IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 428 429 430 431 432 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Cindy
post Sep 9 2007, 04:17 PM
Post #4291

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Sper sa iti faca bine masca! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Mie imi merge PM-ul.
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 9 2007, 07:39 PM
Post #4292

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

De data asta am gasit masca dar nu am putut plati cu cardul si nu aveam destui bani la mine of... iar vanzatoarea mi-a spus ca nu e reducere de 25% decat la anumite produse iar masca nu este printre ele... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
ayleda
post Sep 9 2007, 09:06 PM
Post #4293

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: I will find out in 2 weeks
Member No.: 2,192

hello! eu sunt noua pe aici, am citit cam ce s-a scris pe aici si am si eu o intrebare. ce parere aveti despre produsele bioderma, daca a folosit cineva. vreau sa incep tratamentul cu Retin A si am vazut ca sunt recomandate niste produse de la bioderma...asta tot pe forumul asta am vazut si m-am gandit sa incerc si eu. v-am pupat si sper sa ne auzim in curand...asta e prima mea vizita aici

+Quote Post
roxanica10
post Sep 9 2007, 10:24 PM
Post #4294

Musafir

BG, eu vreau sa ma apuc sa ma dau cu Blue Cap-ul recomandat de Bebe, ca dupa cate zice ea, actioneaza mai repede. Cred ca mi s-a invatat pielea cu Eritroacnol. Bine, ca iar nu sunt consecventa si nu ma dau o seara cu Nizoral si una cu Eritroacnol, m-am dat decat cu al 2 lea.
Nitriti ii gasim in mai toate preparatele din carne (sunca presata, parizer, cremwurti, carnati etc).
Fac tot felul de experiente. In ultima vreme mi-au aparut niste cosuri, nu f urate, si am scos Sebium-ul din folosinta, ca-l banuiesc vinovat, desi pe el scrie clar ca actioneaza asupra acestor probleme. Am revenit la spuma de curatare de la Avon si lotiunea de curatare impotriva punctelor negre, tot de la ei. Mai iau si eu Zn, dar din an in Paste, ca uit.

Va multumesc ca v-ati spus parerea vis-a-vis de Cantacuzino. Si colega mea a incercat cam tot ce-i posibil. Aparent e sanatoasa si n-are nici o problema, dar tenul arata altceva.
A..si mai am o prietena, de care mi-e tare mila, cred ca v-am mai povestit eu de ea: a intrerupt o data la jumatatea foliei niste anticonceptionale si s-a trezit dimineata cu explozie acneica pe fata. Dupa analize si doctori, ajunge sa ia Diane 32. I se regleza problema, ajunge la tenul de papusa pe care-l avea. Acum a oprit Diane ca s-a casatorit si vrea aiba si ea un bebe. Ce credeti ca i s-a intamplat? Au inceput din nou sa-i apara monstruleti pe fata. Ma gandesc ca-i groaznic sa depinzi de niste pastile.

+Quote Post
Cindy
post Sep 9 2007, 11:40 PM
Post #4295

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(bebe_maria @ Sep 9 2007, 08:39 PM) *
De data asta am gasit masca dar nu am putut plati cu cardul si nu aveam destui bani la mine of... iar vanzatoarea mi-a spus ca nu e reducere de 25% decat la anumite produse iar masca nu este printre ele... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu stiam ca reducerea se aplica pt toate produsele din gama Aknorm. Probabil nu mai aveau in stoc masca cu reducere si aveau produse nou aduse. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 10 2007, 12:20 AM
Post #4296

Membru de Onoare

Nu sweet, mi-a zis ca masca nu e la reducere (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si mie mi s-a parut ciudat pt ca toate celelalte produse pareau sa fie la reducere.. pe ea scria 39,00 dar au zis ca defapt este 35,00 (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
cris 82
post Sep 10 2007, 10:04 AM
Post #4297

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 2,080

Mi-am cumparat pana la urma o crema de fapt emulsie matifianta de la Noviderm(vreo parere despre aceasta firma?),contine AHA care exfoliaza gentil,ajuta la controlul glandelor sebacee,acum nu stiu sa vedem,sper eu sa-mi fie de folos,am primit si mostre de crema matifianta de la Ivatherm,o sa le incerc si va tin la curent.Bine ai venit acasa,Bebe si va pup pe toate

This post has been edited by cris 82: Sep 10 2007, 10:06 AM

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Sep 10 2007, 11:05 AM
Post #4298

Membru de Onoare

Member No.: 265

Cris de la firma Noviderm am folosit Exfoliant Fort 12. Este o crema buna. Cea luata de tine nu am folosit-o, sa ne spui cum ti se pare. Despre firma Ivatherm eu una nu am cuvinte de lauda...dar se stie ca asta nu e o regula generala.

Ayleda (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

Bebe multumesc, esti o dulcica insa din pacate nu sunt din cr dar nu-i o problemam voi cauta prin farmacii ce mi-ai recomandat tu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Rox sa ne tii la curent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am sa ma uit si dupa crema aia de la Avene care parea sa functioneze in treaba asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
In alta ordine de idei, sa inteleg ca nitritii aia se gasesc exact in ceea ce nu ar trebui sa mancam:mezeluri, afumaturi, grasimi. In ultima vreme le-am rarit bine de tot, mananc din astea ocazional.

+Quote Post
roxanica10
post Sep 10 2007, 01:36 PM
Post #4299

Musafir

QUOTE(Bacardi_Girl @ Sep 10 2007, 12:05 PM) *
Rox sa ne tii la curent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am sa ma uit si dupa crema aia de la Avene care parea sa functioneze in treaba asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
In alta ordine de idei, sa inteleg ca nitritii aia se gasesc exact in ceea ce nu ar trebui sa mancam:mezeluri, afumaturi, grasimi. In ultima vreme le-am rarit bine de tot, mananc din astea ocazional.

BG, eu de cand tin Monti le-am rarit aproape de tot. Nici nu simt nevoia sa mananc, mai ales ca eu am lucrat inainte in aceasta industrie....numai cand ma gandesc la emulsia aia de sorici mi se zbarleste parul.

Bebe, fii buna te rog si spune-mi unde gasesc acest Blue Cap. O sa iau si eu pliculete, ca sa nu dau 80 ron fara sa stiu daca-mi fac bine ori ba.
Fetelor, sunt in cautare de o crema dermato-cosmetica buna pentru hidratare, dar si matifiere. Foloseam Thermal Fix Mat de la Vichy, dar am auzit niste chestii cam nasoale despre produsele lor si am zis s-o inlocuiesc. La sampon nu renunt, pentru ca mie imi face bine si nu mai am pic de matreata.

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 10 2007, 02:25 PM
Post #4300

Membru de Onoare

Roxi nu stiu unde sa-ti spun ca sunt pliculete Blue Cap, eu mi-am luat acum 1 an si mi-au ajuns vreo 8-9 luni (4 pliculete pt ca 1 l-am dat unei prietene) iar cum in America nu gasesc aceasta crema mi-am comandat-o dupa net, varianta tub, singura defapt. Intreaba prin farmacii daca ai timp sa cauti putin..

Scuze Roxi, acum am vazut ca tu ma intrebai in general despre Blue Cap: l-am vazut cam in toate farmaciile din Bucuresti in care am intrat adica Donna, Sensi Blu, farmacii no name.. deci cred ca il gasesti usor, la pliculete e mai complicat pentru ca nu aduc decat rar.

+Quote Post

471 Pages V  « < 428 429 430 431 432 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:09 PM