![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 17-October 07 Member No.: 2,440 ![]() |
fetelor in sf azi am primit crema si lotiunea de la ciuhrii,astept de 3 sapt pachetelul
faza e ca am desfacut crema si e cam subtire ma gindesc ca a stat la caldura si nus ce sa fac s-o mai folosesc sau nu intre timp am mai facut o descoperire, m-am imprietenit cu niste fete din filipine aici in israel,ne stim de ceva vreme si cind au vazut ca fata mea arata din ce in ce mai rau mi-au zis ca au ele o lotiune de fata si o crema la magazinele lor cu produse aduse din filipine,care dau rezultate ca e incercata de toate fetele cu probleme si da rezultate sigure uite asa mi-am luat produsele la care au facut ele atita reclama:eskinol facial cleanser si oseur facial pearl cream, vreau sa va zic ca am 2 sapt de cind le folosesc si vad rezultate eskinol usuca tare de tot si crema hidrateaza dar in acelasi timp curata tot ce e uscat inainte de toate dau su sapunul de la garnier dar si cu exfoliantul din gama pure zone incepusem sa iau si estelle 35 si abia asteptam sa treaca cele 21 de zile ca sa le termin si sa nu le mai vad in fata mea acum ca au ajuns si astea de la ciuhrii nu cred ca o sa folosesc crema dau doar cu lotiunea ca mi-e frima sa nu stric ce am reparat cit de cit pina acum va doresc la toate numai bine si ne mai auzim (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
sweet...sa stii ca ai dreptate ... cred ca ar fi mai bine sa folosesc zinerytul seara...cam aceeasi senzatie imi lasa si mie ....pielea luceste un pic...dar iar intrebare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) peste skinoren pot folosi fond de ten???trebuie sa folosesc cumva si o crema cu fps...skinoren necesita asa ceva???...vai si cand ma gandesc ca e abia inceputul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu le foloseam pe ambele in acelasi timp.Dadeam cu zineryt,asteptam 30 de min. si apoi aplicam skinoren-ul. Merge fond de ten peste skinoren .El necesita crema cu fps,insa eu nu am folosit nici asta vara,la mare si nu am patit nimic. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 28-October 07 Member No.: 2,519 ![]() |
pokemon...sa stii ca ai dreptate...e o varianta si asta ...chiar nu m-am gandit si avand in vedere ca nu am reactii adverse...s-ar putea sa mearga (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) tu zici ca ai vazut rezultate??cam in cat timp a aparut o ameliorare??apropo zimi un pic cum prepari masca cu aspirina iaurt si miere...ma refer la cantitati?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mie intr-o saptamana de tratament mi se imbunatatise aspectul fetei simtitor.Apoi usor-usor tenul s-a curatat bine.
Eu prepar masca din 2 as[irine netamponate,un pic de iaurt,si un pic de miere.Dupa ochi,pana pare o pasta nici prea groasa,nici prea subtire.Se topeste aspirina in iaurt si abea apoi se adauga mierea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 28-October 07 Member No.: 2,519 ![]() |
tnx...cred ca incerc si eu sa le aplic pe ambele...scuze ca te tot bat la cap (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar tu ai mai folosit si altceva infara de astea 2?? ma refer la alte creme??...problema e ca eu mai am si cateva "mici" semne din cazua faptului ca nu-mi pot tine manutele acasa... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) offf ma aduc la disperare..
|
|
|
![]()
|
|
Alta crema nu am mai folosit.Daca ma cojeam sau mi se inrosea pielea foloseam local unguent cu htyol.
Si ma spalam cu sapun Borax (ssst sa nu ma auda fetele (IMG:style_emoticons/default/boxing.gif) ) Incearca sa tii mainile departe.Eu acum ma tot lupt cu treaba asta. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Iar pentru urme,skinoren ul este bun deoarece albeste tenul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si stai linistita.Ma bucur daca iti sunt de folos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Liana, poti sa te dai cu fdt peste Skinoren, dar asteapta sa intre bine in piele mai intai. Si eu am folosit acum mult timp Zineryt + Skinoren si mi s-a parut eficienta per total. Skinorenul sincer nu mi s-a parut cine stie ce, pe moment mi se parea ca arata pielea muult mai bine, dar cred ca era o impresie de moment. La Zineryt ma enerva consistenta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai mult mi-a placut Brevoxyl decat cele 2..Dar oricum, daca te tii de schema asta, sigur o sa ai rezultate. Daca ai un fdt cu spf este ok, sunt destule acum..
Poke, cred ca te referi la ihtiol, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
sweet din cate am citit eu pe forum parca si tu aveai ceva probleme cu urmele lasate de acnee...eu sincer ma confrunt si cu problema asta...mai exact cateva semne...nu am o acnee ff grava ...dar e enervanta...ma preocupa foarte tare petele...nu stiu ma simt complexata...nu indraznesc sa ies fara fond de ten din casa... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) tu ce folosesti??sau ai folosit pt semne?? ai putea sa-mi recomanzi ceva?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Chiar asa sweet, cum sunt 'semnele'? E vreo schimbare cu flavo-c-ul?
|
|
|
![]()
|
|
Dap,ihtiol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imi era fomica (IMG:style_emoticons/default/popcorn3[1].gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 11:12 PM |
|