![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 17-October 07 Member No.: 2,440 ![]() |
Ai grija la crema Garniere, Danette, verifica de doua ori ingredientele, esti sigura ca nu e comedogena? Daca tratezi acneea si continui sa aplici produse comedogene *crema, pudra, fond de ten cu substante problema* nu faci decat sa te frustrezi. Asa eram si eu disperata, ca faceam toate cele, si unsori miraculoase, si tratamente si diete cu urzici, dar puneam in continuare Nivea ca moisturiser si L'Oreal ca fdt...la ce ma asteptam?! Acum de cand am trecut la recomandarile fetelor si am citit despre ce e ok si ce nu,pot sa zic ca fara nici un efort special ,doar cei 3 pasi (demachiere,tonifiere, hidratare cu ce trebuie) si verificari si reverificari la orice produs care imi atinge fata....am scapat de monstrii 80%. Mai ramane lupta cu petele... Oricum supernoroc la crema cea noua, astept review si sper sa fie ceva cu sfarsitul cautarilor, miracolul a aparut, imperfectiuni 0 etc etc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) draga rossana poate e de vina fdt care-l folosesc ai dreptate,m-am uitat pe el dar nu are subst din care e format u ce folosesti ca fdt? pastelata zicea ca e buna ca si hidratare crema ciuhrii crema garnier nu are sunst comedogene e pe baza de seleniu si zinc te pup!!1 |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Auzisem numai lucruri rele de Garniere si nici mie nu mi-a fost foarte bine cu el, de asta mi-a sarit imediat in atentie.
Acum folosesc Colour Stay de la Revlon amestecat cu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Normateint Vichy. Nici o problema si arata bestial de acoperitor si natural, plus ca amestecand nuantele am obtinut-o pe a mea exact,dar nu stiu cat e de "ortodox". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 64 Joined: 14-September 07 Member No.: 2,230 ![]() |
eu am fdt de la maybelline... :-s scrie (pe franceza, sper ca am inteles bine) pentru o piele sanatoasa... sper sa nu fie comedogen... =(( stiti ceva despre el?:-s
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 60 Joined: 27-October 07 Member No.: 2,511 ![]() |
eu am fdt de la maybelline... :-s scrie (pe franceza, sper ca am inteles bine) pentru o piele sanatoasa... sper sa nu fie comedogen... =(( stiti ceva despre el?:-s ca tot ati adus vorba despre asta...eu folosesc pudra de la maxfactor stie careva din cele care poate ati folosit-o daca este buna pentru tipul asta de ten (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am de la maybelline-pure makeup...si m-am uitat eu asaaaa.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) la ce contine..si apoi in lista cu subst..si cat de comedogene sunt..si majoritatea nu sunt...cateva sunt,si cateva nu le-am gasit.e de bine nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) adica...90% nu sunt comedo... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 64 Joined: 14-September 07 Member No.: 2,230 ![]() |
90%?:-s ar fi bine sa fie 100% (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu stiti vreun fdt care sa nu contina nicio substanta comedogena?:-s multumesc :*
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
alyna: fdt vichy, avene, estee lauder double wear, poate te ajuta www.beaute-test.com
www, merci.. e mult dar cred ca pt cei care au probleme serioase cu aspectul pielii se merita... daca face ce promite (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 28-October 07 Member No.: 2,517 ![]() |
Daca se aduna fetele pentru crema respectiva, ma alaturi si eu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ... Tiff, da, am primit pm-ul tau, iti multumesc pentru informatii si ma bucur ca-ti merge atat de bine! Nunta de care spui e nunta ta?! Ca sa stim sa-ti uram casa de piatra (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) ! Ai dreptate Maria, in ceea ce priveste poluarea, dar ce sa facem, trebuie sa ne descurcam... Poate ar fi mai bine sa ma machiez, dar nu-mi place... Sweet cum iti place Bucurestiul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) P.S.: mi-am luat ieri o crema cu extract de Polygonum (de la Citypharma) - o planta care creste in Israel si e folosita de sute de ani pentru tratarea pielii. Crema e produsa in Israel (logic), contine 99% extract de Polygonum si e destinata tenului sensibil si iritat, se numeste "Skin Rescue". Compania se numeste Moraz si am vazut ca mai au si alte produse in gama: miraz .il. Mirosul e un pic ciudat, asa, ierbos, dar intra bine in piele... Astept sa vad efectele... A, si am vazut ca la Citypharma (cel putin la cea din Victoriei, unde am fost eu) au o gramada de game noi cu tot felul de produse - inclusiv servetele absorbante pentru excesul de sebum, stiu ca erau fete interesate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Asta daca rezistati nervos unui paznic insuportabil (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ! Buna...nu stiu cat de bine ti a facut acea crema,am vrut si eu sa o testez,dar nu este asa de bine vazuta de catre medicii dermatologi,acel extract de Polygonum(care creste in Israel)este banalul troscot care l gasesti la noi si nu numai pe toate drumurile....si nu prea cred ca ar avea un efect asa de bun asupra tenului.... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 28-October 07 Member No.: 2,519 ![]() |
Interesante discutiile...si sincer va spun ca ma lupt cu acneea de o buna perioada...mai exact de cativa ani buni...vizite peste vizite la dermato....tot felul de produse care de care mai "miraculoase" dar se pare ca sunt in zadar...hai sa zic ca au adus doar o mica ameliorare...incepand cu retin a care mie una mia jupuit fata destul de urat si fara vreo ameliorare... si continuand cu produsele norma derm de la vichy care la mine sincer efecte nu prea au...de ceva vreme am inceput un tratament cu diacneal de la avene , asociat cu cicalfate pentru pete tot de la avene...rezultatele se vad si nu prea...nu stiu nu reusesc sa scap deloc de ele...sincer astept sugestii... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
fetelor, apropo de subst comedogene, am observat din experienta mea si a fetelor mai vechi aici pe forum ca un produs poate fi comedogen pentru cineva si foarte ok pentru altcineva.... sooo, trebuie testate. in principiu sunt cele pe care le-ati enumerat mai sus.... si mai este pudra minerala pe care o lauda cei de la l'oreal si pe care au nu am avut curajul sa o testez inca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
in al doilea rand, mi-a cazut in mana o mostra de visibly clear masca si gel de curatare de la neutrogena..... ce sa zic, dupa o folosire ca masca mi-a placut..... a mai incercat cineva? apropo de petele de care va plangeti voi, sa stiti ca trec dupa un timp..... dar eu ma confrunt cu gaurele... gropitze si cratere lasate de monstri....si de tratamentul cu retin de anul trecut (pentru ca nu m-am putut abtine sa nu kilaresc ceea ce a scos el la suprafata) si cu astea e cel mai greu!!! petele se acopera pana se vindeca, dar gaurile nu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 11:03 PM |
|