IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 427 428 429 430 431 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Pastelata
post Sep 8 2007, 10:25 PM
Post #4281

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

hm
eu mi-am luat autovaccinul de la cantacuzino(bucuresti) dar am zis sa nu-l mai fac chiar daca l-am platit.pentru ca..1.din ce-am citit pe net-> nu e bun.2.anca zbranca(sper sa zic bine) mi-a raspuns (dupa vreo luna,dar totusi mi-a raspuns..) ca nu e bine sa-l fac pentru ca mi-ar dezechilibra imunitatea si in plus.nu are temelii stiintifice.3.sunt 20 de vaccinuri si..brr.
4.acolo,la cantacuzino nu am vb cu niciun doctor nimic,doar am fost la recoltare(secretie purulenta)apoi dupa 4-5 zile la rezultat->stafilococ alb coaguleaza negativ. apoi dupa vreo luna am mers sa iau autovaccinu si adio
insa,inainte sa merg la bucuresti,am facut aici(in oras,nu's din buc) exudat(zic bine?) din nas si gat si mi-a iesit un stafilococ in nas sensibil la gentamicina..medicul de fam mi-a dat sa fac gentamicina,insa nu stiu daca e cazul(mai ales ca mie mi-e f frica sa fac injectii *traume din copilarie*)
ce ziceti?
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 8 2007, 10:36 PM
Post #4282

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

insa,inainte sa merg la bucuresti,am facut aici(in oras,nu's din buc) exudat(zic bine?) din nas si gat si mi-a iesit un stafilococ in nas sensibil la gentamicina..medicul de fam mi-a dat sa fac gentamicina,insa nu stiu daca e cazul(mai ales ca mie mi-e f frica sa fac injectii *traume din copilarie*)
ce ziceti?

Pai si de ce nu faci gentamicina aia daca a iesit ca stafilococul cedeaza la ea? fa-ti curaj si du tratamentul pana la capat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Sep 8 2007, 10:45 PM
Post #4283

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

pentru ca ma gandesc ca..n-o sa-mi treaca mie cosurile cu gentamicina..si am de facut 15injectii:O
acum merg cu produsele ciuhrii(crema pentru adolescenti si lotiune pt adolescenti),extern..de mult timp n-am mai luat ceva intern(la antibiotice ma refer)..ultima data am luat unidox si a mers(nu mi-a trecut de tot,de cand mi-a aparut acum 1an jumate nu mi-a trecut niciodata de tot)..dar..dupa ce termin ciuhrii-ul trec iar pe vichy normaderm(mai am cam jumatate sau mai mult din flacoane..am toata gama,mai putin gelu ca l-am terminat).chiar nu stiu ce sa mai fac.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Sep 9 2007, 11:26 AM
Post #4284

Membru de Onoare

Member No.: 265

Bebe bine ai revenit (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Eu nu stiu sigur....tu ai numai pe scalp?

+Quote Post
Philia
post Sep 9 2007, 11:34 AM
Post #4285

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Bebe nu organizam si noi o intalnire? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 9 2007, 12:25 PM
Post #4286

Membru de Onoare

QUOTE(pokemon @ Sep 9 2007, 12:34 PM) *
Bebe nu organizam si noi o intalnire? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bacardi merci, sunteti niste dragute toate (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Sigur Poke, mi-ar placea doar nu saptamana asta ca sa-mi vizitez intai rudele si prietenii de familie dar pe urma ar fi super (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Vorbim aici daca nu se activeaza din nou PM-ul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am dermatita seboreica in special pe fata (si pe pilea capului dar o tin sub control cu Head&Shoulders, am unul special pt dermatita seboreica, albastru inchis dar pe aici nu l-am vazut.. sau tot H&S cel pt volum sau am tot auzit de Vichy verde ca ar fi fff bun dar e si mai scump) si asa cum zicea si pastelata cred ca de la ea mai am si cosuri (se astupa porii, se formeaza puncte negre care apoi se infecteaza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). Bacardi esti cumva si tu din Craiova? Ar fi usor asa pt ca iti pot da din crema mea, cred ca imi ajunge cel putin 1 an..

+Quote Post
Philia
post Sep 9 2007, 12:31 PM
Post #4287

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
vorbim aci si cu restul dom"soarelor oltence! >D

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 9 2007, 12:39 PM
Post #4288

Membru de Onoare

QUOTE(pokemon @ Sep 9 2007, 01:31 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
vorbim aci si cu restul dom"soarelor oltence! >D

Super! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 9 2007, 03:40 PM
Post #4289

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(bebe_maria @ Sep 8 2007, 10:18 PM) *
Sweet, n-a avut vacanta decat vreo 4-5 zile anul asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , anul viitor o sa venim impreuna. La mare am stat doar 1 zi jumatate tocmai din cauza vremii.. dar am prins si eu putin culoare, cand am venit eram atat de alba incat s-au speriat ai mei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , in New York a fost o vreme tare nesuferita vara asta.

Bebe, el e american sau doar lucreaza acolo? Ce bine suna..New York! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu sunt foarte alba, si inca acum cica sunt bronzata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 9 2007, 04:04 PM
Post #4290

Membru de Onoare

QUOTE(sweet_girl @ Sep 9 2007, 04:40 PM) *
Bebe, el e american sau doar lucreaza acolo? Ce bine suna..New York! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu sunt foarte alba, si inca acum cica sunt bronzata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

E roman dar are 3 sferturi din familie acolo, au plecat pe rand de prin anii 80, a facut scoala acolo, e mult mai integrat decat mine.. e foarte frumos de vizitat New York-ul.. spun de vizitat pentru ca mie mi-e asa de dor de acasa..

Scuze pt atatea offtopicuri dar daca nu mai avem PM (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Si ca sa nu fiu total in afara subiectului, ma duc sa caut masca de la plante system (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post

471 Pages V  « < 427 428 429 430 431 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:22 PM