![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
hm
eu mi-am luat autovaccinul de la cantacuzino(bucuresti) dar am zis sa nu-l mai fac chiar daca l-am platit.pentru ca..1.din ce-am citit pe net-> nu e bun.2.anca zbranca(sper sa zic bine) mi-a raspuns (dupa vreo luna,dar totusi mi-a raspuns..) ca nu e bine sa-l fac pentru ca mi-ar dezechilibra imunitatea si in plus.nu are temelii stiintifice.3.sunt 20 de vaccinuri si..brr. 4.acolo,la cantacuzino nu am vb cu niciun doctor nimic,doar am fost la recoltare(secretie purulenta)apoi dupa 4-5 zile la rezultat->stafilococ alb coaguleaza negativ. apoi dupa vreo luna am mers sa iau autovaccinu si adio insa,inainte sa merg la bucuresti,am facut aici(in oras,nu's din buc) exudat(zic bine?) din nas si gat si mi-a iesit un stafilococ in nas sensibil la gentamicina..medicul de fam mi-a dat sa fac gentamicina,insa nu stiu daca e cazul(mai ales ca mie mi-e f frica sa fac injectii *traume din copilarie*) ce ziceti? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
insa,inainte sa merg la bucuresti,am facut aici(in oras,nu's din buc) exudat(zic bine?) din nas si gat si mi-a iesit un stafilococ in nas sensibil la gentamicina..medicul de fam mi-a dat sa fac gentamicina,insa nu stiu daca e cazul(mai ales ca mie mi-e f frica sa fac injectii *traume din copilarie*) ce ziceti? Pai si de ce nu faci gentamicina aia daca a iesit ca stafilococul cedeaza la ea? fa-ti curaj si du tratamentul pana la capat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
pentru ca ma gandesc ca..n-o sa-mi treaca mie cosurile cu gentamicina..si am de facut 15injectii:O
acum merg cu produsele ciuhrii(crema pentru adolescenti si lotiune pt adolescenti),extern..de mult timp n-am mai luat ceva intern(la antibiotice ma refer)..ultima data am luat unidox si a mers(nu mi-a trecut de tot,de cand mi-a aparut acum 1an jumate nu mi-a trecut niciodata de tot)..dar..dupa ce termin ciuhrii-ul trec iar pe vichy normaderm(mai am cam jumatate sau mai mult din flacoane..am toata gama,mai putin gelu ca l-am terminat).chiar nu stiu ce sa mai fac. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Bebe bine ai revenit (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Eu nu stiu sigur....tu ai numai pe scalp?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Bebe nu organizam si noi o intalnire? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Bebe nu organizam si noi o intalnire? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bacardi merci, sunteti niste dragute toate (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Sigur Poke, mi-ar placea doar nu saptamana asta ca sa-mi vizitez intai rudele si prietenii de familie dar pe urma ar fi super (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Vorbim aici daca nu se activeaza din nou PM-ul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am dermatita seboreica in special pe fata (si pe pilea capului dar o tin sub control cu Head&Shoulders, am unul special pt dermatita seboreica, albastru inchis dar pe aici nu l-am vazut.. sau tot H&S cel pt volum sau am tot auzit de Vichy verde ca ar fi fff bun dar e si mai scump) si asa cum zicea si pastelata cred ca de la ea mai am si cosuri (se astupa porii, se formeaza puncte negre care apoi se infecteaza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). Bacardi esti cumva si tu din Craiova? Ar fi usor asa pt ca iti pot da din crema mea, cred ca imi ajunge cel putin 1 an.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
vorbim aci si cu restul dom"soarelor oltence! >D |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) vorbim aci si cu restul dom"soarelor oltence! >D Super! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sweet, n-a avut vacanta decat vreo 4-5 zile anul asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , anul viitor o sa venim impreuna. La mare am stat doar 1 zi jumatate tocmai din cauza vremii.. dar am prins si eu putin culoare, cand am venit eram atat de alba incat s-au speriat ai mei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , in New York a fost o vreme tare nesuferita vara asta. Bebe, el e american sau doar lucreaza acolo? Ce bine suna..New York! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu sunt foarte alba, si inca acum cica sunt bronzata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bebe, el e american sau doar lucreaza acolo? Ce bine suna..New York! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu sunt foarte alba, si inca acum cica sunt bronzata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) E roman dar are 3 sferturi din familie acolo, au plecat pe rand de prin anii 80, a facut scoala acolo, e mult mai integrat decat mine.. e foarte frumos de vizitat New York-ul.. spun de vizitat pentru ca mie mi-e asa de dor de acasa.. Scuze pt atatea offtopicuri dar daca nu mai avem PM (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si ca sa nu fiu total in afara subiectului, ma duc sa caut masca de la plante system (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:22 PM |
|