![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si pentru petele alea vroiai sa te sinucizi bre? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) I give up...nu mai inteleg nimic, nici nu ma mai chinui.
Good luck cu tratamentul! Eu am fost sapt asta la vestitul Darie (vestit pt timisorence doar) pentru o alta problema...si l-am intrebat si de acnee. Si i-am zis ca am folosit cam tot ce se putea. Si zice el "Iti dau ceva ce sigur nu ai folosit" Io "Uimiti-ma" El "Isotrexin" Io "Bwaahahahahahaha....am folosit :| it sucks" El "Nu ai folosit cum trebuie" Io (in gand de data asta) " Vai de soarele tau...si cand ma gandesc ca vineri ma operezi ma apuca groaza". Deci I give up si cu dermatologii...cred ca imi trag si io o depresie si tendinte sinucigase ca tot e la moda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
draga rossana, in primul rand (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) . eu cred ca doctorita s-a referit la faptul ca acele kilograme in plus pot proveni dintr-o dereglare hormonala (si din aceeasi cauza si acneea), de aceea poate a si evitat sa-ti dea yasminul, ca sa nu se agraveze tulburarea....... ce sa zic, mie acneea mi-a aparut exact in acelasi timp cu cele 15 kg in plus (dupe ce am luat 6 luni anti-bebe). chestia trista e ca foarte putini medici sa pricep sa interpreteze dozarile hormonale, care trebuie si ele facute intr-o anume perioada a ciclului, etc etc si de multe ori dau pastile dupa ureche.... pacat. acum ce sa zic, ai rabdare cu ce medicamente ti-a dat si incearca sa starpesti monstrii imediat ce apar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Angeldust,tu si persoana ironica din tine:-j stai linistita,nu sunt una din emo-urile din ziua de azi.nu am parul mov si nici schelete pe ghiozdan. doar ca nu ma simt bine,ce e asa greu de inteles?
Am si cosuri,nu e ca n-as avea.Acum am unele mari(pe obraji) si care dor.Dar daca n-as avea pete,ar fi vreo 6-7 cosuri(mari,mai putin mari) pe obraji si pe barbie aproape ca nu am deloc(doar ca zona e cam rosie de fel,nush dc) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai mie zau mi-o fost drag de tine de la inceput...ca cel putin din felul in care vorbesti imi pari extrem de inteligenta pentru varsta ta..si tocma de aia nu reusesc sa inteleg cum lasi niste kkturi sa te deprime in asemenea hal.
Dar gata cu discutia asta, am zis ca I give up si ma tin de cuv..sa revenim la acnee (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Multumesc, multumesc de primire si de raspunsuri,eram sigura ca pot conta pe voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
La aceeasi concluzie am ajuns si eu ca nu prea stia mademoisella despre ce e vorba in propozitie... Da Kitten, dereglare hormonala am suspectat si eu , de aceea m-am dus la analize set complet, inainte sa ma apuc de inghitit pilule sau sa fac diete nepotrivite. Am primit tratamentul "FMIL" *frectie membru inferior lemnos* pentru o "usoara hipotiroidie*.Asta in contextul in care am "pus" 15 kilo in vreo 4 luni, acnee agravata, pilozitate agravata etc... Ma duc cu analizele si la un alt medic de aici *de data asta aleg barbat, macar sa-mi fie admirate "dotarile" inainte de a fi tratata cu mojicie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) *. Intre timp, m-am inarmat cu Retin A, Ictyane si Lipobase, preasfantul H2O, fond de ten cu acoperire mare necomedogen *ofc! ca nu vreau sa-mi iau (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) * si mai ales muuuulta rabdare *no tutun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) *. Pastelata draga mea, daca vrei sa te simti bine iti trimit eu poze cu obrajii mei nemachiati, sa vezi tu acolo pata langa pata pe ten deschis la culoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Din ciclul "sa moara marmota vecinului *, garantat mai bun ca orice antidepresiv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . This post has been edited by Rossana: Oct 25 2007, 05:53 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 17-October 07 Member No.: 2,440 ![]() |
draga pastelata vreau sa-ti spun ca am ramas dezamagita cind am citit ca nu mai folosesti crema ciuhrii
a mea e pe drum tre sa ajunga si acu ma gindesc ca am mai pus si niste oameni pe drumuri degeaba? nu e buna de nimic crema asta???? eu am facut injectii cu gentamicina si nu au avut nici un rezultat, am facut in 3 serii,si am tot asteptat ca macar un pic se vor duce vulcanii astia noroiosi da nimic!!!!!! am inceput cu estelle 35 , le iau de 4 zile am obs o ameliorare de la o combinatie:crema garnier+acnetrim antibiotic,aplic mai intii crema apoi dau cu antibioticu,pisca rau de tot dar merge si faza buna e ca nu m-am iritat, usuca tot acum astept crema cealata va pup!!!! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Ai grija la crema Garniere, Danette, verifica de doua ori ingredientele, esti sigura ca nu e comedogena?
Daca tratezi acneea si continui sa aplici produse comedogene *crema, pudra, fond de ten cu substante problema* nu faci decat sa te frustrezi. Asa eram si eu disperata, ca faceam toate cele, si unsori miraculoase, si tratamente si diete cu urzici, dar puneam in continuare Nivea ca moisturiser si L'Oreal ca fdt...la ce ma asteptam?! Acum de cand am trecut la recomandarile fetelor si am citit despre ce e ok si ce nu,pot sa zic ca fara nici un efort special ,doar cei 3 pasi (demachiere,tonifiere, hidratare cu ce trebuie) si verificari si reverificari la orice produs care imi atinge fata....am scapat de monstrii 80%. Mai ramane lupta cu petele... Oricum supernoroc la crema cea noua, astept review si sper sa fie ceva cu sfarsitul cautarilor, miracolul a aparut, imperfectiuni 0 etc etc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
lupta cu petele e mai lunga... in principal chiar daca aplic cicaderm sau ceva pt grabirea vindecarii, tot dureaza o luna sa isi revina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar daca nu sparg si nu cojesc nimic , n-am nici pete (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
^right.eu am cam umblat la ele pentru ca aveam multa chestie din aia alba(puroi??un fel de) si chiar daca stiam ca nu e bine,tot le storceam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) de-asta am acum pete cu tona
rossana,nu cred ca e mai rau sau cu mult mai rau ca la mine. danette,eu eram deja la a2a cutie de crema ciuhrii,dar mi se parea ca ma dau aproape degeaba cu ea(aveam eu impresia ca nu-mi trec de la ea) nu cred ca pui pe drumuri degeaba pe nimeni fiindca am auzit si stiu pe cineva care nu a mai avut dupa ce a folosit.pielea mea e mai dificila (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
He he he ...In pete sa ne taiem sau in puroaie sa ne luptam ? *ewwwwwwww* Deci pur si simplu n-ai avut timp sa itzi faci atat de multe ca si mine. Si eu am folosit fond de ten (comedo' (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ,bien sure) in fiecare zi timp de vreo...7 ani. Pliiiina am fost si pe toate le-am pigulit.
Acum am doua variante (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) : ori ma apuc de tratament luung si incerc sa le imbunatatesc ori continui sa-mi fac pete si pe cei vreo 2 cm patrati pe care ii am curati si zic ca asa e culoarea tenului meu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) lasand gluma la o parte, am avut monstrii de pete carora nu le-am facut mare lucru si care nu mai exista....atat de monstruos. Deci si timpul vindeca din ele. Oricum, considera-te norocoasa ca tu folosesti armele si ingrijirile potrivite inca de pe acum...eu daca nu faceam 7 ani de tampenii nemuritoare, alt ten aveam la 22 . Si dupa cum vezi, nu-mi pierd sperantza, desi daca ar fi sa ma iau dupa tine ar trebui sa testez niste bungee fara coarda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Stressul si dramatizarea nu ajuta la nimik, eu cu machiaj am o fatzuca perfecta si cineva ma iubeste de numa-numa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Numai rasete itzi doresc! Acnea spots DIE DIE DIE! This post has been edited by Rossana: Oct 25 2007, 03:50 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 03:39 AM |
|