![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cris, eu am avut emulsia matifianta Boreade. De fapt, am prins o promotie: am primit-o cadou cu Exfoliant Forte`ul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe mine nu m-a impresionat prea mult, am folosit-o de cateva ori, iar apoi am trecut pe Effaclar din nou. Poate o sa o mai incerc, chiar uitasem de ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun effaclarul asta, ce face? Ca-i tot dau si eu tarcoale. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Depinde ce astepti de la el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie imi place cum imi lasa tenul, hidrateaza, matifiaza, este foarte buna baza de machiaj. Este o crema tratament, ofera o microexfoliere, iar tenul este mai luminos. Rezultate exceptionale nu da. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar eu sunt multumita per ansamblu de ea. Asta si in raport cu ce am mai folosit eu. (si nu sunt putine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Vreau sa va spun ca nu sunt prea multumita de crema de la Noviderm,asta dupa 3 utilizari,chiar mi-au iesit 3 cosuri si cred ca de la ea,imbunatatiri in privinta sebumului nu am observat,poate e prea devreme pt asta,dar nu vad nimic spectaculos la tenul meu de cand o folosesc.Sunt din ce in e mai sigura ca trebuia sa o ascult pe Sweet-G si sa-mi iau Effaclar,acum asta e,dar cu siguranta urmatoarea crema va fi Effaclar.Va pup pe toate
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cris, poate e reactie de inceput, ai putintica rabdare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu am avut o alta crema cu acid glicolic (glycon) si in primele 2-3 saptamani aveam fata super grasa dimineata + cosuri.
Fetelor, va intereseaza cumva (IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/img22062.jpg) ? Descrierea este aici http://beaute-test.com/gel_nettoyant_visag..._l_occitane.php, imi place actiunea asupra porilor, piele fina, curata daaar imi usuca tenul pentru ca eu desi il am sensibil ma incapatanez sa incerc geluri care necesita prezenta apei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . E folosit fff putin, cam cat o lingurita.. |
|
|
![]()
|
|
Cris (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar in privinta sebumului nu trebuie sa te lasi numai pe baza cremei. Trebuie sa folosesti si un gel de curatare bun pentru reglarea sebumului, eventual si o lotiune tonica, o masca purifianta ocazional..Iar apoi vine make-up-ul, care ajuta si el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Sweet ai intrat in hora acum joaca,imi recomanzi o lotiune buna,eventual si o pudra matifianta?Eu folosesc pt demachiere Sebium H2o,lotiune nu,pt ca nu m-am decis la una care sa-mi faca cu ochiul,iar ca pudra ti-am zis Dior,care cred ca ai dreptate ca e cam lajera pt tenul meu.M-am gandit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mai bine te angajez ca,consultant in probleme care tin de ten si de make-up,ce zici? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da, gata. Cu cat ma angajezi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Glumeam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sebium H2O este ok pentru demachiere, desi eu personal prefer gelurile si apa, dar fetele de pe aici sunt foarte multumite de solutia asta micelara. Lotiune tonica exfolianta eu am folosit de la Roc, este pe baza de acid salicilic (BHA). Acidul salicilic ofera o microexfoliere a pielii, tratand din profunzime spre deosebire de AHA, ajuta problemele legate de sebum, imperfectiuni, puncte negre etc, lasa un ten mai luminos datorita principiului exfolierii. Este destul de agresiv, deci nu trebuie abuzat de el. Singurul lucru care ma enerveaza la lotiunea asta este faptul ca, contine si alcool, dar este totusi destul de ok pt ca nu este un alcool periculos. As fi preferat totusi ceva fara alcool. Mai este si lotiunea matifianta de la Avene, dar pe asta nu am incercat-o pt ca nu am fost prea multumita de produsele Avene pe care le-am folosit. Pudra matifianta nu folosesc pt ca nu mai e cazul la mine dupa toate agresarile aferente, gasesti de exemplu Double Wear-Estee Lauder, Lancome etc. Eu acum am una simpla de la Chanel, dar nu cred ca matifiaza foarte bine. Si fdt ajuta daca este bun si ti se potriveste, dar unele dintr-astea matifiante lasa impresia de masca, trebuie testat cu atentie inainte. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
eu sunt multumita de produsele de la Avene (macar nu ma irita si nu imi provoaca monstri), iar pudra translucida de la Avene e ok . Probabil depinde de tenul fiecareia.
|
|
|
![]()
|
|
O sa te platesc de fiecare data cu multi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ,asta ca sa nu ne traga la raspundere Fiscul sau Garda Financiara,ce zici iti convine? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ce vrei sa spui prin faptul ca nu trebuie sa abuzezi de lotiune(cum trebuie sa o folosesc sau de cate ori?) si cum se numeste lotiunea?O sa merg sa testez si pudra de la Estee Lauder.Mersi mult pt sfaturi
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:42 PM |
|