IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 454 455 456 457 458 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
angeldust
post Nov 5 2007, 08:35 PM
Post #4551

Musafir

Mda...ameliorari de moment la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In sensul ca am perioade cand e bine si perioade in care e dezastru.

Cu Isotrexinul nu e vorba ca nu ma dadeam bine, dar a zis dermatologul vietii ca nu m-am dat suficient de mult timp, ca trebuie sa insist macar vreo 3-4 luni pana sa decid ca nu e bun (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Nov 5 2007, 09:25 PM
Post #4552

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mda, teoretic asa este, dupa 3-4 luni incep sa se observe rezultate cu adevarat vizibile, dar mie mi se pare ca iti dai seama cam dupa cateva utilizari daca ti se potriveste sau nu. Te intrebam si pt ca si eu am folosit, dar ma enerva la culme textura gel, cred ca ma dadeam si mult mai mult decat trebuia, eu clar nu ma dadeam cum trebuie si e posibil ca asta sa fie motivul pt care nu a avut deloc rezultate.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Pe mine ma frustreaza faptul ca toti prietenii mei, 90% din cei de la fac au o piele perfecta. Macar as fi avut un suport moral. Dar nu va mai spun cum se ingrijesc si ce produse folosesc.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
angeldust
post Nov 5 2007, 10:31 PM
Post #4553

Musafir

Da cunosc...
In legatura cu Isotrexinul, cantitatea pe care o aplici trebuie sa fie just right. Ca daca pui prea mult se face asa ca o coaja. De cateva zile de cand il folosesc, cosuri mi-au mai iesit, as usual, dar textura pielii e mai ok. Mai insist.

+Quote Post
geoo
post Nov 6 2007, 01:08 PM
Post #4554

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mie nu-mi pieste Lipobase-ul!!! Intr-adevar mi-a hidratat foarte bine pielea, dar m-am trezit cu niste cosulete mici .... Cred ca renunt la ea! Cu mare parere de rau in schimb!!!
Of... nu degeaba am eu impresia ca toate cremele mai hidratante parca imi "hranesc" si monstrii!

+Quote Post
bebe_maria
post Nov 6 2007, 02:18 PM
Post #4555

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

geo din cate stiam eu lipobase e mai mult emolienta decat hidratanta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , se recomanda dupa peelingul chimic pentru refacerea mai rapida a pielii.

+Quote Post
roxanica10
post Nov 6 2007, 02:30 PM
Post #4556

Musafir

Offtopic: Ce mai faci bebe? Nu te-am mai vazut pe aici? Te-ai angajat?

On topic: Mi-am luat un cleaner de la Neutrogena ca o masca si unul de la Elizabeth Arden. Sunt multumita de amandoua ca-mi lasa fata f fina. Astazi vreau sa merg la farmacie sa-mi iau si eu niste Isotrexin, ca mi-au aparut ceva cosuri in barba. Se pare ca si de data asta, fata mea n-a reactionat prea bine la tratamentul cosmetic, desi am facut decat curatare de ten, adica am sarit faza cu masajul cu crema super grasa.
Sunt in cautare in continuare de o crema hidratanta dermato-cosmetica, care sa fie buna si ca baza pentru fdt. Cred c-o iau pe cea recomandata de Sweet. Sa dau un search ca sa vad cum se numeste, c-am uitat.

+Quote Post
bebe_maria
post Nov 6 2007, 03:22 PM
Post #4557

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Roxi ce ti-ai luat de la Neutrogena? Am auzit asa de multe chestii bune despre gama asta ca parca as incerca si eu ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si eu am fost la cosmetica pentru prima data (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mi-au iesit vreo 5-6 cosuri a 2 a zi dar s-au retras singure deci per total a fost bine.

Offtopic: Da Roxi m-am angajat dar nu stiu daca o sa raman prea mult aici...

+Quote Post
roxanica10
post Nov 6 2007, 03:37 PM
Post #4558

Musafir

Bebe, cum ajung acasa, iti spun...ca n-am retinut toata denumirea. Sora-mii i-am luat un Cleaner Moisturising ca tot o vad ca-si face bube pe fata aiurea.
Al meu parca a fost 8$ la CVS. Ai putea sa mergi intr-o pharmacy si sa citesti ce scrie pe toate produsele lor si vezi care ti se potriveste.

Mie mi-au aparut cosulete din alea mici in barba dupa vreo saptamana de la tratament. Pe de o parte imi place tratamentul ca-mi curata fata, dar pe de alta nu-mi plac aceste incoveniente.

E..cat sa prinzi si tu un pic de experienta. Ce ma enerveaza pe mine la americani cel mai mult e situatia concediilor. Adica trebuie sa lucrezi cam 5 ani intr-o firma ca sa-ti capeti si tu vreo 15 zile de concediu si atunci cand pleci la altii o iei de la capat...adica dupa un an, ai decat 5 zile.

+Quote Post
Pastelata
post Nov 6 2007, 06:10 PM
Post #4559

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Angeldust,prin ianuarie anu' asta am inceput sa ma dau si eu cu Isotrexin (cam pana in februarie,martie..) da stiu ca imi mergea cat de cat bine,dar nu m-am mai dat cu el fiindca eu credeam ca nu e bun...iar autosugestia asta ma omoara..am impresia ca n-o sa mai treaca niciodata,mai ales cand va vad pe voi cu tot felul de creme dermato si de firma si tot nu scapati..nu mai stiu ce sa zic. (cred ca) singura pe care n-am incercat-o e Retin-A(doar 2 sau 3 zile acum vreun an jumate)

+Quote Post
Rossana
post Nov 6 2007, 10:25 PM
Post #4560

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Brasov
Member No.: 2,481

geoo , nuuuuuuuuuuu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) iubita ce rau imi pare!!!! stiu, si eu aveam fobia de creme pt ca exact asa imi hraneau monstrii sau ii provocau...dar asta SIGUR e necomedoooooo...ooooffff...oricum e buna pentru URGENTA-USCACIUNE de orice fel, eu o folosesc si la coate si la buze crapate si cojite de zgarieturi....nu strica.

Da' serios ce rau imi pare, ma gandeam ca o sa gasesti si tu sa dai ceva dupa Retin sa fii happy si hidratata...( a propos, m-a luat lenea si "ametelile dragostei" si am intrerupt Retin-ul de vreo saptamana (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ).

Nu stiu ce sa zic...Ictyane?

A, stai, ca ai spus ca oricum ti-ai luat si Ictyane. Pumnii stransi (si mai luam si de la vecini) sa mearga bine cu asta. Eu am vazut unele fete ca se dau si seara cu ea...eu o aleg de dimineata pt ca tenul meu nu a vazut dat cu crema cam niciodata (din aceeasi fobie de ingurgitarea monstrilor) si m-am gandit sa il rasfat acum cat se poate.

+Quote Post

471 Pages V  « < 454 455 456 457 458 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 03:07 PM