![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 4-October 07 Member No.: 2,358 ![]() |
Multumesc de raspunsuri..asa am sa fac! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In seara asta am sa ma dau pe cateva dintre ele cu retin sa vad reactia,avand in vedere ca eu am destule semne si cosuri pe piciore in partea de sus ,si n-as vrea sa arat ca o reptila, (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) dar oare vom scapa de aceasta boala?Sper sa ne ajute D-zeu!Va pupic si mai vb maine ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Noapte buna !
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
O zi folosesti Retinul, o zi nu. Dupa ce aplici Retinul, astepti o jumatate de ora si aplici o crema hidratanta.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 22-August 07 Member No.: 2,077 ![]() |
Buna fetele!!Am folosit zineryt ,skinoren ,retin a (nu am avut rabdare cu el),geluri de curatare,tot soiu de creme si cremute .Nimic nu prea m-a ajutat ,ba chiar mi-au facut mai rau ....Duminica m-am dus la farmacie si mi-am luat brevoxyl ,m-am gandit sa-l incerc si pe acesta desi nu aveam absolut deloc incredere in el .Azi ,dupa numai 4 zile ,vreau sa va spun ca sunt foarte multumita de el .Nu pot spune ca am fata curata ,dar am mult mai putine cosuri .Sper sa nu fiu dezamagita peste cateva zile ...V-am scris cu gandul ca poate voi ajuta pe cineva care inca nu l-a folosit ,caci si voi m-ati ajutat pe mine .
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor,
Si eu am tras concluzii asemanatoare cu angeldust in ceea ce priveste acneea. Cred ca intr-adevar e provocata de o combinatie de factori, hormoni/stress/alimentatie/etc. In ceea ce priveste tratamentul IPL (lumina pulsata), eu mi-am facut acest tratament pentru inlaturarea parului nedorit de pe fata si am observat ca o anumita perioada dupa tratament (cateva saptamani) tenul arata mult mai bine, este mai luminos, mai neted, cosuri nu prea mai apar (dar eu nu am multe, oricum). Urmele lasate de cosuri mai vechi nu am observat sa se diminueze, pentru asta e indicat microdermabrasion si skin peels. Am vazut ca unele clinici folosesc si laserul pentru aceasta. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 4-October 07 Member No.: 2,358 ![]() |
Buna seara!
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Dupa ce se termina zyneritul si retinul o sa- mi iau si eu brevoxyl...nu prea vad mari schimbari la acneea mea....offfffffffff!Oare ce fel de acnee o fi asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si care e diferenta intre retin si brevoxyl? This post has been edited by LUISA SERBAN: Oct 10 2007, 08:14 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Retin-a are ca substanta activa tretinoinul iar brevoxylul benzoil peroxidul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Stie cineva prin Cluj vreun salon bun sau o cosmeticiana buna pt. un tratament facial? Am fost in 2 locuri sa intreb ce produse folosesc si-am aflat ca Farmec, ceea ce nu ma incanta. Cineva mi-a zis de un salon(Elle) care foloseste produse ETRE BELLE. Or fi ok?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 64 Joined: 14-September 07 Member No.: 2,230 ![]() |
Girlish nu stiu ce sa-ti spun despre cosmeticiana... am fost o data, dar n-as mai merge in veci... pe langa faptul ca am fost rosie vreo 3 zile de la cum mi-a stors cosurile, nu am vazut nicio imbunatatire... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Un prieten care a fost zice ca 2 zile ii e inrosita fata, motiv pt care merge vinerea si pana luni nu mai iese din casa, dar apoi timp de 2-3 luni nu are probleme.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
si eu la inceput cand mergeam la cosmetica, ma ascundeam vreo 3 zile (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , si oricum apoi foloseam double wear sa ma acopar.. dupa i-am zis cosmeticienei sa nu se mai atinga de cosuri si a fost mult mai bine
This post has been edited by 17girl: Oct 12 2007, 01:46 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:04 PM |
|