![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Si eu stau cu moaca'n lupa si-mi astept monstrii'n vizita! Nu de alta dar n-am mai vazut picior de asa ceva de ceva timp .... plus ca se apropie veselia pe luna asta si trebuie sa ma salute si ei!
Pana una alta spuneati fetelor ca Retin cu Zineryt nu se pupa! Ei ash!!! Eu le folosesc pe amandoua in acelasi timp fara problema; unde mai pui ca Zineryt-ul il dau si seara si dimineata! Cum spunea si Sweet, lasa o impresie lucioasa pe fata dar daca stergi cu degetul se duce perfect! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Liana, scuze ca nu am mai raspuns, nu prea am avut timp. M-am regasit putin in ce ai scris, si eu am probleme tot (doar) cu obrajii..Eu folosesc pt semne (desi am mai scris de multe ori) Boreade Exfoliante Forte 12, alte fete foloseau Glycon, simplu sau Forte si dimineata Effaclar K. Vad ca si Leventer i l-a recomandat Larisei, deci ar trebui sa fie bun..Mie nu mi-a mai iesit ceva pe fata de foarte mult timp, dar semnele astea sunt (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif)
Geo, e bine ca nu iti usuca pielea combinatia..E bun Ictyane-ul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Foarte bun! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Il folosesc la fiecare aplicare de retin ... ca incepusem sa ma cojesc zdravan! Si unde sunt scuame serioase dau putin cu Lipobase si e ok!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 26-March 07 Member No.: 1,398 ![]() |
pot sa ma plang si eu?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De ce plangi? Te putem ajuta? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 26-March 07 Member No.: 1,398 ![]() |
pai...e lunga povestea
de cand ma stiu ma lupt cu monstruletii de pe fata..folosit zynerit, roaccutane, toate dermatocosmeticele, retin-a..cel mai rau a fost asta primavara cand am facut pauza la anticonceptionale..acum am mers din nou la dermatolog si mi-a recomandat un antibiotic- abaktal, niste pastile pentru stimularea imunitatii- isoprinosine, un unguent diprogenta..in afara de apa termala a zis ca nu conteaza ce folosesc ca ingrijire( asta in cazul in care eu sunt nevoita sa ma machiez aproape zilnic) tratamentul asta imi merge f bine, numai ca tocmai ce m-am procopsit cu o enterocolita, si toata lumea o pune pe seama antibioticului (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ca ingrijire sunt pe clinique si sunt cat de cat multumita numai ca daca acum antibioticul imi face rau.....sper sa-l mai pot lua (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Gelul asta o fi bun de ceva? In general, am auzit pareri foarte bune legate de aloe vera.
Gel bioactiv pur 98% din ALOE VERA Indicatii: Hranire si hidratare; cicatrizare; anti-imbatranire; anti-descuamare; anti-iritative; calmeaza arsurile dupa plaja; protejeaza impotrva poluarii atmosferice; are efect anti-inflamator RECOMANDARI TERAPEUTICE: -AFECTIUNI ALE APARATULUI OSTEO-ARTICULAR: Artrita; Guta; Reumatism -AFECTIUNI ALE SISTEMULUI TEGUMENTOS: Zgarieturi, rani, cicatrici; Acnee; Actinomicoza(infectii bacteriene in special la copii); Alergii si mancarimi; Dermomicoza (boala produsa de ciuperci parazitare ale pielii); Eczeme, eczema seboreica; Hematoame; Eritrasma (inflamatia pielii in interiorul coapsei); Iritatia anusului cu eczeme si fistule; Micoza piciorului; Pemfigul; Perlesul ( zabala ); Ridurile; Vergeturile; Arsurile solare; Arsuri de orice fel . PRODUS NEPASTEURIZAT ( maxima conservare a componentilor sai activi) Produs dermo cosmetic pentru uz topic Sistem intens de protejare si ingrijire a pielii Gelul bio activ Aloe Vera Extra este un preparat specific pentru uz dermo cosmetic. Obtinut prin presarea la rece a pulpei interioare din frunza de Aloe Vera. CALITATI PRODUCTIVE Materie prima nepasteurizata Hranire maxima Gel natural Consistenta si eficacitate a frunzei proaspete Formula de o inalta dermo-compatibilitate Penetrare rapida a epidermei PROPRIETATI Hranire si hidratare Prezenta a 18 din cei 20 de aminoacizi fundamentali ai corpului omenesc, renumitii "building blocks" asociati zecilor de elemente nutritive importante pentru organism, permite o hranire optima, o densitate, o hidratare si o bunastare a pielii. Efect anti-imbatranire Actiunea tinta, puternic focalizata asupra tesuturilor degenerate, exercitata de mucopolizaharide (complecsii de zahar) permite sa va bucurati in timp, de placutul efect de intindere a pielii cu un evident aspect reintinerit. Functie preparatoare Aplicarea zilnica, cu functie tonica, inainte de utilizarea oricarui tip de produs cosmetic, creaza premizele unei receptivitati sporite a pietei fata de orice produs sau tratament cosmetic. Protectie ridicata Prezenta naturala a barierei hidrolipidice, ce protejeaza pielea noastra, este potentata de aportul de saruri si minerale, cu un efect decisiv asupra paturii acide de protectie. Efect extraordinar de linistire si indulcire a suferintelor cutanate Concentratia importanta de antrachinoni cu efecte analgezice, antimicotice si antivirale permit acestui gel de a fi un optim coadiuvant in linistirea arsurilor, a zgarieturilor, a iritatiilor si a inrosirilor de la nivelul pielii. (IMG:http://www.aloeveraextra.ro/images/gelvera_tubo.jpg) Inca ceva: Poate una dintre plantele care nu ar trebui sa lipseasca din nici un apartament este aloe-vera. Sucul existent in frunzele plantei, care trebuie sa fie mai veche de doi ani, vindeca de la orice fel de arsuri la cicatricile acneei sau ulcerele picioarelor. Masati-va de doua ori pe zi, zdrobind frunza cu o sticla. Am vazut produsul intamplator intr-o farmacia, mi-a atras atentia si m-am gandit sa vad ce si cum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Voi ce parere aveti? This post has been edited by sweet_girl: Dec 1 2007, 01:26 AM |
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
buna tuturor.
sunt o noua membra.am citit ce scrieti voi despre acnee si as vrea sa va impartasesc si eu experienta mea neplacuta cu privire la acnee.sufar de boala asta de la 16 ani si acum am 25,bineanteles cu suisuri si coborasuri.am incercat ca si voi cam tot zic eu.am luat acum 2 ani SOTRET ,sub urmarirea atenta a unui medic si a fost bine dar din pacate acneea a recidivat,parca nu asa ca inainte dar era prezenta.o perioada am tinut-o in frau cu produsele care mi s-au parut cele mai bune pentru tenul meu.gel cu benzoil peroxid,skinoren,naturiste.in vara aceasta am aflat de retin a,de pe forum si mi-am zis sa incerc(m-am cam obisnuit sa fiu cobai). nu va pot spune ce am patit toata fata imi era umflata,aveam o acnee cum nu mai vazusem pana atunci si efectele durau de peste 2 sapt.am hotarat sa intrerup pt ca nu mai puteam iesi din casa.si am folosit pana acum trei zile tot asa.benzoil peroxid,gel de aloe vera,ulei bio-oil.retin a mi-a lasat niste semne de toata frumusetea. acum 3 zile m-a hot din nou sa-l folosesc tot citind pareri bune pe forum despre el,gandindu-ma ca poate nu l-am aplicat corect sau cine stie. fetelor dupa doar 2 aplicari credeti-ma ca sunt pe antibiotic(pe cale orala)caci fata mea este umflata si invadata de chisturi f mari care DOR.ma dor si acum in timp ce scriu,chiar dc nu mananc sau vorbesc.este ingrozitor.bineanteles ca l-am oprit si am sa va zic si de ce.am intrat pe un forum la americani(dar nu mai stiu pe care)si m-a ingrozit.ei il folosesc de peste 50 de ani .erau oameni care il foloseau de 30-40 ani in continuusi erau multumiti,dar cele mai multe mesaje erau disperate:fete cu vase de sange sparte pe fata,si care faceau tratament de recuperare intensiva a tenului,edeme,ochi umflati.oamenii care au renuntat la el pentru o perioada aveau probl cu lasatul pielii,fragilitate si bineanteles reaparitia acneei.dr site-ului a spus ca sunt pacienti care nu suporta acesta crema ,care la unii lasa urmari grave,asa cum sunt eu acum.era o tanara care il folosea de 6 luni si nu avea nici un rezultat decat o acnee severa cu rani,chiar asa s-a exprimat cu sange. nu scriu toate astea sa va ingrozesc dar nu as vrea sa pateasca si altii ce am patit eu.am dureri mari ,ma doare capul cu totul,parca m-a batut cineva.eua una nu mai vreau sa aud de aceasra crema si nici de alta.vb serios. imi fac seara masti cu argila,comprese cu dif ceaiuri,hamei,musetel,beau multe ceaiuri,dc va int o sa ca scriu lista,evit alimentele nsanatoase(din cauza asta am si slabit mult si nu era cazul) si ma dau cu ulei de galbenele atat seara cat si dim.chiar dc este ulei nu face rau,e adjuvant in acnee. dupa ce voi scapa de rani,caci am impresia ca am o rana pe toata fata voi reancepe sa folosesc gel de aloe vera.eu l-am cumparat din italia si este bun,dar am inteles ca treb folosit continuu si dupa 6 luni nu mai apar cosuri iar dupa un an se estopeaza si semnele. mai am un ulei din seminte de in ,tot de acolo care regleaza secretia de sebum,si un ulei indian care curata porii in profunzime. dc doriti mai multe detalii ,intrebati-ma. mai iau si detoxifiant intern. trat naturiste sunt de cursa lunga si se vad in timp dar eu nu mai vreau sa aud de creme care distrug ph-ul si structura pielii. o sa va mai tin la curent si sper sa va ajute ce v-am scris,macar ca si informatie. pe data viitoare |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor auzisem intr o zi la emisiunea de pe eufhoria "zodia fluturelui" ca e indicat ceaiul de pelin aplicat extern prin tamponare, o invitata a spus ca face minuni
poate va ajuta ce v am spus (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Bine ai venit caitriona (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Ce ciudat ceea ce spui tu despre retin-a, si eu am citit destul de multe despre dar n-am intalnit astefel de reactii (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 05:52 PM |
|