IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 452 453 454 455 456 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
ioanat
post Oct 30 2007, 08:23 PM
Post #4531

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 314

QUOTE(Rossana @ Oct 30 2007, 04:18 PM) *
ioanat , mie mi-e suuuuper bine cu Ictyane, dar daca vrei o mega-extra hidratare ia Lipobase Repair. E de noapte, nu prea intra repede in piele, dar pe langa hranirea pielii mie mi-a "reparat" si o "zabalutza" de la coltul gurii, nu herpes, chestie dintr-aia uscata care se rupe daca intinzi pielea. Mi-s fost foarte greata de la ceva ce am vazut si mi-a iesit in mai putin de ora,am pus numai si numai Lipobase si intr-o zi si jumatate a fost exterminata. Fac destul de rar, dar tin minte ca ma tinea clar mai mult.

Am mai citit pe aici pe undeva ca i-a fost recomandata cuiva si de dermatoloaga pentru cicatrici de acnee sau pori, nu mai stiu. Dar oricum, daca cu chestiutze uscate ai problema, ar trebui sa functioneze ca si pe zabalutza mea. E necomedogena sigur-sigur.Bafta multa.

Mercic,
Lipobase trebuie sa ma duc prin farmacii sa vad daca gasesc, ca eu am aici pb cu produsele care le aveti voi in tara, nu le gasesc.lctyane nu e pt ten uscat?
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Oct 31 2007, 11:34 AM
Post #4532

Musafir

un articol extrem de interesant

www.gardianul.ro/print-224.html

Roaccutane inseamna: impotenta, degradarea creierului si a ficatului
31.10.2007
Supravietuitorii s-au constituit in grupuri ce lupta impotriva medicamentului "minune"

Asa cum promiteam in numarul trecut al ziarului nostru, continuam sa va prezentam noi informatii despre medicamentul ucigas Roaccutane, suspectat ca fiind principala cauza a mai multor sinucideri. Medicamentul produs de concernul Hoffmann la Roche se vinde in farmaciile romanesti la liber. Comercializarea si efectele acestui medicament au provocat scandaluri in presa din toata lumea.

Roaccutane a fost introdus pe piata australiana in 1985, la trei ani dupa ce a fost aprobat pentru prima data de institutia americana care se ocupa cu avizarea medicamentelor, Food and Drug Administration. Inainte de 1985, mai multe publicatii stiintifice de medicina scriau despre efectele negative ale Roaccutane asupra psihicului. In 1984, jurnalul medical "Cutis" publica un studiu din care reiesea ca 11% din pacientii care se tratau cu Roaccutane au avut simptomele depresiei.
S-a constituit "Grupul de Supravietuitori dupa Roaccutane"

Despre gravele efecte pe plan fizic si psihic ce apar in urma tratamentului cu Roaccutane au scris "publicatiile care nu depind financiar de firma La Roche", se arata intr-o declaratie de presa a Grupului Australian de Supravietuitori dupa tratamentul cu Roaccutane (Australian Roaccutane Survivors Group), data publicitatii pe data de 17 aprilie a.c.. Aceste publicatii au descris urmarile pe termen lung dupa administrarea medicamentului, cum ar fi afectarea vederii, a sistemului digestiv, a celui muscular, a pancreasului, a sistemului osos si ligamentelor si a sistemului nervos central. Mai multe grupuri de pacienti din Europa, care au urmat tratament cu Roaccutane, s-au plans de aceste efecte negative. In 1998, Kathryn O'Conner, de la revista medicala a Food and Drug Administration (SUA), a intocmit un memoriu in care scria: "Date fiind toate dovezile de pana acum, nu pot sa nu ajung la concluzia ca Accutane (n.r. - Roaccutane, in alte tari) afecteaza puternic negativ creierul uman din punct de vedere clinic si ca, la unii pacienti, Accutane este asociat cu boli psihiatrice foarte grave".

Restul il gasiti pe site

+Quote Post
dana1
post Oct 31 2007, 12:59 PM
Post #4533

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,347

[quote name='fortelady' date='Oct 31 2007, 11:34 AM' post='126923']

31.10.2007
Supravietuitorii s-au constituit in grupuri ce lupta impotriva medicamentului "minune"

Am citit si eu articolul din gardianul, m-am cam speriat de ce scrie acolo, mai ales ca si eu urmez acest tratament (am 93 de zile de tratament). M-am speriat pentru ca iau de 3 luni acest tratament si tot nu m-am vindecat de acnee (zilnic imi apar cosuri). Am zis ca in prima luna e normal sa se accentueze acneea (asa scrie si in prospect), dar vad ca la mine a persistat si in luna a 2- a si a 3-a. Si deja a inceput sa mi se faca cam frica de acest medicament, pentru ca am observat ca imi cade parul cam mult, ma dor picioarele tot timpul (mai ales calcaiele, nu stiu daca de la roaccutane se intampla asta, dar inainte nu ma dureau) si de acnee tot nu ma vindec. Iau in paralel si androcur si diane 35.....deci destule medicamente puternice. Am zis ca merg maine sa-mi fac analizele..sa vad cum stau. Nu vreau sa renunt totusi la roacutane....in ciuda a tot ce se scrie negativ despre el.....pentru ca nu stiu ce altceva sa mai incerc...sa scap odata de acnee. Cred ca sunt singura de pe forumul asta...care..dupa 93 de zile de trat..nu e multumita...

+Quote Post
ioanat
post Oct 31 2007, 02:25 PM
Post #4534

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 314

QUOTE(dana1 @ Oct 31 2007, 11:59 AM) *
QUOTE(fortelady @ Oct 31 2007, 11:34 AM) *

31.10.2007
Am citit si eu articolul din gardianul, m-am cam speriat de ce scrie acolo, mai ales ca si eu urmez acest tratament (am 93 de zile de tratament). M-am speriat pentru ca iau de 3 luni acest tratament si tot nu m-am vindecat de acnee (zilnic imi apar cosuri). Am zis ca in prima luna e normal sa se accentueze acneea (asa scrie si in prospect), dar vad ca la mine a persistat si in luna a 2- a si a 3-a. Si deja a inceput sa mi se faca cam frica de acest medicament, pentru ca am observat ca imi cade parul cam mult, ma dor picioarele tot timpul (mai ales calcaiele, nu stiu daca de la roaccutane se intampla asta, dar inainte nu ma dureau) si de acnee tot nu ma vindec. Iau in paralel si androcur si diane 35.....deci destule medicamente puternice. Am zis ca merg maine sa-mi fac analizele..sa vad cum stau. Nu vreau sa renunt totusi la roacutane....in ciuda a tot ce se scrie negativ despre el.....pentru ca nu stiu ce altceva sa mai incerc...sa scap odata de acnee. Cred ca sunt singura de pe forumul asta...care..dupa 93 de zile de trat..nu e multumita...

Dana, eu nu mai stiu cand ti-a aparut tie acneea, inainte de sarcina sau dupa?daca inainte, cumva ai facut tratament sa ramai insarcinata?
Fiinca da, atunci nu trebuie sa disperi ,organismul tau este dat peste cap, abia ai nascut de 3 luni, lasa-l sa-si revina.Oricum fiecare reactionam in moduri diferite.
Eu iti doresc multa tarie.Pupici tie si gemenilor.

+Quote Post
danette_29
post Nov 1 2007, 04:32 PM
Post #4535

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,440

am si eu o intrebare la angelito daca mai intra pe forum despre crema aceea pe baza de polygonium din israel
eu lucrez in israel si daca as sti ca are efecte miraculoase acu as da fuga la superfarm s-o cumpar
am sa ma duc oricum sa cer ceva inf despre gama de produse despre care ai vb
la mine vulcanii astia noroiosi au inceput sa bata in retragere de cind dau cu combinatia de garnier si acnetrim plus estelle 35 acu de la ce-o fi nus
astept si cremele ciuhrii care sunt pe drum de o sapt si vad ca n-au mai ajuns
va pup!!!!!!!!!

si o intrebare pt rossana de la ce firma de cosmetice e lipobase repair ca si eu am probleme cu semnele
ms

+Quote Post
Diana.
post Nov 1 2007, 04:50 PM
Post #4536

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

back to: Beauty \Skin Care \Dry Skin \ Lipobase Repair Cream 50g
Lipobase Repair Cream 50g(1) (General Sale)

Lipobase Repair is a highly advanced new moisturiser developed for people with moderate to severe dry skin conditions.
Lipobase Repair contains patented nano-particle technology to make it last longer in the skin, therefore you only need to apply it once per day (or as directed by your doctor).
Lipobase Repair also contains a balanced ratio of physiological skin lipids (including ceramide 3, cholesterol and free fatty acids), to help supplement the skin's lipids.

Contains:
* No Perfume * No Lanolin * No Peanut Oil
Dosage: Apply a thin of Lipobase to the areas of dry skin.
Once your skin has improved it is advisable to continue using the Lipobase range to maintain a healthy skin barrier function, to help protect the skin, and prevent future damage from drying factors.

Manufacturer: YAMANOUCHI EUROPE B.V., LEIDERDORP

+Quote Post
geoo
post Nov 1 2007, 06:30 PM
Post #4537

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Si completez si eu cu o intrebare pt fetele care deja si-au cumparat Lipobase ... de unde? Ca la farmacia de la care imi luam eu ... nu are! Prin lantul SensiBlu ... Help Net etc. este?

+Quote Post
Rossana
post Nov 1 2007, 07:42 PM
Post #4538

Tratabil
**

From: Brasov
Member No.: 2,481

Eu de la SensiBlu am luat-o, dar, ce e drept, mi-a zis farmacista ceva de genul "Aveti noroc ca o avem/mai este" .Inca nu stiam daca e buna de ceva asa ca nu am luat decat un tub care e destul de mititel (30 de grame).Fug saptamana asta si mai iau o tona. Daca mai este... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
geoo
post Nov 2 2007, 12:28 PM
Post #4539

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Sarumana! Dau si eu o tura pe la Sensi azi sa o iau .... ca Retinul isi cam face de cap, mai ales ca nu am crema hidratanta in care sa am incredere (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si prefer sa nu ma dau cu nimic ....

+Quote Post
Rossana
post Nov 2 2007, 08:49 PM
Post #4540

Tratabil
**

From: Brasov
Member No.: 2,481

Da , da Geoo , ca stii ca si eu tot cu Retin-ul sunt si avem tenuri mai "tari" amandoua...sper ca o sa-tzi fie bine cu ea...uite eu chiar acum ma uitam ca ma dau de vreo saptamana si ceva-doua cu retin a si lipobase dupa si am o piele nou-nutza, pe umerii obrajilor cel putin...de vis!! Fina si sanatoasa si...o doamne nu mai zic nimic ca nici nu-mi vine sa cred ca e a mea si ca nu trebuia decat sa respect cativa pasi si sa o obtin dupa ce m-am chinuit ani de zile si am dat carutze de bani pe o gramada de chestii... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Sa-mi zici daca ai gasit, daca nu ma apuc sa mai caut pe aici si-l trimit pe Mosu' la tine mai repede (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

PS: in caz ca e criminal de grasa pentru tine Lipobase-ul, sa stii ca e super bun pentru buze si alte uscaciuni de reparat, crema super buna pentru ten "mai prajit" de REtin si sigur necomedo e Ictyane (eu o am pt dimineata si baza de machiaj) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .Vreau sa cer tubul ala de crema in casatorie , e cel mai bun produs pe care l-am folosit de cand ma stiu (doar ca de noapte, parca totusi LIpo e mai...desi nu te astepta sa intre foarte bine).

+Quote Post

471 Pages V  « < 452 453 454 455 456 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 02:42 PM