![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Super Roxi, ma bucur ca iti merge asa bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 22-August 07 Member No.: 2,077 ![]() |
Sunt noua pe aici .va citesc de vreo 2 saptamani(pe atunci nu eram chiar asa suparata ).acum 1 an jumatate aveam multe cosuri si am folosit zineryt .am fost foarte fericita si incantata pentru ca nu mai aveam absolut nimik pe fatza .acum dupa 1 an jumatate au inceput sa tot apara cosuri.Am incercar iar cu zineryt ,dar nimik ,am folosit si retin a o luna pe unele cosuri mai mici dar acum fatza meaa luat-o razna rau de tot.Parca retin a imi face mai rau .Peste o ora ma duk la dermatolog!Am uitat sa spun ca am 17 ani .Ma putetzi ajuta cu un sfat va rog!:(
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
bya17,asa am patit si eu cu zineryt-ul (in sfarsit gasesc pe cineva!!).doar ca la mine minunea n-a durat un an jumate,ci cam 8-9 luni..
din cate am citit,retin-A asa actioneaza la inceput,pentru ca scoate la suprafata si abia dupa ceva vreme (3-4-5luni nu mai stiu) se vad schimbari.iti spun mai multe fetele,ca se pricep. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 22-August 07 Member No.: 2,077 ![]() |
Abia am venit de la dermatolog.A spus ca nu am o acnee atat de grava incat sa iau antibiotice (dar eu sunt plina de cosuri pe toata zona t ) si mi-a dat pt curatare lotiune antiacneica de la elmiplant ,skinoren si a zis ca in caz ca mi se usuca pielea rau sa ma dau cu fucidin.Ce ziceti?
pastelata tu ce produse folosesti acum? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Bya, in prima etapa retin-a scoate la sprafata toate problemele pentru ca apoi sa le vindece deci agravarea este o reactie normala care dureaza 1-2 luni, in functie de vechimea acneei, dupa cum scrie si in prospect (ar fi bine sa-l citesti in intregime ca sa stii cum actioneaza crema).
am impresia ca fucidinul contine hidrocortizon (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si daca e asa ar fi bine sa nu recurgi la el decat in cazuri extreme pentru ca folosit pe termen lung da dependenta plus ca iti pot aparea alte probleme dermatologice de la el, inclusiv acnee! exista destule creme pentru regenerarea/ hidratarea pielii agresate de produse anti-acneice (ictyane, cicalfate, pana si unguentul de galbenele) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici eu nu cred ca ar trebui sa te dai cu Fucidin. Exista o groaza de creme hidratante pt tenurile agresate de astfel de tratamente. De Skinoren nu stiu ce sa iti spun, pe mine nu m-a impresionat la vremea respectiva.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Intervin si eu sa spun ca skinorenul nu mi-a facutt nici mie nimic!!!! Si eu am folosit Retin si functioneaza conform prospectului; scoate la suprafata si apoi vindeca!
Si fata mea trece printr-o perioada mai grea... iar am inceput sa ma zgandar... si nu e bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu folosesc skinoren local, doar pe bubite, cateodata are super efect cateodata zero..
|
|
|
![]()
|
|
Mie imi place mult lotiunea asta de la elmiplant(chiar daca am folosit-o doar de 2 ori) , skinorenu imi usuca rau fata si cand o aplic ma ustura rau tare (si nu exagerez),iar fucidin nu am folosit si probabil nici nu o sa-l folosesc(ramane in sertaru cu creme).Mersi mult pentru sfaturi fetele!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Bya , eu cand foloseam skinoren, pana sa se obisnuiasca tenul cu el ma manca de nu mai puteam! Senzatia initiala era de piscaturi apoi ma manca! Trebuie sa folosesti o crema hidratanta si reparatorie sa nu se mai descuameze tenul!!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:11 PM |
|