![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
apropo de zane...am fost odata la planning kkt...sa-mi iau niste anti bebe..si a inceput tanti aia sa-mi recomande...nu mai stiu ce...diane 35 parca...ca sa am si eu "un ten frumos ca domnisoara"(se referea la prietena asta a mea).si dupa ce am plecat..ea imi zice mie..."ai auzit da....ten perfect ca al MEU?" (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) bitch!!!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Biaaaaaatch!!!
Clar!!! Fetelor, eu zic sa nu mai asteptam, le declaram Djihad!! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
oo doamnee.acu iese frustrarea din noi la suprafata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cum s-o numim ?Rascoala Buboaselor de la 2007? (IMG:style_emoticons/default/horse.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Noi vrem argila! (antiacneica lol). Rasculatele mele, suntem cumplit de (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) ... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
muhahaha (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noi vrem argila! (antiacneica lol). Rasculatele mele, suntem cumplit de (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) ... exact |
|
|
![]()
|
|
Scuze cu o ciresica deasupra, fortelady...
Dar tot la probleme cu acneea includem si frustrarile...ca si de la stress facem cosuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...(sunt la Drept, trebuie sa bag o pledoarie de aparare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Acum on-topic, nu cred ca lipsa de ingrijire si de tratamente (cu produse corecte) te duce la ten perfect. Adica, stiti voi, parerile babelor.."ai cosuri ca itzi pui prea multe pe fatza, eu nu m-am dat cu nici o crema si am avut ten perfect"... Nici supra incarcarea nu e de dorit, normal, si mare grija cu ce folosim, dar nu cred ca "un demachiat superficial din an in paste" e secretul zanelor. Tot la dieta, stress, ereditate si proceduri nefericite se reduce totul... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 60 Joined: 27-October 07 Member No.: 2,511 ![]() |
offff acneea asta e ingrozitor de suparatoare nu stiti cat m-am saturat de fondul de ten,pudra in fiecare zi tre sa le maschez simt ca deja devine foarte obositor dupa 2 ani si cine stie cat o sa ma mai lupt (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) cateodata ma stresez atat de tare si apropo de ce ziceati ma opreste si pe mine o tani si-mi zice"uite ce iti recomand eeeeuuu sa te freci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cu malai,etc daaaar sa nu te mai dai cu fond de ten ca mai rau le faci ca se agraveaza...."bla bla bla am tacut din gura imi venea sa-i zic pai mai tanti cum sa ies din casa cu asemenea buboaie si nu stiu uneori cred ca se exagereaza cu fondu de ten..sunt unele fete care chiar nu pun mana p fond de ten si la fel sunt si ele cu fdt fara fdt tot cam pe acolo ajungi depinde de organismul fiecareia ca ma mai gandeam sunt unele ale naibii se supraincarca si tot au un ten fara probleme este super...asta e...ce sa mai zic sper sa avem si noi un ten curat intr-un final ca in reclama aia "pentru ca meritati" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) puuup fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 27-April 06 Member No.: 314 ![]() |
Fetelor ...va citesc ..in mare...si vreau sa zic ca sunt o fericita! am avut acnee si acum nu-mi vine a crede cand toti imi zic ca am ten mai frumos decat sora mea, care nu are nici o pb...doar ca e cam tern al ei acum...am sa va zic in mare ca nu mai suport sa suferitzi..secretul e CLISMA...dati search pe google ca sa nu explic io aici...apoi: propolisul luat de la piatza(noaptea)...de la tarani..aplicat pe fatza...ziua tenul spalat cu sapun pt bebe+ o solutie preparata in farmacie....pulverizati cu apa termala. pt pete..mama prietenului care e asistenta mi-a dat o crema preparata in farmacie si care e in jur de10 ron...masca cu argila si propolis 1 data la 2 zile...toate aste=ten superb..incercatzi exact asha..nu veti rgreta...o sa revin..acum e prea tarziu....incepeti sa faceti clisma!!!!!!!! asa cum zicea si Rozi no way clisma.Pai de ce sa fac?aia o faci cand ai pb, eu in fiecare zi dimineata fac cunostina cu "vecinul Costica" de ce m-as chinui cu asa ceva, plus ca si clisma precum spalaturile vaginale prea dese pot duce la distrugerea florei sau cum naiba se numeste. Eu iara am ajuns la un pc mort, mia-u aparut niste monstrii in barba, nici Retinul nu-i mai usuca, iara devin ursuza si nu se mai intelege nimeni cu mine, iara nu mai vreau sa ies din casa.Mi-am facut ieri o masca cu aspirina si iaurt ca sa-mi mai calmeze fata, ca in ultimul timp facusem doar cu miere si am obs ca de la iaurt arata mai bine fata. Acum fac o pauza de retin, fol doar Glyconul fiinca mi se cam usuca fata.Tb sa ajung in farmacie sa-mi iau o crema hidratanta, fiinca sunt cam varza. |
|
|
![]()
|
|
ioanat , mie mi-e suuuuper bine cu Ictyane, dar daca vrei o mega-extra hidratare ia Lipobase Repair. E de noapte, nu prea intra repede in piele, dar pe langa hranirea pielii mie mi-a "reparat" si o "zabalutza" de la coltul gurii, nu herpes, chestie dintr-aia uscata care se rupe daca intinzi pielea. Mi-s fost foarte greata de la ceva ce am vazut si mi-a iesit in mai putin de ora,am pus numai si numai Lipobase si intr-o zi si jumatate a fost exterminata. Fac destul de rar, dar tin minte ca ma tinea clar mai mult.
Am mai citit pe aici pe undeva ca i-a fost recomandata cuiva si de dermatoloaga pentru cicatrici de acnee sau pori, nu mai stiu. Dar oricum, daca cu chestiutze uscate ai problema, ar trebui sa functioneze ca si pe zabalutza mea. E necomedogena sigur-sigur.Bafta multa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 02:27 PM |
|