![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
didi ma tot gandeam dc nu e vreo legatura intre probleme ginecologice pe care ai zis ca le ai si eruptia de pe fatza. Ca din cate stiu eu se cam leaga
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Apoi, nu prea cred, ca infectia mea e veeechee sau cel putin asa a zis doctora si pana acum nu am avut astfel de pb. ???
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
didi, hai sa-ti zic. Stiu ca deja i-ai spus prietenului tau sa iti ia produse bioderma de la Bucuresti, dar mai sunt si in alta parte decat la help net aici la Tm. Mai sus de barul Opera la care am fost atunci toate, pe linie cu libraria "Eminescu", este o farmacie mai mare, nu stiu exact cum se numeste, are usi cu senzori, stand de optica si unul de produse vichy. Acolo se gasesc produse bioderma, am descoperit si eu din intamplare. Mi-am luat sebium pt dupa tratamente dermatologice si samponul node DS. Preturile nu difera chiar foarte mult, poate un pic mai mari.
Ari, acolo am gasit si brevoxyl fara prea multe cautari. Ma duc la scoala acum ca ma asteapta elevii. :-* fetelor si o zi buna! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
si eu intru doar sa va salut pentru ca am o perioada cam aglomerata si nu mai am timp de nimic, din pacate...problemele tenului le-am cam rezolvat, dupa multi nervi si bani cheltuiti...acum am ramas doar cu urmele si sper sa le vin de hac
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Merci de informatii, 17girl :-*!
Didi, pana una-alta ia antihistaminicul, incearca vitamina E si o crema calmanta (sunt recomandari in topicul special de pe forum), si lasa imperfectiunile in pace (sau incearca, daca vrei, ceaiul de care vorbea 17gilr, am vazut ca mai multe persoane erau multumite de el; ma rog, exista si riscul sa scoate mizeria la suprafata pe de alta parte...). Kale, bravo, iti tinem pumnii sa scapi si de pete!!! :-* |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 8-February 06 Member No.: 197 ![]() |
QUOTE Hihihihi, Minnie, asta e un mesaj pe care l-am postat eu mai demult pe eva (la topicul despre acnee), vad ca a ajuns si pe alte forumuri :D! Sunt informatii copiate dintr-o carte de dermatologie. Totul e sa gaseasca farmacista o baza mai putin dura decat alcoolul... Chiar asa, tu la ce farmacie ai facut reteta asta, si ai cumva idee ce baza a folosit farmacista? Ca spui ca nu-ti usuca pielea, deci ma gandesc ca nu poate fi foarte alcoolizata... Merci :-*! :D l-am gasit pe vreo 2 forumuri si am zis sa-l incerc ca par destul de ok "ingredientele". L-am facut la o farmacie din Apusului, nimic deosebit, si contine alcool, parca nu prea mult, oricum nici nu se simte (nici macar ca miros) pt ca e f concentrata si densa in rest solutia. in rest, dupa tot bombardamentul din ultima luna (ii spun asa pt ca inainte nu faceam nimic contra acneei), am zis ca oricum nu trece decat cand vrea ea si decat sa ma chinui, mai bine sufar in tacere. dar iata ca nu trebuie, pt ca sunt pe calea cea dreapta, mai apare un cos pe saptamana cam, si in rest ma uit la semnele vechi cum se vindeca, in curand o sa ajung la operatiunea "scapatul de urme" si mi-ar placea sa stiu daca ati descoperit fetelor ce s-a dovedit a fi eficient. ma gandesc in curand sa fac si o cura cu deai detoxifiant care cred ca mi-ar face bine in general nu numai legat de ten. :-* si fiti optimiste ca veniti voi de hac monstrilor :evil: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
:-* fetelor
ce mai faceti? cum stati cu mocutele? :D eu sunt bine si se pare ca se mentine starea de bine. sper sa nu fiu cobe :P pupici :) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
ciresica, cu iti mentii starea de bine?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
pai zilnic, dimineata si seara, folosesc sebium h2o. seara dau cu brevoxyl pe unde mai am semne sau simt ca vrea sa iasa ceva si cu retin pe nas (de puncte negre inca nu am scapat). pentru hidratare folosesc seara sebium crema si ziua skincode emulsie hidratanta. iar intern iau spectrum abc.
cam atat... a, da, din cand in cand mai fac o masca cu argila. :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Buna dimineata, dragelor.
Moaca mea e un pic mai bine. Vreo doi monstrii de sub piele, pentru ca nu am putut sa ii dau cu smoderm cand vroiau sa apara, au iesit la suprafata si a trebuit sa ii omor cu manutza. :pistolar: Crema sensibio e intr-adevar foarte buna. Ieri dimineata mi-am dat cu ea si peste cateva ore nu mai eram rosie, iar pielea arata mai ok. Pe obrazul drept am un loc (chiar in mijlocul fetei) unde imi tot iasa de o saptamana niste cosuri albe, deloc adanci, adik chiar la suprafata pielii. Le tot scot (ca nu le pot lasa asa albe si scarboase ) si a doua zi, iar sunt la loc, cu tot cu zinerit, sensibio, smoderm, etc. :evil: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 01:24 PM |
|