IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 456 457 458 459 460 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
ioanat
post Nov 8 2007, 10:41 AM
Post #4571

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 314

QUOTE(sweet_girl @ Nov 7 2007, 11:53 PM) *
Geo, esti foarte curajoasa daca folosesti atat de des Retinul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce efecte observi exact de la el? Si care e ritualul de 7m lungime intretinere? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

p.s. Rossana, este o diferenta intre Retin-a si Retinol. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sweet sa sti ca si eu folosesc destul de des Retinul, daor cand vad ca ma cojesc f tare mai fac pauza de vreo zi doua.Eu inca merg pe schema dimineata Glycon, seara retin.

Si sa nu uit, La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume astazi
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Nov 8 2007, 10:42 AM
Post #4572

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Sweet ... retinu-l m-a scapat de cosurile aparute de aiurea fara logica sau cusur! Acum doar cu o saptamana inainte de menstruatie imi mai apare unul/doua dureroase dar reduse in dimensiuni!! Am tenul muuuuuuuult mai luminos, curat si mai putin predispus la izbucniri acneice! Inca ma mai lupt cu punctele negre, ca mie alea imi pun capac si de la ele ma mai trezesc cu cate un monstru sau cu semne (de la killareala). Si semne de descuamare am doar pe nasuc sau in jurul lui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ; in rest ma mai cojesc pe unde mai aveam urme mai vechi de batalie! Cat de ritual; nu folosesc decat cateva produse in care am incredere .... imi ia o gramada sa ma demachiez ca la carte, apoi in fiecare zi imi pun masti si ma exfoliez ... etc. oricum langa mine te plictisesti RAU (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... juma' de ora e asigurata - si seara si dimineata

+Quote Post
Cindy
post Nov 8 2007, 02:59 PM
Post #4573

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(geoo @ Nov 8 2007, 12:42 PM) *
oricum langa mine te plictisesti RAU (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... juma' de ora e asigurata - si seara si dimineata

Asta clar si la mine..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce masti si ce exfoliat? Vreo descoperire noua? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma bucur foarte mult pt tine ca iti merge bine cu Retinul..(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Daca continui asa constiincios, sigur nu o sa mai ai probleme nici cu punctele negre! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ioana, totusi cred ca e cam agresiva combinatia Glycon Retin-a in fiecare zi. Desi nu prea ar trebui sa imi dau cu parerea, ca nu stiu cum e Glyconul.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
geoo
post Nov 9 2007, 12:49 PM
Post #4574

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) na ca m-am grabit sa ma laud!!! M-am pricopsit cu o arsura tare simpatica in coltul gurii .... de la Retin bineinteles; si uite asa am pus Lipobase-ul in practica pe zona respectiva! E mai ok....dar tot e rosie si ustura (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !

Cat despre masti .... o folosesc pe cea de la Plante Sistem si batrana aspirina!

Cat despre Retin....fac o saptamana pauza ca vad ca devine serioasa treaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
alyna07
post Nov 11 2007, 07:30 PM
Post #4575

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

am citit pe o pagina mai veche din forum ca Fucidin e bun pt monstruleti... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pentru cosurile albe, dar mari e bun? sau doar pentru cele rosii? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
de o saptamana beau ceai de crusin (pt constipatie) si fata mea arata MUULT mai bine... totusi, inca imi mai apar cosuri... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ce e drept, trebuia sa beau 2 cani pe zi, dar eu n-am baut decat una :-s de maine incerc altceva pt ca ceaiul de crusin are un guust.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) iack (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) totusi mi s-a ridicat mult moralul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) va pup :*
AngelDust am vazut ce ai scris despre autosugestie, sa stii ca si eu incerc asta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si cred ca, chiar merge... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

This post has been edited by alyna07: Nov 11 2007, 07:34 PM

+Quote Post
Cindy
post Nov 11 2007, 08:05 PM
Post #4576

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mi-am luat si eu mai demukt Fucidin, dar mi se pare ca are cel putin in cazul meu efect zero. In plus, cred ca este prea gras pt a da rezultate asupra monstruletilor.

Geo, asta ma streseaza si pe mine la Retin: arsurile, descuamarile. Macar cu fdt sa arat si eu bine si nu ca un desert (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
In weekend am ajuns mereu tarziu si, foarte obosita, nu m-am mai demachiat. Dimineata am incercat sa compensez, sper sa nu am vreo surpriza neplacuta...... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Nov 12 2007, 02:11 PM
Post #4577

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Am si eu o intrebare cam prosteasca,si aproximativ idioata,dar capsorul meu mic si blond nu stie daca la dermato sa ma duc data cu ceva(fond de ten sau corector)pe fata. ultimele dati cand am fost m-am dus "naturala" fiindca nu ma dadeam deloc cu nimic niciodata..dar acum...:-s

+Quote Post
Ally
post Nov 12 2007, 03:01 PM
Post #4578

Tratabil
**

Member No.: 1,781

QUOTE(sweet_girl @ Nov 11 2007, 08:05 PM) *
Geo, asta ma streseaza si pe mine la Retin: arsurile, descuamarile.

sweet, first of all (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) , am tot citit eu zilele astea de Advanced Night Repair/Estee Lauder si tin minte ca scria undeva ca se foloseste si ca "antidot" pentru efectele negative al Retinului. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

pastelata, trebuie sa te duci cu fata curata, deci fara machiaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bafta multa!

+Quote Post
alyna07
post Nov 13 2007, 07:15 PM
Post #4579

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

fetelor stiti ceva pentru vanatai? am avut un monstrulet si l-am stors, bineinteles, si m-am procopsit cu o vanataie de toate frumusetea... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sa masez putin locul sau mai bine sa las sa treaca de la sine?

+Quote Post
Pastelata
post Nov 14 2007, 03:23 PM
Post #4580

Dependent

Member No.: 2,031

Am fost ieri la dermato in Bucuresti. Mi-a zis ca ce am luat pana acum a fost f bine,si mi-a dat sa incep iar cu Isotrexin si Unidox(antibiotice pe care le-am mai luat,dar prea putin timp,zice el),si o crema pentru hidratare de la sebamed (crema gel) si sa vin dupa o luna sa-mi zica daca mai continui cu astea,si daca nu sa iau roaccutane (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cand i-am zis de varsta,a spus ca se da de la 12ani in sus si conteaza kg nu varsta.Jesus! Sper sa mearga schema asta cu unidox,iso si sebamedul,care cica e cea mai buna pana la roaccutane.
L-am intrebat si de Retin-A si mi-a spus ca e Isotrexin fara antibiotic:-?? Eu din ce-am citit de la voi,mi s-a parut mai bun Retin-A,dar fie...
Am facut si ecografie sa vada daca am chisturi pe ovare,si nu am..Am mers si la endocrinologie si nici ea nu stia ce sa mai zica fiindca a zis ca s-ar putea sa fie o problema locala,totusi mi-a dat de facut dozarile alea hormonale de care zicea angeldust.
Mai mi-a zis sa las fondul de ten,ca mai rau imi face.Azi nu mai m-am dat fiindca nu plec nicaieri,dar la scoala n-am ce face,tre sa ma dau..am niste pete urate-urate si multe:( pe tot obrazul(e fdt vichy pt ten cu imperfectiuni,necomedo,nush daca e chiar asa de rau)
Sunt cam cu moralul la pamant.

+Quote Post

471 Pages V  « < 456 457 458 459 460 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 12:02 PM