IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 441 442 443 444 445 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
asgaard
post Oct 4 2007, 02:02 PM
Post #4421

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

VSH-ul mare inseamna o infectie pe undeva, trebuie vazut cu ce (stafilococ etc.), ca sa ti se prescrie tratamentul potrivit. Nu mai stiu unde se fac teste pentru asa ceva, parca la Institutul Cantacuzino, poate stiu fetele.
Go to the top of the page

+Quote Post
LUISA SERBAN
post Oct 4 2007, 02:04 PM
Post #4422

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,358

QUOTE(asgaard @ Oct 5 2007, 12:02 AM) *
VSH-ul mare inseamna o infectie pe undeva, trebuie vazut cu ce (streptococ etc.), ca sa ti se prescrie tratamentul potrivit. Nu mai stiu unde se fac teste pentru asa ceva, parca la Institutul Cantacuzino, poate stiu fetele.

Dar eu nu sunt din Bucuresti...cum se procedeaza sa ajung acolo?Adica ce acte-mi trebuiesc?

+Quote Post
asgaard
post Oct 4 2007, 02:08 PM
Post #4423

Obsedat

Imi pare rau, nici eu nu stiu prea bine, pentru orice eventualitate medicul de familie poate sa-ti dea o trimitere, cred.

+Quote Post
LUISA SERBAN
post Oct 4 2007, 02:12 PM
Post #4424

Contaminat
*

QUOTE(asgaard @ Oct 5 2007, 12:08 AM) *
Imi pare rau, nici eu nu stiu prea bine, pentru orice eventualitate medicul de familie poate sa-ti dea o trimitere, cred.

Ok,dar pana jung acolo pot folosi retin-a ..am citit numai chestii bune despre el....sau ce altceva?
Va multumesc din suflet! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
asgaard
post Oct 4 2007, 02:21 PM
Post #4425

Obsedat

Luisa, eu nu sunt medic si, in plus, n-am avut mari probleme cu pielea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) In mod logic, o infectie s-ar trata cu antibiotice, despre Cantacuzino stiu din auzite ca iti prepara un vaccin specific pentru germenul care ti-a provocat tie infectia. Poti sa incerci si remedii naturiste pentru cresterea imunitatii cum ar fi echinacea, daca ai un homeopat in orasul tau poti sa-l consulti, nu are ce sa strice. Bafta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Girlish
post Oct 4 2007, 07:11 PM
Post #4426

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Fetele, ati auzit ceva despre medispa .ro?

This post has been edited by Maàt: Oct 4 2007, 09:05 PM

+Quote Post
LUISA SERBAN
post Oct 4 2007, 09:05 PM
Post #4427

Contaminat
*

Fetelor..buna seara!
Am fost si mi-am luat Zynerit,acum am aplicat prima oara...sunt curioasa de rezultate!Sper sa ma ajute D-zeu sa scap de afurisenia asta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pupici si o sa revin cu detalii..Noapte buna!

+Quote Post
Girlish
post Oct 4 2007, 10:44 PM
Post #4428

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

QUOTE(LUISA SERBAN @ Oct 4 2007, 07:05 PM) *
Fetelor..buna seara!
Am fost si mi-am luat Zynerit,acum am aplicat prima oara...sunt curioasa de rezultate!Sper sa ma ajute D-zeu sa scap de afurisenia asta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pupici si o sa revin cu detalii..Noapte buna!

Ajuta intr-o luna-doua, da' nu-ti pierde speranta.
Pana la urma am ajuns la concluzia ca mi-e bun Hyseac-ul, il aplic doar seara.

+Quote Post
geoo
post Oct 5 2007, 09:25 AM
Post #4429

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Luisa, sustin si eu varianta cu analizele amanuntite pt ca daca te-ai pricopsit cu ea dupa nastere e clar ca s-au creat niste dereglari pe undeva!!!
Am vazut ca ai intrebat de Retin, eu l-am folosit; sunt foarte multumita de el dar cere timp si rabdare!!! In schimb daca problema e in interior cu exteriorul nu poti face mare lucru! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si sper sa se rezolve cat mai repede!

+Quote Post
LUISA SERBAN
post Oct 5 2007, 10:34 AM
Post #4430

Contaminat
*

QUOTE(geoo @ Oct 5 2007, 07:25 PM) *
Luisa, sustin si eu varianta cu analizele amanuntite pt ca daca te-ai pricopsit cu ea dupa nastere e clar ca s-au creat niste dereglari pe undeva!!!
Am vazut ca ai intrebat de Retin, eu l-am folosit; sunt foarte multumita de el dar cere timp si rabdare!!! In schimb daca problema e in interior cu exteriorul nu poti face mare lucru! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si sper sa se rezolve cat mai repede!

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Hello!Mai fetelor ce analize ar trebui sa fac,absolut toate analizele pentru a-mi depista de unde vine problema cu acneea...poate ma ajutati ,le notez si saptamana viitoare ma prezint la analize..
Off...daca as avea si eu un medic bun ce bine ar fi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Medicul imi spune tot timpul ca este de la kg in plus ,dar eu cred ca sigur e de altundeva (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Analizele le-am facut anult trecut ,am fost la endocrinolog,la dermatolog la ginecolog,dar toti sunt batuti in cap..scuze! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Ei trateaza totul cu indiferenta si noi ramanem cu problemele...off!

+Quote Post

471 Pages V  « < 441 442 443 444 445 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:56 PM