![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu din cate am auzit de vaccin, cam degeaba. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu m-am luptat cu furunculele cat am fost mica si mi-era sugerat pe atunci vaccinul. Imi ieseau prin locuri nebanuite, pe barbie, pe glezna, ultimul si cel mai mare operabil, pe fund. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asta care a fost cel mai grav si a fost si ultimul. Imi ieseau cand aveam imunitatea f scazuta, de regula la gripa sau la raceli puternice. Cum am terminat cu ele, m-a apucat o acnee usoara pe zona T; o fi coincidenta sau nu, nu stiu. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Ramo, dermatita seboreica nu e acelasi lucru cu acneea. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
fetelor, eu va urmaresc de fiecare data cand pot ... insa la postat am mai facut pauza! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu am scapat de toate problemele! Cam 2-3 zile in perioada respectiva a lunii imi mai apar niste mostruleti mici si amarati care lasa cate un semn la fel de mic si amarat; dar in rest sunt mai mult decat multumita!!! Am ramas fidela H2O, mastii de aspirina, unori BHA-ului, apei Avene, o data pe saptamana mai dau cu Retin-A pt intretinere si noua achizitie (de o luna) e crema Hyseac cu AHA care imi place foarte mult!!! Inca mai iau Zinc + vit C zilnic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!! Fetelor care folosesc Ivathem crema pt ten cu tendinta; pot recomanda cu caldura crema Hyseac! Eu am folosit 2 ani la rand Ivathermul fara rezultate evidente prea vizibile ... imi placea foarte mult ca baza de machiaj pt ca intra repede in piele si era ok. insa Hyseac-ul chiar si-a aratat puterea de la primele aplicari! Tenul e mai luminos, si are actiune antiinflamatoare in caz de nevoie! Pup fetele noi si sper la o insanatosire grabnica! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 16 Joined: 8-September 07 From: craiova / cluj (fac) Member No.: 2,185 ![]() |
poate o sa incerc si eu ERITROACNOLUL .Stiu ca se pot gasi informatii..dar mai mult ma intereseaza sa stiu parerea celor care l-au si folosit..de-aia va intreb pe voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) intr-adevar acneea nu e acelasi lucru cu dermatita seboreica...cuvintele doctorului au fost : diagnostic : dermatita seboreica ce provoaca si acneea (mi-a explicat el pe scurt ca vinovatul e excesul de sebum ..nu mai stiu exact totusi) ..in orice caz a fost destul de clar cand a spus ca sunt strans legate..cel putin in cazul meu ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
ramoZz ai incercat sa faci masti cu argila/iaurt? pe mine astea ma mai ajuta cand nu sunt foarte acute simptomele
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bebe, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) home!!! Cum te simti in our extraordinary country? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Geo, pai foarte rau, a venit timpul sa returnezi sfaturile! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Glumeam..ne bucuram ca esti bine!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Mersi Sweet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , nu m-am dezmeticit inca, in ultimele 3 zile de cand am venit am fost si la mare si la bucuresti si acum la craiova dar oricum este foarte bine cu ai mei, mi-era tare dor de ei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dar mi-e si dor de 'omul meu' ((IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 16 Joined: 8-September 07 From: craiova / cluj (fac) Member No.: 2,185 ![]() |
cred ca am incercat o data cu argila..dar nu de mai multe ori sa se cunoasca niste efecte..daca imi mai calmeaza fata..ma bate gandul sa iau iar anticonceptionale..am luat anul trecut 6 luni diane 35 dar m-am ingrasat de la ele(pt mine asta e mare nenorocire..sunt destul de obsedata de asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) de data asta vreau sa incerc yasmin . Ma gandesc ca degeaba ma dau eu cu creme daca ele continua sa apara...unul cate unul ..uf..asa m-am saturat de tenul asta cu atatea probleme!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De ce nu a venit si el cu tine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Foarte bine ca ai fost si la mare, pacat de vremea asta urata!! |
|
|
![]()
|
|
p.s. pentru anticonceptionale o sa consult un doctor mai intai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am uitat sa precizez asta ... deja ati devenit prietene pe forumul asta..frumos (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sweet, n-a avut vacanta decat vreo 4-5 zile anul asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , anul viitor o sa venim impreuna. La mare am stat doar 1 zi jumatate tocmai din cauza vremii.. dar am prins si eu putin culoare, cand am venit eram atat de alba incat s-au speriat ai mei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , in New York a fost o vreme tare nesuferita vara asta.
RamoZz, daca vrei sa mai incerci argila eu ti-o recomand pe cea de la Favisan, asta imi merge mie cel mai bine (cea granule). Si adauga cateva picaturi de lamaie iar apoi te demachiezi bine pentru ca masca asta inmoaie celulele moarte care se regenereaza mult mai repede din cauza dermatitei si trebie indepartate pentru a nu astupa porii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:52 AM |
|