![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
S_G si eu folosesc o pudra in zona T(DiorSkin),dar rezultatele nu prea se vad,cel putin pt mine,poate imi zici mai multe despre Effaclar K,este o crema sau ce? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, este o crema tratament, am mai scris despre ea, descriere, impresii acum catva timp. Are si efect de hidratare, matifiere, cel putin pentru mine. Este si o foarte buna baza de mchiaj.
Cris, vezi ca exista si pudre special pt ten gras, pt combaterea luciului. Ma gandesc ca poate pudra pe care o folosesti este prea light pt tine.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
O sa caut in urma ce ai scris despre ea,cat despre pudra,e posibil sa ai dreptate,dar eu eram indragostita de ea,nu prea am gasit un fdt care sa ma multumeasca si cu ea ma dadeam pe toata fata(exceptand zona ochilor)mi se parea ca nu da impresia de incarcat,dar ma voi duce sa testez si altele.Mersi mult
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cu placere. Mai intreaba-ma daca ai nelamuriri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Fetelor va multumesc tare mult pentru raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Bebe am sa ma uit de Blue Cap sa vad cum e. Rox chiar ma gandeam ieri cand am vazut ca ai postat la alte topicuri ca nu-l vezi pe asta si ma sari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aproape ca asa am si eu, cateodata e mai evident, cateodata nu. Si eu trebuie sa stau sa iau cojitele alea cand sunt prea evidente pentru ca degeaba hidratez bine ca daca sunt mai multe dupa ce e crema absorbita se vad si se vad urat. Folosesc si eu apa Avene zilnic de foarte mult timp insa nu am observat sa aiba vreo influenta asupra zonei asteia (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) A! Acum ca ai spus tu de zona dintre sprancene mi-am amintit ca vazusem pe cineva care avea aceeasi problema dandu-se cu o crema de la Avene! Si se pare ca-i mergea bine cu ea, insa nu-mi mai amintesc cum naiba se numeste ca la momentul respectiv nu m-a interesat prea tare. Stii ceva de asta? In ce produse se gasesc nitritii aia? |
|
|
![]()
|
|
Bacardi, dar la un dermatolog ai fost? Macar sa iti confirme ca este dermatita si nu altceva. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu stiam pe cineva careia i-a fost recomandat Ivadermaseb- asta e crema hidratanta, nu stiu exact ce are a face (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) , dar persoanei ii merge foarte bine cu ea si pt pielea capului BlueCap. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 16 Joined: 8-September 07 From: craiova / cluj (fac) Member No.: 2,185 ![]() |
salut fetelor...am cautat pe google despre dermatita seboreica si am dat de forumul asta..si eu ma confrunt cu aceeasi problema...din pacate la mine e impreuna cu o acnee ..nu foarte grava dar tousi urata...pur si simplu nu reusesc sa scap..si eu sunt tot din craiova..am fost la cei mai buni dermatologi de-acolo si degeaba;apoi am ajuns in cluj la facultate..aici am mers la un medic care mi-a rezolvat dermatita de pe scalp,in ciuda faptului ca recidiveaza si trebuie sa reiau tratamentul.Totusi tenul meu e foarte incarcat,si cosurile nu se opresc sa apara,imi trece unul,apare altul si tot asa..nu stiu ce sa mai incerc..am incercat de toate (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m-am saturat! sunt f descurajata..la 21 de ani si tot cu acnee pe fatza..sunt si complexata din cauza asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
poke am ajuns!! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) , ce dor mi-a fost ..
Bacardi daca vrei sa testezi blue cap incearca sa gasesti varianta pliculete, sunt mai ieftine.. eu dupa 1-2 zile de aplicat blue cap nu mai am nimic. asta daca simptomele sunt deja grave iar daca dau de cum simt o jena e de ajuns sa aplic o data si nici nu mai apare. RamoZz, incearca si tu blue cap pt simptome acute si apoi treci pe eritroacnol si nizoral cu a recomandat Roxi, eritroacnolul ajuta si in cazul acneei |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 16 Joined: 8-September 07 From: craiova / cluj (fac) Member No.: 2,185 ![]() |
eu folosesc selegel de la ducray si pt dermatita de pe scalp am folosit o lotiune de la farmacie Locoid -lotiune care se aplica pe pielea capului si in maxim 7 zile dispar toate cojile..numai ca nu mai e asta problema...ci acneea..ce este eritroacnol-ul?n-am mai auzit de el..in cazul vostru dermatita e doar pe pielea capului sau e si sub forma de acnee? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
btw locoid-ul si selegel-ul le-am folosit la recomandarea medicului dermatolog . roxanica..acum am citit si post-ul tau..si eu am o prietena care a facut acest vaccin dar pe ea n-a ajutat-o..e clar..e diferit de la caz la caz.De asemenea se mai poate face o antibiograma,un fel de test al acneii..sa se afle ce fel de corpi sa zic asa, o cauzeaza si cu ce ar putea fi indepartati..nu m-am exprimat prea bine..dar merge si asa nu? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
RamoZ, pt pielea capului am tot auzit ca ar fi foarte bun Vichy-ul verde.
ERITROACNOLUL Prezentare farmaceutica: Unguent continand, la 100 g, eritromicina 1,2 g si extract de Calendula in propilenglicol 10 g (tub cu 60 g). Actiune terapeutica: Unguent dermatologic eficace in acnee prin continutul in eritromicina-antibiotic macrolidic activ fata de Propionibacterium acnes: extractul de Calendula asociat actioneaza antiseptic si cicatrizant. Indicatii: Acnee, mai ales forme medii, cu inflamatie, noduli si pustule. Mod de administrare: In aplicatii locale, de 2 ori/zi (dupa spalarea si uscarea zonei de piele interesata). Reactii adverse: Uneori fenomene de iritatie locala, cu senzatie de arsura, eritem, uscaciunea pielii, descuamare; rareori suprainfectii cu germeni rezistenti; foarte rar reactii alergice. Contraindicatii: Alergia la eritromicina sau alte componente contraindica unguentul; prudenta in timpul sarcinii si alaptarii; se vor pazi ochii; tratamentul se intrerupe in caz de suprainfectii. Nu se asociaza cu medicamente topice iritante sau keratolitice. Tot pentru dermatita seboreica: BORAGO + vit. E Borago, cunoscut la noi ca “ limba mielului”, reprezinta o importanta sursa de acizi grasi esentiali in special GLA. Vitamina E este un puternic antioxidant ce intretine si imbunatateste calitatea pielii. Produsul este folosit cu un real succes in numeroase afectiuni dermatologice si in artrita reumatoida, datorita remarcabilelor calitati de a sustine regenerarea tesuturilor. Fiind un depurativ al organismului, borago in combinatie cu vit.E este utilizat ca adjuvant in tratarea eczemelor, dermatitei seboreice sau alte afectiuni ale pielii,reduce sau previne inflamatia sau uscaciunea acesteia. Constituindu-se in suportul de sinteza al prostaglandinelor intareste sistemul imunitar, protejand organismul impotriva bolilor. Intervine de asemenea in mentinerea balantei hormonale. Efecte: - util in majoritatea afectiunilor dermatologice. - previne inflamarea sau uscaciunea pielii si intretine calitatea acesteia. - stimuleaza refacerea tesuturilor si le protejeaza impotriva radicalilor liberi. - stimuleaza imunitatea prevenind imbolnavirile. - mentine balanta hormonala. Compozitie: Ulei de borago 500 mg / Vit.E 10 mg Mod de prezentare: 30 cps. Administrare: 1 capsula pe zi / Nu se administreaza copiilor sub 3 ani. Informatii utile: -util in majoritatea afectiunilor dermatologice. ; previne inflamarea sau uscaciunea pielii si intretine calitatea acesteia. ; stimuleaza refacerea tesuturilor si le protejeaza impotriva radicalilor liberi. ; stimuleaza imunitatea prevenind imbolnavirile. ; mentine balanta hormonala. De obicei daca dai un 'search' pe internet gasesti informatii complete cu privire la orice produs despre care mai scriem noi pe aici (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:10 AM |
|