![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aniela (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Esti sigura ca nu mai ai un cont la noi ,modjo, creat acum un an si doua zile? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Aniela incearca o masca cu iaurt/ aspirina sau cu ambele, argila..
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 15 Joined: 14-July 07 Member No.: 1,939 ![]() |
Fetelor........yo am scapat de cosuri intr-un mod ciudat rau de tot (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am fost plecata la padure 2 zile si nu mi-am luat nci o crema cu mine si deci nu mi-am mai dat cu 3 kile de toate pe fatza..si mi-au trecut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar acu altu-i baiu.......mi-au aparut de-alea mici si multe si mi sa inrosit fatza mai mult da am scapat de monstruletzi pt pete ce ziceti k e bun?blue cap? cine voteaza pentru?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pacat..Ma gandeam ca daca ne unim, ne iese mai convenabil..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pai sweet, daca te tenteaza sa stii ca si eu as mai vrea niste produse ... deci vorbim (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 15 Joined: 14-July 07 Member No.: 1,939 ![]() |
yo n-am mai folosit blue cap dar am vazut k voua va place deocamdata nu ma mai dau cu nimik pe fatza si e destul de bine mai ales k is mai lejera oricum macar stiu k la mine cauza sunt chisturile altii macar nici nu stiu de ce...........
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
pai sweet, daca te tenteaza sa stii ca si eu as mai vrea niste produse ... deci vorbim (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dap..super! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma mai uit pe acolo sa vad daca descopar si altceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai, eu parca stiu ca e free shipping pe septembrie peste o anumita suma, daca e valabil si pt Ro, poate reusim si noi pana la sf lunii..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
roxutza blue cap e pentru dermatita seboreica, nu pentru pete de la acnee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . pentru pete incearca o crema pe baza de AHA sau BHA
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 22-August 07 Member No.: 2,077 ![]() |
Am 5 zile de cand ma curat cu lotiune antiacneica de la elmiplat si apoi ma dau cu skinoren .Cosurile de pe barbie si din jurul nasului parca au mai disparut ,insa de pe frunte nu vor deloc sa dispara(pe frunte am multe cosuri mici in piele si foarte putine albe ).Stiu ca poate e cam devreme sa vad rezultate spectaculoase dar ...As vrea sa scap si eu odata de ele caci in octombrie plec 3 zile cu prietenul meu si cu colegii si nu as vrea sa-i sperii dimineata.In noiembrie ma duk la o nunta , la sora prietenului meu in alta localitate si probabil vom dormi acolo o noapte .SI...sunt disperata.Oare e bine ce folosesc ?ce ma sfatuiti?
|
|
|
![]()
|
|
Si cum se numesc cremele ce contin AHA sau BHA adica datimi un exmplu ceva plssssssss....... k nu ma pricep (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) offffffff ce m-am saturat de fatza mea parca am pojar (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si cum se numesc cremele ce contin AHA sau BHA adica datimi un exmplu ceva plssssssss....... k nu ma pricep (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) offffffff ce m-am saturat de fatza mea parca am pojar (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pai keracnyl (de la ducray), boreade (noviderm), efflaklar k (la roche posay), retin-a.. pentru disparitia petelor iti trebuie ceva care sa exfolieze tenul |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:43 AM |
|