IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 433 434 435 436 437 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
walpurgik
post Sep 15 2007, 10:45 PM
Post #4341

Musafir

Am fost prea agitata sa-i observ evolutia, plus ca la kila de produse ce pun io dimineata pe fata nici nu mai stiu eu care-i cum. Daca vad ceva notabil iti zic. Ca textura, crema e un pic prea lichida si nu imi place cum miroase, dar I've seen worse, ihtiolul for example.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Are acid salicilic si eu imi pun mare incredere in asta. Mai vedem.
Go to the top of the page

+Quote Post
Pastelata
post Sep 16 2007, 08:08 PM
Post #4342

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Am si eu o intrebare..la masca cu iaurt si aspirina se poate folosi si iaut dietetic?ca doar din asta am prin casa

+Quote Post
angeldust
post Sep 16 2007, 08:10 PM
Post #4343

Musafir

Se poate folosi si apa in loc de iaurt la nevoie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu asa fac.

+Quote Post
Pastelata
post Sep 16 2007, 08:26 PM
Post #4344

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

am vazut..dar eu voiam cu iaurt.si nu ma mai duc acum pana la magazin:-" deci merge si cu din ala sau nu?

+Quote Post
rozy
post Sep 16 2007, 10:03 PM
Post #4345

Musafir

care-i mai treba cu masca cu aspirina? adica...practic iei o aspirina si.... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ? ca io pe forum am auzit de treaba asta...nu stiam ca te poti manji pe fata cu aspirina (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
geoo
post Sep 17 2007, 10:00 AM
Post #4346

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Hai ca mai zic o data! Se ia una bucata aspirina netamponata de la Bayer apoi (eu) pulverizez putina apa termala pe ea, si apoi pun putin iaurt! Se face o pasta care se intinde pe fata!!! EU O RECOMAND!!!

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 17 2007, 10:21 AM
Post #4347

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

neata fetelor!am vazut ca unele din voi folositi masca cu aspirina...nu este un pic prea agresiva pentru ten?? io ma dadeam pe picioare cu aspirina,pt peeling...si imi ramanea pielea uscata...pe fata nu e acelasi efect?sau antagonizeaza uscaciunea aia,iaurtu` din masca? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca daca ma conving ca e buna,zau ca as incerca`o si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va pup

+Quote Post
amalutza
post Sep 17 2007, 05:14 PM
Post #4348

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,241

QUOTE(Ariana @ Dec 8 2005, 07:07 PM) *
La mine Zyneritul a avut o reactie tare tembela.Mi-au aparut tot felul de elefantzi pe nas-unde eu nu aveam decat puncte negre si am mai facut si un fel de alergie pe barbie.Si am insistat cu el o vreme dar nu am observat nici o imbunatatire.
Am fost f dezamagita.

Am tenul f f gras.Asa cum ai spus si tu titzule(sa nu te superi ca te botez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )imi luceste fata uneori ca un bec.
Asa ca dupa ce m-am sfatuit eu cu delphinutza si angelito in prima faza am hotarat sa folosesc Brevoxyl si Smooderm(e similar cu RetinA) avand in vedere ca ambele sunt agresive le foloseam pe rand.In final dupa ce mi s-a facut fata fasiute de la Smooderm am folosit mai des Brevoxylul.Iar ca hidratare Avene-Clean AC de care sunt super supermultumita.
Faza e ca mi-a disparut o parte din multitudinea de puncte negre.

Didilica eu as vrea sa ajung la un peeling la doamna doctor Petrescu de care am mai pomenit -din pacate insa serbarea o am in 22 si ma indoiesc ca in 23 imi mai face mie cineva peeling.Am sa incerc.Si dupa revelion incep jobuiala.

eu am folosit zynerit o perioada si nu am fost multumita de el, era foarte puternic,inr-adevar nu mai aveam cosuri dar m-am ales q semne p toata fata,acum folosesc un sapun olivella( este facut din ulei de masline,fara parfum si nu e nici scump vreo 30.000)am fost f multumita de el.

+Quote Post
Cindy
post Sep 17 2007, 08:10 PM
Post #4349

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Roxi, eu iau 2 de Zn, unul-10 mg. Daca tu ai mai mult de atat, stiu ca erau unele in concentratie mai mare la California Fitness (nu mai stiu numele exact (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), poate nu e cazul. 20-30 mg este ok. Oricum, din cate stiu eu, concentratia de 10mg nu este de ajuns de mare pt avea efecte vizibile asupra pielii, iar persoanelor cu acnee li se recomandau doze de chiar 45 pana la 60 mg pt a se vedea efecte!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Walpu, ti-ai luat Effaclar K? Mie nu mi se pare nici lichida, nici ca ar avea vreun miros.

Sper ca nu am fost prea incoerenta, sunt foarte obosita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ramoZz
post Sep 17 2007, 09:41 PM
Post #4350

Contaminat
*

Group: Membru
From: craiova / cluj (fac)
Member No.: 2,185

hello fetelor...azi am incercat si eu masca cu aspirina si iaurt...mi-a placut cum a lasat tenul , foarte fin..dar nu stiu ce-i cu fatza mea..intr-o zi cred ca mi-au aparut 4 cosuri uriase si inflamate..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nici nu pot sta cu fatza pe perna ..help (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 433 434 435 436 437 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:51 PM