardi mie imi merge foarte bine cu BLUE CAP, il folosesc de un an si este inca ok si sper sa ramana asa (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) , e cam scumpa (in jur de 800.000) dar ajunge fff mult timp.

Sweet tot caut masca aceea de la plante system si nu e nicaieri :cry: si maine plec din bucuresti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , peste tot s-a terminat si nici nu aduc curand..

offtopic: am fost la sephora si am intrebat cum e cu returnatul unui produs cumparat si desi o tipa consultant mi-a spus ca nu se poate returna, cand am ajuns la casa am intrebat din nou si i-am zis ca eu stiu ca politica sephora este ca se poate returna orice produs si mi-a spus ca da, intr-adevar, daca ai bonul se poate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Girlish
post Sep 7 2007, 10:16 PM
Post #4253

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

QUOTE(bebe_maria @ Sep 7 2007, 06:54 PM) *
Sweet tot caut masca aceea de la plante system si nu e nicaieri :cry: si maine plec din bucuresti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , peste tot s-a terminat si nici nu aduc curand..

Si eu am cautat-o intr-o gramada de farmacii si pana la urma am aflat dintr-un Sensiblu ca este la alt Sensiblu in capatul orasului, dar inca n-am ajuns pe acolo.

+Quote Post
roxanica10
post Sep 7 2007, 10:25 PM
Post #4254

Musafir

Draga BG, hai c-am fost inspirata sa citesc chiar azi acest topic. Recunosc ca nu-l urmaresc zilnic si puteau, foarte bine, sa-mi scape intrebarile tale. Draga mea, tin minte exact cand mi-a aparut aceasta dermatita, eram in anul 4 de facultate (anul 2000) si probabil stresul a fost un factor determinant. La inceput am avut doar in jurul nasului, asa cum povestesti tu, si apoi mi s-a extins si pe obraji, in sprancene, pe barba, alternativ; adica nu o aveam in toate aceste locuri in acelasi timp. Initial, la indicatiile unui medic dermatolog (era cunoscuta, dar imi scapa numele Rodica.....) am dat cu hidrocortizon. Am mai incercat cu fenistil gel si baneocin unguent, dar fara rezultat. Dupa o vreme mi-am luat de la farmacie flocinolon si de la asta chiar imi trecea rapid, dar d-na dr Leventer a spus ca n-am procedat corect. Pentru a se vindeca pielea de dependenta de cortizon, mi-a recomandat cca 2 ani Eritroacnol/Nizoral unguent alternativ seara. Parca mi-a dat si niste pastile, dar decat pentru o luna. Daca nu ma insel, erau Detralex. Evident ca nu respect lucrul asta, ca asa sunt eu delasatoare si atunci cand nu ma dau o vreme, imi reapare. Chiar acum o am pe fata. Am vazut ca-i buna si apa termala de la Avene. Crema aia miraculoasa de la Elizabeth Arden nu cred ca are nici o influenta asupra dermatitei si nici demachiantul Sebium. Iti spun toate aceastea, dupa testele pe pielea mea. Am mai auzit tot de la o tipa medic dermatolog, ca poti sa-ti dai pe fata cu samponul Dercos de la Vichy (zonele cu dermatita). Ideea e ca trebuie tinuta sub control, nu stiu daca se duce definitiv. Pana acum, mie nu mi-a aparut in alta parte decat fata. Cand o am in sprancene, este destul de inestetic, pentru ca trebuie sa stau sa ma curat de cojile alea, ca altfel zici c-am matreata. La mine acum se activeaza pe fond de stres, ca preparate din carne nu prea mai mananc.

Bebe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa nu uiti sa-ti iei si Eritroacnol.
Fetelor, am o colega care se lupta cu acneea. Dupa multe incercari de tratament, a ajuns si la Institutul Cantacuzino si i-au prelevat din zonele afectate mostre (nu prea stiu cum sa ma exprim) si se pare ca ii vor face un vaccin personalizat. Sunt f curioasa cum va raspunde la tratament.

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 7 2007, 11:46 PM
Post #4255

Membru de Onoare

Roxi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , chiar uitasem de el, multumesc pentru ca mi-ai amintit.. am reusit sa-mi cumpar Blue Cap dupa net pt ca mi se terminase de ceva vreme si sufeream mult cu dermatita (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar de cand dau cu el iar nu mi-a mai aparut nici macar atunic cand sunt stresata.. nu cred ca o vindeca totusi.. o sa-mi iau si eritroacnolul oricum sa fie acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Tot apropo de dermatia, am observat ca e ff important sa se indeparteze straturile de piele moarta pentru ca in cazul dermatitei seboreice celulele se regenereaza mult mai repede decat in mod normal si cele moarte trebuie indepartate motiv pentru care eu fac exfoliere de 2 ori/ sapt si mi se pare ca ajuta.

Girlish (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) deci n-am sanse sa o mai gasesc.. cred ca reducerea asta de 25% a facut sa se vanda asa repede.. la Craiova nu cred ca am sanse sa o gasesc, am incercat in Constanta la Sensi Blu si nici macat nu auzisera de gama Plante System..

+Quote Post
Girlish
post Sep 8 2007, 08:27 AM
Post #4256

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

QUOTE(bebe_maria @ Sep 7 2007, 09:46 PM) *
Girlish (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) deci n-am sanse sa o mai gasesc.. cred ca reducerea asta de 25% a facut sa se vanda asa repede.. la Craiova nu cred ca am sanse sa o gasesc, am incercat in Constanta la Sensi Blu si nici macat nu auzisera de gama Plante System..

http://www.sensiblu.com/mainsearch.asp scrii ce cauti si iti apare unde e disponibil produsul, insa nu stiu cat de actualizata e situatia.
In Craiova zice ca se gaseste in P-ta Unirii si pe Calea Bucuresti.
Si eu am patit sa nu auda de Plante System, dar sper sa mai gasesc masca, doar n-o folosi chiar asa multa lume gama asta, adica nu cred ca e asa de cunoscuta, desi daca ma gandesc la reducere, romanii au obiceiul sa sara pe orice e la reducere doar o fi facand o afacere buna, cumparand mai ieftin. In Sensiblu-ul in care am fost mi-a zis ca le-au mai ramas vreo 4 produse din astea, dar le-au trimis la alt Sensiblu, pt. ca nu erau cautate.

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 8 2007, 08:57 AM
Post #4257

Membru de Onoare

QUOTE(Girlish @ Sep 8 2007, 09:27 AM) *
http://www.sensiblu.com/mainsearch.asp scrii ce cauti si iti apare unde e disponibil produsul, insa nu stiu cat de actualizata e situatia.
In Craiova zice ca se gaseste in P-ta Unirii si pe Calea Bucuresti.
(IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Merci Girlish o sa merg sa o caut si sper sa fie super buna pe masura cautarilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Sep 8 2007, 09:06 AM
Post #4258

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

bebe cand ajungi in craiova? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
cris 82
post Sep 8 2007, 10:11 AM
Post #4259

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

Haideti sa va zic,am fost la Sensi Blu in mag Unirea si am gasit produse L'Occitane,insa nu aveau fluidul matifiant pe care mi l-ati recomandat voi,insa am vorbit cu d-na de acolo si am rugat-o daca are mostre pt ca eu sunt hotarata sa nu mai cumpar nimic fara sa testez si mi-a dat doua mostre,problema e ca nu sunt multumita de el fata mi se ingrasa la fel de mult.Va rog,ajutati-ma,poate aveti alte sugestii ca nu mai pot sa umblu ca un far pe strada (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Va pup

+Quote Post
Cindy
post Sep 8 2007, 10:51 AM
Post #4260

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cris, poate ti-ar trebui si un fdt matifiant bun, o pudra.
Eu folosesc Effaclar K si nu am probleme cu luciul tenului. Dar aplic si pudra in zona T si ma mai retusez si in timpul zilei daca e necesar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 424 425 426 427 428 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 08:07 AM