IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
ciciep
post Feb 17 2006, 10:34 AM
Post #451

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 206

'Neata tuturor!
Ma inscriu si eu in clubul"acneistelor disperate" :-X...eu va stiu de pe forumul celalalt de la subiectul-fluviu si, in sfarsit am reusit sa aflu unde v-ati "mutat". Am mai spus si la alt subiect si o mai spun inca o data: voi m-ati ajutat ENORM DE MULT, mai mult decat toti doctorii dermatologi pe la care am ajuns!!! (de fapt, offtopic, o prietena doctorita imi zicea mai deunazi ca in Romania NU avem doctori dermatologi cu adevarat buni....va rog, nu dati cu rosii dar eu tind sa o cred...)
Povestea mea foarte pe scurt este: de pe la 12 ani ma lup t "vitejeste" :-X cu o acnee rebela, acum am 26 impliniti  si tot n-am scapat de ea :'(. Retin-A nu mi-a facut nimik, Keracnylul de asemenea, Zyneritul, la fel.... De fapt, in urma lor m-am ales cu o piele sensibilaaaaa pe care am lasat-o deocamdata in pace sa se calmeze. O sa mai incerc cu Skinoren (care ma asteapta cuminte in dulapul cu "smacuri")....Acum mai am niste "monstruleti" pe sub piele care isi fac aparitia inainte de ciclu, dar marea problema sunt "craterele" care mi-au ramas si porii mari si deschisi :'( :'(
Deocamdata ma opresc aici ca introducerea a fost cam lunga....
Va pup :-*
Cici
Go to the top of the page

+Quote Post
kale
post Feb 17 2006, 05:13 PM
Post #452

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

cu zinc ai incercat? eu iau cate o pastiluta pe zi si nu mi-a mai iesit absolut nimic..folosesc bioten pt demachiere, tonic skincode si crema tot de la bioderma..din cand in cand dau cu retin sau zineryt ( cu cel din urma numai preventiv pentru ca realmente nu mai am nimic pe fata )..nu-mi vine inca sa cred ca am scapat, dupa 3 luni de cosmar, cand eram plina de puncte, roseti si alte nebunii....

+Quote Post
Ariana
post Feb 17 2006, 05:55 PM
Post #453

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Cum se numesc pastilutzeke de zinc ?

Fetele va pupicesc si io asa pe fuga pentru ca is superocupata...didi ma bucur din suflet ca esti mai ok...si eu am avut o perioada fara elefanti si iar am o turma :(...

+Quote Post
Cindy
post Feb 17 2006, 06:07 PM
Post #454

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

kale, ma bucur pentru tine ca ai scapat de probleme si intr-un timp atat de scurt..  :hainoroc: si tenul meu a inceput sa arate  mai bine, desi e loc  de mult mai bine.. :P ai ramas cu semne ceva pe fata sau s-au dus si ele?

Ariana, e recomandat din cate stiu eu, sa aiba 15 mg Zn pentru piele..

+Quote Post
Ariana
post Feb 17 2006, 06:10 PM
Post #455

Membru de Onoare

Deci ma udc la farma si cer pastilutze de zn cu aceasta concentratie?Intreb si eu ca nestiutorul...faza e ca vreau sa fac o pauza de la Brevoxyl,Retin A si trupa pentru ca vreau sa merg la solar...Zincul are vreo contraindicatie vis-a-vis de solar?
Scuze pentru intrebarile tampe!

+Quote Post
angeldust
post Feb 17 2006, 07:57 PM
Post #456

Musafir

Eu iau mereu zinc, din alte considerente decat acneea si la mine nu prea are nici un efect, dar am auzit la multa lume ca ajuta. Poti sa iei linistita, nu are nici o legatura cu solarul

+Quote Post
Ariana
post Feb 17 2006, 08:02 PM
Post #457

Membru de Onoare

Multzu angel... :-*

+Quote Post
kale
post Feb 18 2006, 09:06 AM
Post #458

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

ari, zincul meu e de la walmark, 10 mg, 30 tablete..acum nu stiu cate luni la rand ai voie sa iei, poate stiti voi

+Quote Post
Cindy
post Feb 18 2006, 11:56 AM
Post #459

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

eu am avut de la Centrum si Eurovita complex de vitamine si minerale si concentratia era la ambele de 15 mg. parerea mea e ca mai bine iei un complex de vitamine, are si betacaroten, vitamina E,bune pt ten dar si alte multe vitamine necesare..eu stiam ca nu trebuie luate vitamine o perioada lunga de timp, eventual mai faci pauze..

+Quote Post
ciciep
post Feb 18 2006, 11:59 AM
Post #460

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 206

kale, zincul are vreo contraindicatie? pt eu iau si anticonceptionale si n-as vrea sa am parte de o "surpriza"...

+Quote Post

471 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th June 2025 - 03:16 PM