![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cred ca am facut la pete din septembrie pana acum cat ai facut tu in 7 ani.La mine nu e ca sunt f mari,sunt si unele mari mari,dar majoritatea sunt mici,dar problema e ca sunt muuuuuuuulte si asa se vede cel mai naspa. Voi unde va vedeti poze cu celelalte?Ca am vazut ca unele dintre voi stiti cum aratati..E vreun topic pe forum sau Y!M? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
swit si pe mine ma interesa daca a folosit cine Glycon forte, ca ma bate gandul sa-mi iau si eu.
EU iara trec printr-o perioada naspa, dein ce frumoasa imi era fata, mi-au aparut doi monstrii sub piele unul pe o parte altul pe cealalta, taman pe gat unde nu mi-au mai aparut de pe la inceputurile folosirii Glyconului. Parca e un facut, tocmai cand ziceam ce bine imi merge acum dau chix. m-am patat toata pe fata,fiinca de nervi m-am zgandarit, aseara cand m-am dat cu Glycon simteam ca iau foc in zonele unde imi rupsesem cojitele fostelor cosuri. Nici nu stiu ce sa mai fac. Iara cred ca m-am atins pe pleoapa cu Retin, ca sunt rosie ca sa nu mai zic ca pe gat, unde retinul nu ar tb sa arda. Iara cred ca intru in depresie. Ieri cand ar fi tb sa fiu asa de fericita, am fost pana ala momentul cand am ajuns in fata oglinzii ai am vazut cu arat.Si pune capac si faptul ca iara am pus ceva lg pe mine. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) As vrea sa am iara tenul de la 20 de ani. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 64 Joined: 14-September 07 Member No.: 2,230 ![]() |
fetelor, am trimis-o pe mami la farmacie sa-mi ia Diacneal(am inteles de aici ca e bun pt cicatrici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si mi-a venit acasa cu capsule de argila de la Favisan... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) i-a zis farmacista ca ar trebui sa tin si un tratament de detoxifiere... dar... la inceput nu o sa-mi apara mai multe?:-s daca nu, cate ar trebui sa iau pe zi? please answer fast... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) multumeesc anticipat :* pup la voi
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
nu stiu cum e cu argila, dar in teorie la orice cura de detoxifiere eficienta ai o perioada de...detoxifiere *duh*. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
adica atunci cand ies toxinoaiele afara...si de iesit cam ies prin piele . insa important e sa le lasi in pace in perioada aceea scurta si rezultatele apoi o sa te incante . eu am incercat detoxifieri cu plante : tinctura de soc *oribiiil gust* , cura cu grau incoltit *cea mai eficienta, dar trebuie sa ai centura neagra la ascetism sa poti sa o tii complet* si banalul ceai de urzici cel putin 2 saptamani *singura "tinubila"*.In toate cazurile experimentezi usoara "inflorire" la cateva zile, insa e dar semnul ca faci ceva eficient, iti da chiar un usor sentiment de satisfactie cand ii vezi... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...ok, poate nu chiar satisfactie...dar macar stii ca merge ce faci. Bafta multa, daca te hotarasti sa o tii sa vii sa povestesti, ma bate gandul sa incep si eu dupa ce termin zincul si vitamina B. This post has been edited by Rossana: Oct 25 2007, 06:47 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 64 Joined: 14-September 07 Member No.: 2,230 ![]() |
multumesc Rossana pt raspuns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hmmm.. nu stiu ce sa fac... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mi-e greu sa incep acuma un tratament de detoxifiere daca asta implicia aparitia mai multor cosuri... pt ca abia acum, dupa o perioada mai luunga, incepe sa-mi arate mai bine fata... eu nu vroiam decat sa scap de urmele astea dupa fatza... si m-am ales cu alt tratament... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) totusi, imi mai apar cosuri, ceea ce inseamna ca ar fi binevenit acest tratament... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu stii aprox cat timp tine aceasta "inflorire"? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mc inca o data pt raspuns :*
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 18-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,442 ![]() |
Hai ca ma bag si eu.M-am inscris de curand pe acest forum..cauza?Facand un search pentru "Fraxel",am ajuns aici.Si am tot citit.Si citit.Si am scris in alte threaduri dar aici,unde ma doare mai tare,parca nu am avut curaj.Ma lupt cu excesul de sebum de 14 ani.Si nu numai.Sindrom de ovar polichistic,cine are,stie cu ce efecte lupti cand ai exces de testosteron.Cine n-are,sa citeasca:P Acnee,hirsutism,vergeturi(da,de curand am aflat de la medicul sportiv ca excesul de testosteron favorizeaza aparitia vergeturilor)etc etc..Diane 8 ani,acum sunt pe Logest.Noroc ca am un ficat rezistent avand in vedere ca va trebui sa le iau pana la menopauza:-)Sa revin la topic-acneea.Produse cosmetice am folosit de toate tipurile-dermato..comerciale..Nimic nu m-a ajutat.Peelinguri am facut 5,cu AHA.Acneea mi-au ameliorat-o dar mi-au inmultit petele.Ok nu am avut nici eu mare grija cu protectia solara...acum am(folosesc doar"Anthelios"pentru asta).Cosuri nu imi ies acum decat daca mananc la Mc D(sunt vegetariana,lacto-veg)sau exact,fix ceas elvetian..cu 5 zile inainte de menstruatie(dooh..cum fac sa apara cand ovarele mele sunt"moarte",numai sistemul meu endocrin stie).Ce ma supara foarte mult acum e hiperpigmentatia.Daca ar fi uniform repartizata hai ca poate m-as obisnui cu ideea,dar e numai pe barbie.Mi-am luat "White Objective"de la Bioderma sa vedem daca ajuta.Daca nu,mai incerc si alte optiuni,tot dermato-cosmetice.Am folosit serum cu acid glicolic..folosit si acid hialuronic..Acesta din urma a fost extraordinar de satisfacator ca hidratant.Acum aprox. o luna am facut primul Fraxel,doar ca sa o incerc si pe asta.Fata arata mult mai curata,chiar si acum mai luceste inca,stiti aspectul ala "sanatos".Nu stiu daca voi mai continua cu Fraxelul,nu sunt decisa.Am citit foarte multe opinii pe net,mai ales pe un site din US pentru acnee problems si nu sunt foarte motivata sa continui.Ok cei mai multi spun ca nu mai ies cosuri atat de multe dar pentru semnele("gaurile")de la acnee si hiperpigmentatie nu am citit nici macar un comentariu pozitiv 100%.Si cand spun "pozitiv 100%"ma refer la acea imbunatatire de 50-70% pe care o promite Fraxelul dupa 4-6 sedinte.Si asta la persoane care au facut mai mult de 6 sedinte.Dezamagitor.Totusi aspectul tenului meu acum ma face curioasa sa fac inca vreo 4 sedinte.Ce am auzit/citit ca functioneaza pentru pete si "gauri"cica ar fi peelingurile chimice tip TCA sau fenol.Eu acum mai incerc cate ceva vreo doi-trei ani dupa care fac un peeling cu TCA daca nimic nu da rezultate pana atunci.Ceea ce deja am incercat sa obtin acum..hmm..6 sau 7 ani cred,la o clinica privata foarte bine cotata din Bucuresti.Mi s-a spus ca nu e cazul.Poate ca sunt eu obsedata de perfectiune dar,atata timp cat se poate mai bine,de ce nu?:-)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Alyna, banuiesc ca tine de felul curei de detoxifiere (ti-am zis, eu nu pe asta cu argila nu am tinut-o) si de cate toxine elimini...
In general, la mine a tinut intre cateva zile si o saptamana maxim. Acum, eu detoxifiere am facut si din alte motive decat acneea ,pentru ca are multe beneficii. Dar depinde de organismul fiecaruia si mai ales de CAUZA acneei tale. Poate la tine nu toxinele sunt cauza si atunci cura de detoxifiere o sa ti le scoata dar nu o sa le opreasca, intelegi? All in all, daca ce faci acum are rezultate, ideea ar fi sa nu le mai zgandari si sa-ti incarci organismul cu inca un procedeu. Petele se lucreaza din afara, asta ar fi cam singurul lucru pozitiv despre ele (si eu tot cu petele ma lupt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Mult noroc si rabdare! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
cat e o sedinta cu lasertul fraxel?
|
|
|
![]()
|
|
Rossana faptul ca nu rezist sa nu mi le zgandar, ar fi o problema... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) pff... chiar foarte greu mi-e sa ma apuc de tratamentul asta... sa vad dupa ce termin tratamentul cu Azatril (mai am 2 saptamani din 2 luni) cum voi fi... si sa vad ce mai zice dermatoloaga... tin de speranta ca nu va trebui sa fac tratamentul asta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pup :*
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 18-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,442 ![]() |
17girl,o sedinta e 750euro sau,cica oferta,4 sedinte la 2000 euro.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 05:00 AM |
|