IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 432 433 434 435 436 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Bacardi_Girl
post Sep 15 2007, 07:18 PM
Post #4331

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

QUOTE(roxanica10 @ Sep 15 2007, 04:01 PM) *
BG, mi-am luat ieri Blue Cap crema. Am gasit la Help Net si m-a costat 62 de lei. Astazi parca nu mai sunt atat de rosie in zonele cu deramtita. Te tin la curent cu situatia.

Multumesc frumos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am folosi si eu acum ani buni Purif Ac de la Roc. Nu mai stiu sigur ce era, stiu doar ca era pentru puncte negre si imperfectiuni (ceva de genul asta) si mai stiu ca mirosea frumos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu mi s-a parut a face ceva...dovada ca n-am mai luat-o.

Ioanat nu-i nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bafta in continuare!

Geoo sa stii ca o inteleg perfect pe Angel pentru ca si eu ma gandeam la aceleasi lucruri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stiu o tipa care ia pastile de ani buni si nu-mi amintesc sa fi vazut vreun cos pe fata ei. Facuse o multime de pete din alea maro pe fata la mare si dupa ce s-a intors ii dispar intr-o veselie. Eu cand am luat pilule pt 3 luni, mi-a aparut o pata din asta si inca o mai am (dupa 6 luni)! Cremele astea iti fac ceva-ceva bine pe de-o parte si fac alte dracii pe de alta.Pai sa nu te apuce dracii?

Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 15 2007, 08:08 PM
Post #4332

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Rox ma bucur ca iti merge bine cu Blue Cap si ai gasit-o la pret bun, eu o vazusem in jur de 800.000

+Quote Post
angeldust
post Sep 15 2007, 09:39 PM
Post #4333

Musafir

Dap, eu stiu ca aveti dreptate, ca doar eu sunt cel mai infocat militant antianticonceptionale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Doar ca nah...de disperare uneori ma gandesc la toate solutiile posibile.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 15 2007, 09:57 PM
Post #4334

Musafir

Deci blue cap-ul are sau n-are corticosteroizi pana la urma ca io n-am mai inteles concluzia analizelor?
Mi-as lua sampon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Sep 15 2007, 10:10 PM
Post #4335

Musafir

Walpu, uite-ti copiez ce scrie pe cutie c-ar contine crema. Decizi tu daca sunt corticosteroizi ori ba:
zinc pyrithion 0.2%, palimitat de izopropil, octiloctoat, poligliceril 3 metilglucoza-distearat, sucroza cocoate, stearil alcool, glicerina, ciclometicon, glicerilstearat, metilglucet 20, propilparaben, BHT, parfum, alcool, apa.

+Quote Post
walpurgik
post Sep 15 2007, 10:14 PM
Post #4336

Musafir

Merci, Roxi! Am citit si eu azi in eterna farmacie unde-mi fac veacul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ingredientele, insa daca o mai fi cortico.... nush care-s aia. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 15 2007, 10:17 PM
Post #4337

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

walpu, firma producatoare sustine ca produsele Blue Cap NU contin cortizon, defapt chiar scria pe prima cutie cumparata de mine NO CORTISONE (sau ceva de genul asta) dar a fost o problema in Canada acum vreo 2 ani pt ca s-a facut analiza unor sampoane Blue Cap si s-a descoperit ca aveau in compozitie cortizon.. se pare totusi ca nu era cazul tuturor produselor din gama.. acum care o fi adevarul complet..

+Quote Post
roxanica10
post Sep 15 2007, 10:21 PM
Post #4338

Musafir

Eu is paralele cu chimia...mi-a placut in generala si liceu, dar n-am aprofundat mai departe. Asa ca nu inteleg prea multe din denumirile alea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sweet am vazut ca se pricepe.
Ioanat imi iau Effaclar, ca sa-mi matifieze fata; nu prea am eu probleme cu cosurile.
Angelu', daca-i musai...si nu mai trece cu nimic, ia anti (max 2-3 luni si vezi cum reactionezi).

+Quote Post
walpurgik
post Sep 15 2007, 10:28 PM
Post #4339

Musafir

Roxi, daca ia 2-3 luni mai degraba se da peste cap. Corpul de-abia se obisnuieste iar fluctuatiile hormonale sunt mai periculoase decat o stare stabila, ce-i drept, usor crescuta de testosteron. Cat despre celelalte efecte adverse, sa nu mai vorbim. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Effaclar mi-am luat si eu de vreo saptamana. Nu pot sa ma pronunt inca.

+Quote Post
roxanica10
post Sep 15 2007, 10:39 PM
Post #4340

Musafir

Nu stiu Walpu, chiar le compatimesc pe fetele cu acnee. O vad pe colega mea care se duce din doctor in doctor, isi ia diverse tratamente si...nici un rezultat la final.
Si eu sunt contra anticonceptionale, dar depinde cum reactioneaza ea la ele. Am intalnit si persoane care n-aveau nici o problema.
Effaclar-ul matifiaza? Sa-mi spui cum e...ca n-o cumpar deocamdata.

+Quote Post

471 Pages V  « < 432 433 434 435 436 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:43 PM