![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 16 Joined: 8-September 07 From: craiova / cluj (fac) Member No.: 2,185 ![]() |
si eu am folosit skinoren si n-am simtit chiar nimic de la el..nici macar nu imi usca fata..retin a n-am folosit dar am folosit smooderm care are cam acelasi efect din cate am citit doar ca probabil e mai puternic..momentan mi-au iesit niste cosuri f urate pe obraz..nicodata n-am avut atat de multe de marimea asta(sunt mari,in piele) of ...o sa incerc cu argila cum mi-a spus bebe maria ..sper sa mearga..altfel nush ce sa mai fac (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Geo, tie cum iti mai merge cu lotiunea cu BHA?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Mergea bine cand ma tineam de ea! Dar spre rusinea mea ... nu am mai folosit-o cu sfintenie ca inainte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !!! Acum regret si am inceput din nou sa o aplic in fiecare seara!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mai ai? Ma tenta sa mi-o iau si eu si parca am vazut ca au free shipping pe septembrie peste o anumita suma..Dar nu stiu daca este valabil si pentru Romania..
M-ar mai fi tentat si http://www.ifeelprettyproducts.com/exfoliants.htm , au si amestecat AHA si BHA in concentratii mai mari, am dat o data din accident pe makeupalley si am vazut ca au reviews foarte bune, dar...se pare ca nu livreaza international..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
Stiu ca uneori vin doar sa va cer sfaturile, desi citesc ce scrieti in fiecare zi,dar de multe ori nu apuc sa scriu.
Asadar,iara au inceput sa-mi apara monstrii.Mi-a aparut unul in barba si unul deasupra sprancenei si sunt ale naibii de dureroase.Sunt rosii si unflate, imi vine sa le kilaresc,dar stiu ca nu o sa iasa nimic si nu fac decat sa las semne si asa inca mai am niste pete rosii de la niste cosuri care poate au aut si ele ceva cu mine,da eu cu ele am am avut si mai rau (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Citeam din urma de undeva de pe la inceputul anului de combinatia dintre Glycon si Retin, nu stiu cat de rau imi fac, nu am avut pb, si cosurile astea nu cred ca e vreo reactie intre cele 2,dar in mom de fata chiar nu stiu ce sa fac. E chiar asa de nasol daca fol dimineata Glyconul si seara Retinul? Tot ma gandesc ca nu stiu ce crema hidratanta sa fol. Uneori sunt satula de toate cremele astea, de medicamente si de toate. De machiat eu nu ma mai machez decat daca tb sa ies undeva anume,in rest, putin corector sau pudra si atat.Oricum porii nu mai sunt asa de dilatati de cand cu glyconul si parca nici excesul de sebum nu mai e asa mare. Folosesc cam odata pe sapt si masca cu aspirina care citeam din urma ca ar fi bine sa nu o fol cand ma dau cu Retin...nu-s uneori nu stiu ce sa mai zic, ce sa mai fac sau cum sa fac.Cred ca am intrat intr-o pasa f proasta. Si monstrii astia care imi apar acum , taman cand tb sa ma duc in tara. Sper ca nu v-am plictisit,dar nu stiam cu cine sa vb, aici suntem toate cu problemute si voi poate ma intelegeti mai bine decat alte persoane,chiar ele si din familie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O zi buna tuturor |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Sweet, eu la ultima comanda am luat 3 flacoane cu solutie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (sa fiu eu sigura ca-mi ajung (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )!!!
Ioana sa stii ca si eu incep sa cedez... tot in barbie si deasupra sprancenei am probleme acum!!! Ala din barbie ma doare de mor si aseara nu m-am putut abtine si l-am zgandarit .... degeaba, nu am facut decat sa inrautatesc situatia! Acum nu am de ales si astept sa treaca nenorocitii! Eu una incerc sa nu mai intru in depresie atat de repede cum o faceam inainte .... incerc sa imi spun ca nu-i asa mare tragedie ... desi ... nu stiu cat mai inteleg de vorba buna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !! Eu sa stii ca folosesc iar Retin si nu ma sfiesc nici de mastile cu aspirina in acelasi timp.... oricum tenul mi-e foarte rezistent si face fata fara probleme si la Retin si la BHA si AHA (toate in acelasi timp) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
stateam si ma gandeam... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sunt eu paranoica...sau cosurile..daca iti trec cat de cat o perioada....iti apar exact cand urmeaza un eveniment(nunta,banchet,aniversare,intalnire)? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) fac un studiu asupra comportamentului cosurilor...si chiar si a parului...pentru ca ajung sa cred ca acestea au vointa proprie..si o personalitate potrivnica! sunt diaboliicee! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
am luat-o razna..nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mie tot timpul imi apar inaintea unui eveniment important!
Au vointa proprie!Sunt total de acord! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 21-September 07 From: calarasi Member No.: 2,283 ![]() |
sunt noua pe forum.am inceput tratamentul cu retin a si pastile yasmin acum trei luni.pe langa faptul ca rezultatele intarzie sa apara,fata mi s-a umplut de puncte negre si in zonele unde de obicei nu aveam.sunt distrusa.azi am renuntat la intalnirea cu iubitul meu si de multe ori refuz iesirile in oras tocmai din cauza felului in care arata tenul meu.o data pe luna ma apuca si mania zgandarelii si atunci fata mea arata kiar ca un camp de lupta.nu stiu cum as putea sa o calmez.astepr sfaturi.a ,si daca puteti sa imi dati niste retete de masti naturiste ca nu am bani de cheltuit pe tot felul de lotiuni si creme costisitoare.m-am fript de prea multe ori.momentan as vrea niste masti ptr calmarea ranilor,cojitelor;mi-ar trebui ceva hidratant.multumesc anticipat.
|
|
|
![]()
|
|
Sweet, eu la ultima comanda am luat 3 flacoane cu solutie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (sa fiu eu sigura ca-mi ajung (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pacat..Ma gandeam ca daca ne unim, ne iese mai convenabil..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:39 AM |
|