![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, vin cu amanunte despre colega mea. Ieri si-a luat rezultatul de la Cantacuzino si anti-vaccinul. Se pare ca stafilococul auriu ii provoaca acneea. Ea acum vrea sa mai consulte inca un medic dermatolog, inainte sa-si faca anti-vaccinul. S-a gandit la dr. Nedelcu.
Daca aveti ceva pareri, va puteti exprima aici. Orice sfat e bine venit. Cris, mie nu-mi place Sebium-ul. Cred ca-s singura de pe aici. De fapt imi place si-i mult mai comod decat o lotiune demachianta, numai ca mi-au aparut ceva cosuri de la el. Ma gandesc acum sa-mi iau lotiunea tonica exfolianta recomandata de Sweet. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Roxi, daca e vorba despre dr. Ion Nedelcu, scria Ala la 'medici dermatologi ok' ca multi prieteni de-ai ei au apelat la el si au fost foarte multumiti.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe, mersi, deja am luat legatura cu ea, dar nu stie nr. de telefon de la cabinet.
Stai c-am google-it si am gasit ceva. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Fata mea se comporta bine dupa Sebium,va rog sa ma scuzati,mi se parea mie ceva in neregula cand citeam Sebium asta pt ca eu folosesc Sensibio (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si eu vreau Roxanica,sa-mi iau lotiunea recomandata de Sweet sper sa-mi fie de folos pt ca in ultimul timp am facut numai investitii proaste.Dar cu asta sper sa dau lovitura (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cu placere, Cris! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma refer sa o folosesti cu atentie, depinde de tenul tau, daca este sensibil-doar o data pe zi, daca este mai gras si rezistent- de 2 ori pe zi. Lotiunea este din gama Purif-Ac de la Roc. Mai este si lotiunea pe care o foloseste Geo, cel putin dupa ingrediente pare foarte ok, nici nu contine alcool, dar din pacate nu se gaseste la noi.
Pudra mai este si Double Perfection tot pt matifiere de la Chanel..incearca si vezi care iti place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uitasem de Zinc, care ajuta la reglarea sebumului si problemelor pielii. Concentratia zilnica recomandata este de 15 mg/zi, dar ca sa aiba efecte vizibile asupra pielii, trebuie luat in concentratii putin mai mari. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 23-August 07 From: Bucuresti Member No.: 2,080 ![]() |
Mersi mult,Sweet! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 16 Joined: 8-September 07 From: craiova / cluj (fac) Member No.: 2,185 ![]() |
bebe maria ..spune-mi mai multe de gelul asta..matifiaza cat de cat?oricum am de gand sa m-apuc iar de anticonceptionale..dar de data asta in niciun caz n-o sa mai folosesc diane..cu greu am slabit inapoi dupa ele...
si eu am folosit o crema sebium akne , recomandata de dermatolog dar nu prea m-a ajutat nici asta..incep sa se termine variantele..nu stiu ce sa mai incerc..v-am pupat fetelor |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 64 Joined: 14-September 07 Member No.: 2,230 ![]() |
bunaa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt noua pe aici... De cand am inceput sa citesc topicul asta am fost pe la dermatolog si mi-a dat Azatril(o pastila la 2 zile) si Sebium AKN. Despre gama Bioderma am vazut pareri si pareri, dar majoritatea pozitive... Stiti ceva despre Azatril? :-S Am inceput tratamentul de luni, si mi se pare ca da rezultate destul de bune, in sensul ca nu prea mi se mai fac cosuri... Dar am niste cicatrici de la cum le-am bazait (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sper sa-mi treaca, pt ca am niste complexe din cauza asta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Hai ca deja "am intrat in paine"... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va pup fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Alyna!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
ramoZz mie mi-ar fi placut f mult gelul daca nu imi usca pielea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Prima data a fost foarte bine, mi-a inchis porii si a matifiat pielea, rezultat care a durat cel putin 5 ore la mine.. a 2 a oara am simtit-o putintel uscata dar rezonabil iar a 3 a oara mi-a iritat dermatita seboreica, defapt din cauza ei cred ca am atatea probleme cu tolerarea gelurilor care necesita clatire cu apa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
Alyna, roxanne zicea prin decembrie 2006 ca ia azatril... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:45 PM |
|