IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 466 467 468 469 470 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
Ala80
post Dec 12 2007, 09:58 PM
Post #4671

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Alyna, eu am invatat un truc de la mama mea, l-am aplicat si a functionat.
Aplic in fiecare seara ulei de migdale pe zonele cu probleme si masez bine. Mie mi s-au estompat (sau chiar au disparut)/uscat punctele albe de sub piele. Nu garantez ca functioneaza pe orice tip de ten, dar merita incercat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dodolino
post Dec 15 2007, 04:28 PM
Post #4672

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,835

salutare tuturor!
as vrea sa va ajut pe cei cu acnee severa...dar asta inseamna sa cititi cu atentie ce scriu aici:
Si eu am avut probleme cu acneea destul de urata pe frunte, obraji , barbie, gat si tample...nu ff grava dar urata.
Am incercat urmatorul tratament...daca doriti sa incercati sunteti bineveniti sa o faceti.

1.MINOCYCLINE (ANTIBIOTIC) - 1-2 PE ZI TIMP DE 20-25ZILE [IN FUNCTIE DE GRAMAJ PASTILEI] .Medicamentul se gaseste pe la noi acum , in 2001 cand l-am folosit nu era decat in afara Romaniei.(cautati pe net ce substanta activa are in caz ca nu gasiti exact medicamentul)
2.BENZAC - aplicat pe zonele cu acnee (e un peroxid de benzoil) cam 1-2 luni
3.SPALARI PE FATA CU PRESIUNE DUS DIMINEATA -DUPAMIAZA DACA SE IESE DIN CASA - SI SEARA INAINTE DE CULCARE (OPTIONAL UN STRAT SUBTIRE DE SAPUN PROTEX CREAM DIMINEATA)

Eu am avut si am un ten foarte foarte gras, seboreic.
Dupa ce am luat antibiotic cam de 3 ori in 3 ani mi-au disparut in proportie de 98% din obraz , gat , tample si in proportie de 55% din barbie.Ultima data am luat in 2002-2003...si de atunci probleme mai sunt doar in zona barbiei si rareori in celelalalte zone.
V-as recomanda sa incercati acest antibiotic si ... nu veti mai avea probleme f grave.[daca reapar reluati dar nu mai devreme de 7 luni].
Citisem mai devreme prin posturi cineva recomanda CLISMA.S-ar putea sa aiba dreptate ptr ca se stie caci constipatia duce la aparitia acneei si mai ales problemele gastro -intestinale duc la acnee (de aici rezultand si constipatia).
Trebuie bauta foarte multa apa (lichide in general), dar foarte multa cel putin 1.5L pe zi.
As fi foarte curios daca ati incerca acesti 3 pasi si cred ca va aduce numai bine.
ATENTIE e valabil ptr cei care au intradevar o probema cu acneea si nu ptr cei carora le apar 1-2 cosuri pe fata zilnic.
EVITATI SA FOLOSITI FOND DE TEN AIUREA SAU SA VA CULCATI FARA SA VA DEMACHIATI.
Eu am probleme mai mari (barbie) doar atunci cand umiditatea in aer e f mare (vara si iarna).
Astept un raspuns de la oricine incerca acesti pasi... o zi buna tuturor.
Oricum nu sunteti singuri.....

P.S. antibioticul a fost prescris de un medic dermatolog din Italia-ROMA ... nu mi l-a recomandat tata Frosa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by dodolino: Dec 15 2007, 04:30 PM

+Quote Post
Diana.
post Dec 15 2007, 05:33 PM
Post #4673

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Dodolino, nu-i bine sa recomanzi tu antibiotice- nici medicul nu o face fara consult, so... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
caitriona
post Dec 16 2007, 12:11 PM
Post #4674

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

buna fetelor.tenul meu arata un pic mai bine fata de acum 2 sapt cand am postat pt prima data.
am folosit numai zineryt dimineata,nu prea m-am machiat(am evitat),doar un strat lejer de pudra.iar seara cum v-am spus o solutie formata dintr-o pastila de aspirina si una de metronidazol.functioneaza ,dar lent.am incercat 2 zile sa ma dau cu fond de ten ca sa arat si eu mai bine si mi-a facut mai mult rau,asa ca m-am oprit.mentionez ca nu folosesc un fond de ten prost ci Dermablend de la vichy,folosit in cosmetica corectoare(nici nu stiu dc a aparut si la noi).oricum dupa ce am citit despre substantele comedogene si iritative nici un fdt de-al meu nu s-a clasat ca fiind "bun" de folosit.adica toate au macar o subst nepotrivita,ciar si pudrele.asa ca am facut un pachet si i le-am dat mamei ca sa nu mai fiu tentata sa le folosesc.acum sunt in cautarea unuia necomedogen.pe ele scria cum ca ar fi necomedogene dar in lista de subst aparea altceva.

acum 2 zile mi-a cumparat verisoara mea din buc lotiunea din crangasi de care vorbea elle ni mai demult,si aseara am folosit-p pt prima data.este chiar f buna .am folosit-o si azi dimineata.deci am renuntat la zineryt ca nu vreau iar sa folosesc un milion de solutii si creme.am inceput sa iau si azitrox(sumamed)dar am luat doar 3 zile.

problema nu este ca imi apar f multe dar cele care au aparut datorita retinului au copt de vreo 3 4 ori(chiar si sub coaja)si se vindeca ingrozitor de greu.imi pare rau ca am folosit crema aceasta caci mie mi-a facut mai mult rau decat bine.si vb unora dintre voi,ma plangeam inainte ca aveam 3-4 elefanti dar acum imi doresc sa fiu iar ca inainte.

cum va mai e voua,cele care folositi sotret sau roaccutane?
imi perioada cand am luat sotret eu aveam stari de nervozitate si depresie f accentuate si din cauza asta nu as vrea sa mai iau a doua oara.oricum dc stiam ca va recidiva nu as fi luat in veci.dar doctorita nu mi-a spus acest lucru ,iar cand am citit prospectul m-am gandit ca in cazuri f rare,dar aud de tot mai multe recidive,sa dea Dumnezeu sa nu se intamole si la voi asa si sa va curatati tenul pt totdeauna.va doresc tuturor un ten neted si catifelat.

va mai tin la curent cu ce se intampla.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
alyna07
post Dec 16 2007, 12:45 PM
Post #4675

Tratabil
**

Member No.: 2,230

multumesc Ala pt sfaturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cred ca si-a luat deja uleiul de migdale.Sper sa-i foloseasca. Caitriona cat timp ai luat Sortret? pe mine m-a incurajat o farmacista sa iau Roaccutane, mi-a zis ca ea a fost mai rau decat mine si a luat timp de 6 luni si acum are o fatzuca... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) super! eu vreau sa cred ca o sa-mi treaca, cu el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) incerc sa previn ca efectele adverse sa apara, pt ca, cred ca mai greu ar fi apoi sa le tratez. Am vazut ca la unele fete le-au aparut o roseata destul de puternica in obraji, ce as putea face ca sa previn si asta? Accept orice sfaturi si pt prevenirea altor efecte adverse. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pup

+Quote Post
dodolino
post Dec 16 2007, 09:13 PM
Post #4676

Contaminat
*

Member No.: 2,835

OK Maat ... oricum minocycline nu se vinde la colt de strada ci doar pe prescriptie medicala , care automat inseamna o trimitere de la medic , care automat inseamna un CONSULT.

CITITI AICI CU ATENTIE DESPRE ACEST MEDICAMENT (ANTIBIOTIC) DACA NU AM REUSIT SA VA CONVING CU POSTUL MEU:

http://en.wikipedia.org/wiki/Minocycline#Uses

si cititi si postul meu de mai sus.ca si voi am umblat prin 100 de medici dermatologi SI AM FOLOSIT zeci de creme si alte prostii.

NU TREBUIE SA URMATI NIMIC DIN CE ZIC EU ... E O SIMPLA OPTIUNE A VOASTRA CE FACETI.
SI DACA TOTUSI DORITI SA LUATI ACEST MEDICAMENT SA FITI SIGUR MAI INTAI DACA NU SUNTETI ALERGICI LA TETRACICLINA.

dar va rog SA CITITI in linkul de mai sus (ptr cei care cunosc lb. Engleza) ....VA DORESC NUMAI BINE...

P.S ar fi interesant daca s-ar posta si poze aici doar cu zonele cu probleme... fara intreaga fatza... ar ajuta pe multi din punct de vedere psihologic ...si si-ar da seama ca nu sunt singuri... si nu trebuie sa mai aiba acel complex URIAS... care exista din cauza acneei.

This post has been edited by dodolino: Dec 16 2007, 09:16 PM

+Quote Post
Cindy
post Dec 16 2007, 09:34 PM
Post #4677

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu am luat "pe vremuri" doxiclina, tot antibiotic. Nu stiu cat bine mi-a facut pe atunci, dar am inteles ca antibioticele de genul pot da si efecte negative.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

P.S ar fi interesant daca s-ar posta si poze aici doar cu zonele cu probleme... fara intreaga fatza... ar ajuta pe multi din punct de vedere psihologic ...si si-ar da seama ca nu sunt singuri... si nu trebuie sa mai aiba acel complex URIAS... care exista din cauza acneei.

Da, cred ca da..Dar sincer nu stiu cati ar fi de acord cu asta.

This post has been edited by sweet_girl: Dec 16 2007, 09:36 PM

+Quote Post
caitriona
post Dec 16 2007, 10:09 PM
Post #4678

Tratabil
**

Member No.: 2,761

QUOTE(alyna07 @ Dec 16 2007, 12:45 PM) *
multumesc Ala pt sfaturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cred ca si-a luat deja uleiul de migdale.Sper sa-i foloseasca. Caitriona cat timp ai luat Sortret? pe mine m-a incurajat o farmacista sa iau Roaccutane, mi-a zis ca ea a fost mai rau decat mine si a luat timp de 6 luni si acum are o fatzuca... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) super! eu vreau sa cred ca o sa-mi treaca, cu el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) incerc sa previn ca efectele adverse sa apara, pt ca, cred ca mai greu ar fi apoi sa le tratez. Am vazut ca la unele fete le-au aparut o roseata destul de puternica in obraji, ce as putea face ca sa previn si asta? Accept orice sfaturi si pt prevenirea altor efecte adverse. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pup

alina 07,eu am luat timp de 7 luni.intr-adevar aveam fata f rosie si dr mi-a dat Ruboril crema sa ma dau dimineata.costa cam 40-45 ron.parca mai lua din roseata.dupa ce am terminat trat cu sotret mi-a dat skinoren dimineata si brevoxyl seara.am fost f multumita ,dar dupa un an au inceput iar sa-mi apara.si stiu ca dc te duci la control doctorii iti recomanda din nou dar in cantitati mai reduse si pe o perioada ma scurta.
nu am avut restrictii la machiaj,fara exagerare dar cu un strat subtire de fdt aveam voie.oricum eu zic sa te duci sa ti le recomande un dr dc te hotarasti sa iei.

+Quote Post
Diana.
post Dec 17 2007, 03:10 PM
Post #4679

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Dodolino, in Romania daca mergi la o farmacie si ceri sau intrebi de un anumit medicament ai 90 la suta sanse sa iti fie vindut, chiar daca legea spune altceva vis-a-vis de el- adica sichiar daca medicamentul respectiv nu ar trebui vindut decit pe baza de reteta in urma unui consult.
Ne bucuram ca tu ti-ai rezolvat problema, insa avind in vedere faptul ca la nevoie omul nu se gindeste si la repercursiuni, putina temperare nu ar strica.
Nu uita ca e un forum public si exista atitea persoane care nu stiu la ce riscuri se expun cind iau medicamente ,,dupa ureche", la recomandarea unor persoane mai mult sau mai putin cunoscute si mai mult sau mai putin avizate, incit posturile de genul " eu am luat x medicament si mi-a trecut, vi-l recomand" pot fi extrem de periculoase.

+Quote Post
anyme
post Dec 17 2007, 05:03 PM
Post #4680

Contaminat
*

From: pe LUNA
Member No.: 1,968

QUOTE(caitriona @ Dec 16 2007, 12:11 PM) *
buna fetelor.tenul meu arata un pic mai bine fata de acum 2 sapt cand am postat pt prima data.
am folosit numai zineryt dimineata,nu prea m-am machiat(am evitat),doar un strat lejer de pudra.iar seara cum v-am spus o solutie formata dintr-o pastila de aspirina si una de metronidazol.functioneaza ,dar lent.am incercat 2 zile sa ma dau cu fond de ten ca sa arat si eu mai bine si mi-a facut mai mult rau,asa ca m-am oprit.mentionez ca nu folosesc un fond de ten prost ci Dermablend de la vichy,folosit in cosmetica corectoare(nici nu stiu dc a aparut si la noi).oricum dupa ce am citit despre substantele comedogene si iritative nici un fdt de-al meu nu s-a clasat ca fiind "bun" de folosit.adica toate au macar o subst nepotrivita,ciar si pudrele.asa ca am facut un pachet si i le-am dat mamei ca sa nu mai fiu tentata sa le folosesc.acum sunt in cautarea unuia necomedogen.pe ele scria cum ca ar fi necomedogene dar in lista de subst aparea altceva.

acum 2 zile mi-a cumparat verisoara mea din buc lotiunea din crangasi de care vorbea elle ni mai demult,si aseara am folosit-p pt prima data.este chiar f buna .am folosit-o si azi dimineata.deci am renuntat la zineryt ca nu vreau iar sa folosesc un milion de solutii si creme.am inceput sa iau si azitrox(sumamed)dar am luat doar 3 zile.

problema nu este ca imi apar f multe dar cele care au aparut datorita retinului au copt de vreo 3 4 ori(chiar si sub coaja)si se vindeca ingrozitor de greu.imi pare rau ca am folosit crema aceasta caci mie mi-a facut mai mult rau decat bine.si vb unora dintre voi,ma plangeam inainte ca aveam 3-4 elefanti dar acum imi doresc sa fiu iar ca inainte.

cum va mai e voua,cele care folositi sotret sau roaccutane?
imi perioada cand am luat sotret eu aveam stari de nervozitate si depresie f accentuate si din cauza asta nu as vrea sa mai iau a doua oara.oricum dc stiam ca va recidiva nu as fi luat in veci.dar doctorita nu mi-a spus acest lucru ,iar cand am citit prospectul m-am gandit ca in cazuri f rare,dar aud de tot mai multe recidive,sa dea Dumnezeu sa nu se intamole si la voi asa si sa va curatati tenul pt totdeauna.va doresc tuturor un ten neted si catifelat.

va mai tin la curent cu ce se intampla.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Pentru cele care folositi Roaccutane ar fi bine sa cititi mai multe despre el aici:http://www.gardianul.ro/print-224.html
Mie mi-a fost recomandat de un doctor dermatolog pentru copilul meu,asistenta lui m-a sfatuit sa il caut pe net si cand am citit cat de nociv poate fi am renuntat sa il dau.Pentru acnee si puncte negre foloseste produse de la Elmiplant care sunt si ieftine si calitative.
Daca o sa mai am noutati o sa va tin la curent.Va pup pe toate. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

This post has been edited by Maàt: Dec 17 2007, 05:08 PM
Reason for edit: Fara linkuri.

+Quote Post

471 Pages V  « < 466 467 468 469 470 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 05:54 PM