IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 440 441 442 443 444 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
alyna07
post Sep 28 2007, 10:19 PM
Post #4411

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

crema mi se pare destul de buna... am fost suuuper multumita de ea si de Azatril(tratament de la dermatolog) pt ca nu mi-a aparut decat 1-2 cosuri la cateva zile... dar nu stiu ce s-a intamplat vinerea trecuta, de au inceput iar sa-mi apara... si pe frunte... 1-2 si-n obraji... in obraji mi se fac mari, rosii si durerosi... sau mari, dar cu capul alb... si atunci nu rezist sa nu-i "strang de gat" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si asa ma aleg eu tot timpul cu semne pe fata... cand ma uit la poze mai vechi, cand n-aveam niciun cos... :-<
Go to the top of the page

+Quote Post
ionik
post Oct 3 2007, 03:37 PM
Post #4412

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,349

as avea o intrebare.mi-a aparut acneea pe la 8 ani si pe la 13 mi-a disparut.exista riscul sa mi se declanseze inca odata?

+Quote Post
barbarella
post Oct 3 2007, 05:42 PM
Post #4413

Contaminat
*

Member No.: 2,351

eu mi-am cumparat emulsie demachianta, tonic si crema hidratanta aslavital, pentru ca vanzatoarea de la farmec mi-a zis ca astea sunt cele mai potrivite tenului gras(mentionez ca tenul meu nu e foarte gras, e undeva intre mixt si gras si se uleiaza abia spre seara); si dupa ce le-am folosit prima data a inceput sa imi luceasca fata ca un felinar doar dupa cateva ore. mi se pare neobisnuit pt ca am auzit ca argila regleaza secretia de sebum. m-am mai dat o zi dupa aia doar cu demachiantul si tonicul si si de data asta mi s-a uleiat fata(dar nu asa tare). fata nu mi-a iritat-o deloc, numai ca arata groaznic asa uleioasa. oare se poate sa se regleze dupa mai multe folosiri sau imi face rau la ten?

+Quote Post
LUISA SERBAN
post Oct 4 2007, 12:17 PM
Post #4414

Contaminat
*

Member No.: 2,358

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Buna ziua!
Fetelor ce sa mai fac sa scap de acneea aceasta dureroasa si oribila? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 4 2007, 01:03 PM
Post #4415

Musafir

Bine ai venit Luisa. In primul rand spune-ne ce ai incercat si nu a functionat, mai apoi citeste cu multa rabdare acest topic si sunt sigura ca vei gasi in el tot ce doresti sa stii despre problema asta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
LUISA SERBAN
post Oct 4 2007, 01:28 PM
Post #4416

Contaminat
*

QUOTE(angeldust @ Oct 4 2007, 11:03 PM) *
Bine ai venit Luisa. In primul rand spune-ne ce ai incercat si nu a functionat, mai apoi citeste cu multa rabdare acest topic si sunt sigura ca vei gasi in el tot ce doresti sa stii despre problema asta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Bine v-am gasit! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Am incercat skinoren,eryfluid,isotrexin,dermogent si doxiciclina, sotret 2 luni ,dar mi-e teama de acest medicament (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Sunt efectiv disperata!Ce ar putea totusi sa-mi faca bine?Am o acnee pe care am dobandit-o dupa nastere si este f dureroasa si multe cosuri se transforma in furunculi,o am pe spate si f mult pe piciore in partea de sus.
Crede-ti ca mi-ar fi bun retinolul sau ce altceva?Nu mai vreau sa merg la dermato! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

This post has been edited by LUISA SERBAN: Oct 4 2007, 01:34 PM

+Quote Post
angeldust
post Oct 4 2007, 01:41 PM
Post #4417

Musafir

Ai putea sa incerci Zynerit sau Brevoxyl, caci au alte substante active fata de ce ai incercat tu pana acum.
Mai sunt o gramada de alte optiuni, au scris fetele pe aici o gramada.
La un control la gineco ai fost recent? Niste dozari hormonale ai facut? Nu ai ramas cu ceva dereglari hormonale severe dupa nastere cumva?

+Quote Post
LUISA SERBAN
post Oct 4 2007, 01:49 PM
Post #4418

Contaminat
*

QUOTE(angeldust @ Oct 4 2007, 11:41 PM) *
Ai putea sa incerci Zynerit sau Brevoxyl, caci au alte substante active fata de ce ai incercat tu pana acum.
Mai sunt o gramada de alte optiuni, au scris fetele pe aici o gramada.
La un control la gineco ai fost recent? Niste dozari hormonale ai facut? Nu ai ramas cu ceva dereglari hormonale severe dupa nastere cumva?

Am dat 2 mil pe dozari hormonale deorece am ramas cu 30 de kg in plus de 6 ani de cand am nascut si nu am probleme,iar la ginecologie am fost acum 1 luna si mi-a prescris yasmin ,dar mi-e teama de anticonceptionale din cauza kg pe care le am..deci,ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 4 2007, 01:52 PM
Post #4419

Musafir

Si ce rezultate ti-au iesit la dozarile hormonale? E totul ok? Nici un exces de nimic? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si eu ar trebui sa iau anticonceptionale dar ma incapatanez sa nu iau (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si o trag cu acneea asta de ani buni. O tin sub control cum pot, cateodata e mai bine alteori mai rau, dar de anticonceptionale nu mai vreau sa aud.
O cauza tot are acneea ta, din moment ce ai dobandit-o acum la maturitate. Dar daca zici ca si hormonal si ginecologic e totul ok....hmm...nu stiu ce sa mai zic,

+Quote Post
LUISA SERBAN
post Oct 4 2007, 01:56 PM
Post #4420

Contaminat
*

QUOTE(angeldust @ Oct 4 2007, 11:52 PM) *
Si ce rezultate ti-au iesit la dozarile hormonale? E totul ok? Nici un exces de nimic? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si eu ar trebui sa iau anticonceptionale dar ma incapatanez sa nu iau (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si o trag cu acneea asta de ani buni. O tin sub control cum pot, cateodata e mai bine alteori mai rau, dar de anticonceptionale nu mai vreau sa aud.

Sunt in limite normale analizele hormonale, singura analiza proasta e vsh-sul cre e dublu mereu.
Off...ce sa ma fac?Tu cu ce-i dai de cap cat de cat?
Si iti multumesc pentru raspunsuri! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Vad ca esti f amabila! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post

471 Pages V  « < 440 441 442 443 444 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:50 PM