IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 434 435 436 437 438 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
bebe_maria
post Sep 17 2007, 10:21 PM
Post #4351

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Ramo, nu stiu daca asta e cauza si la tine dar mie imi apar cosuri de la masca cu aspirina (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ramoZz
post Sep 17 2007, 10:30 PM
Post #4352

Contaminat
*

Group: Membru
From: craiova / cluj (fac)
Member No.: 2,185

nu nu..cosurile mi-au aparut inainte de masca asta..nu stiu cu ce sa ma dau sa se usuce..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 17 2007, 11:09 PM
Post #4353

Membru de Onoare

N-ai niste argila? retin-a? skinoren? astea sunt armele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ramoZz
post Sep 18 2007, 10:58 AM
Post #4354

Contaminat
*

o sa-mi cumpar argila..skinoren am avut si eu dar nu prea m-a ajutat...si acum am pus niste smooderm ..si pe asta il tolerez binisor..chiar daca dupa ce ma dau cateva zile tenul este extrem de sensibil si se descuameaza..se mai duc din pete...totusi cosurile nu prea le usuca..

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 18 2007, 12:56 PM
Post #4355

Membru de Onoare

ramoZz, mie imi place doar argila de la favisan, cea granule, e 35.000 la plafar, o aplic pe 'problema' si o schimb din 2 in 2 ore. Iar pentru pete am facut mai de mult un amestec foarte eficient dar pe care nu l-am mai repetat de lene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : se pun flori de sunatoare la macerat in ulei de masline (presat la rece) si se lasa asa la maxim 25 grade (nu la frigider) vreo 3 saptamani dupa care se strecoara. Se tine in frigider si se aplica seara pe pete.

+Quote Post
ramoZz
post Sep 18 2007, 01:51 PM
Post #4356

Contaminat
*

o sa imi cumpar cat de curand argila ..sper sa mearga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si sper sa fac si eu amestecul ala..sa vedem comoditatea asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) merci pt sfaturi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 18 2007, 01:58 PM
Post #4357

Membru de Onoare

cu placere, sper sa te ajute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
many81
post Sep 18 2007, 02:30 PM
Post #4358

Contaminat
*

From: iasi
Member No.: 2,248

buna ziua...
as avea nevoie de ajutor, ca nu prea mai stiu ce sa fac....
am incercat sa citesc ce sa scris pana acum, dar pe la pagina 20 nu mai puteam...ma lua somnul. asa ca eu va zic ce mi se intampla, poate aveti vre-un sfat.
mie imi apar cosuri unumai pe fata, ci si pe spate, piept si umeri. Si pe langa cosurile clasice imi mai apar si niste bube mici, parac-s niste beshici..momentan ma duc la un doctor dermatolog din iasi (sunt din iasi) insa deocamdata nimic. am 25 ani, sunt casatorita si e super frustrant sa port numai bluze pe gat! Am luat anticonceptionale in trecut, dar la anul vreau un bebe, asa ca...am luat antibiotice, am facut un vaccin ...ib10 parca, m-am dat si cu skinoren vreo 2 luni si cu multe alte creme si ...nimic...
acum, am maine programare la el, la doctor. Sa vedem ce creme imi mai prescrie.

pana una alta, poate aveti vreo idee...cum as putea sa scap...

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 18 2007, 07:37 PM
Post #4359

Membru de Onoare

many, bine ai venit (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

din ce spui tu se pare ca ai mai multe tipuri de acnee si probabil si tratamentul ei trebuie sa fie combinat. din pacate nici noi nu avem retete fixe sau sigure care sa-ti garanteze rezolvarea problemelor, cel mai bine este sa citesti tu si sa te regasesti (partial macar) in descrierile noastre si sa incerci diverse scheme de tratament pana il gasesti pe cel potrivit pielii tale.
mai bine citeste ultimele 30-40 de pagini pentru ca o sa gasesti pareri despre produse mai actuale de pe piata dermato-cosmeticelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ai facut analizele sa vezi daca nu cumva ai vreo infectie in corp?

+Quote Post
roxanica10
post Sep 18 2007, 07:56 PM
Post #4360

Musafir

Bebe, e super Blue Cap (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Inca o data multumesc. Pur si simplu mi s-au dus imediat petele de pe fata. Isi merita banii.

+Quote Post

471 Pages V  « < 434 435 436 437 438 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 05:02 AM