IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 435 436 437 438 439 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
bebe_maria
post Sep 18 2007, 09:28 PM
Post #4361

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Super Roxi, ma bucur ca iti merge asa bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bya17
post Sep 19 2007, 01:59 PM
Post #4362

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,077

Sunt noua pe aici .va citesc de vreo 2 saptamani(pe atunci nu eram chiar asa suparata ).acum 1 an jumatate aveam multe cosuri si am folosit zineryt .am fost foarte fericita si incantata pentru ca nu mai aveam absolut nimik pe fatza .acum dupa 1 an jumatate au inceput sa tot apara cosuri.Am incercar iar cu zineryt ,dar nimik ,am folosit si retin a o luna pe unele cosuri mai mici dar acum fatza meaa luat-o razna rau de tot.Parca retin a imi face mai rau .Peste o ora ma duk la dermatolog!Am uitat sa spun ca am 17 ani .Ma putetzi ajuta cu un sfat va rog!:(

+Quote Post
Pastelata
post Sep 19 2007, 03:50 PM
Post #4363

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

bya17,asa am patit si eu cu zineryt-ul (in sfarsit gasesc pe cineva!!).doar ca la mine minunea n-a durat un an jumate,ci cam 8-9 luni..
din cate am citit,retin-A asa actioneaza la inceput,pentru ca scoate la suprafata si abia dupa ceva vreme (3-4-5luni nu mai stiu) se vad schimbari.iti spun mai multe fetele,ca se pricep.

+Quote Post
bya17
post Sep 19 2007, 05:08 PM
Post #4364

Contaminat
*

Abia am venit de la dermatolog.A spus ca nu am o acnee atat de grava incat sa iau antibiotice (dar eu sunt plina de cosuri pe toata zona t ) si mi-a dat pt curatare lotiune antiacneica de la elmiplant ,skinoren si a zis ca in caz ca mi se usuca pielea rau sa ma dau cu fucidin.Ce ziceti?
pastelata tu ce produse folosesti acum?

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 19 2007, 05:55 PM
Post #4365

Membru de Onoare

Bya, in prima etapa retin-a scoate la sprafata toate problemele pentru ca apoi sa le vindece deci agravarea este o reactie normala care dureaza 1-2 luni, in functie de vechimea acneei, dupa cum scrie si in prospect (ar fi bine sa-l citesti in intregime ca sa stii cum actioneaza crema).

am impresia ca fucidinul contine hidrocortizon (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si daca e asa ar fi bine sa nu recurgi la el decat in cazuri extreme pentru ca folosit pe termen lung da dependenta plus ca iti pot aparea alte probleme dermatologice de la el, inclusiv acnee! exista destule creme pentru regenerarea/ hidratarea pielii agresate de produse anti-acneice (ictyane, cicalfate, pana si unguentul de galbenele)

+Quote Post
Cindy
post Sep 19 2007, 08:40 PM
Post #4366

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Nici eu nu cred ca ar trebui sa te dai cu Fucidin. Exista o groaza de creme hidratante pt tenurile agresate de astfel de tratamente. De Skinoren nu stiu ce sa iti spun, pe mine nu m-a impresionat la vremea respectiva.

+Quote Post
geoo
post Sep 19 2007, 11:36 PM
Post #4367

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Intervin si eu sa spun ca skinorenul nu mi-a facutt nici mie nimic!!!! Si eu am folosit Retin si functioneaza conform prospectului; scoate la suprafata si apoi vindeca!

Si fata mea trece printr-o perioada mai grea... iar am inceput sa ma zgandar... si nu e bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 20 2007, 08:27 AM
Post #4368

Membru de Onoare

Eu folosesc skinoren local, doar pe bubite, cateodata are super efect cateodata zero..

+Quote Post
bya17
post Sep 20 2007, 01:49 PM
Post #4369

Contaminat
*

Mie imi place mult lotiunea asta de la elmiplant(chiar daca am folosit-o doar de 2 ori) , skinorenu imi usuca rau fata si cand o aplic ma ustura rau tare (si nu exagerez),iar fucidin nu am folosit si probabil nici nu o sa-l folosesc(ramane in sertaru cu creme).Mersi mult pentru sfaturi fetele!

+Quote Post
geoo
post Sep 20 2007, 02:19 PM
Post #4370

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Bya , eu cand foloseam skinoren, pana sa se obisnuiasca tenul cu el ma manca de nu mai puteam! Senzatia initiala era de piscaturi apoi ma manca! Trebuie sa folosesti o crema hidratanta si reparatorie sa nu se mai descuameze tenul!!!!

+Quote Post

471 Pages V  « < 435 436 437 438 439 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:11 PM