IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

471 Pages V  « < 468 469 470 471 >  
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee
roxanica10
post Dec 27 2007, 12:52 AM
Post #4691

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Dec 26 2007, 05:23 PM) *
Poke si la mine s-a mai diminuat grija, ba chiar mai cad si in extrema cealalta adorm fara sa ma demachiez, cum am facut de exemplu si ieri noapte (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) , bine ca nu a fost/este cu repercusiuni sau cel putin deocamdata.

Sweet, si acum cateva luni te luai de mine ca adorm fara sa ma demachiez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Ce-i drept se mai intampla si la mine-n continuare, dar am observat ca-mi apare dermatita daca nu ma demachiez 2 seri la rand. Noroc ca-i vin de hac cu Blue Cap-ul.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Dec 27 2007, 02:24 AM
Post #4692

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(roxanica10 @ Dec 27 2007, 02:52 AM) *
Sweet, si acum cateva luni te luai de mine ca adorm fara sa ma demachiez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Ce-i drept se mai intampla si la mine-n continuare, dar am observat ca-mi apare dermatita daca nu ma demachiez 2 seri la rand. Noroc ca-i vin de hac cu Blue Cap-ul.

Dap, ai dreptate. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Stii tu cum e, teoria ca teoria, dar cu practica e mai greu. Trebuie sa fiu putin mai pedanta sau cel putin sa tin langa mine servetelele demachiante, pe care ti le recomandam tie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Sweet,am venit si eu intr-o seara acasa si nu m-am demachiat.Iar pe la 5 dimineata,in somn,mi-am dat seama si m-am dus la baie.
Nu-ti spun ce a sarit al meu cand a vazut ca m-am bagat iar langa el in pat,ca nu simtise cand am plecat
Incerc totusi sa nu ma las de tot

Tot e ceva si la 5 dimi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hmm..pe mine nu m-a vazut niciodata iubitul complet naturala, am si eu fixurile mele. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Dec 27 2007, 12:21 PM
Post #4693

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Dec 27 2007, 12:24 AM) *
Tot e ceva si la 5 dimi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hmm..pe mine nu m-a vazut niciodata iubitul complet naturala, am si eu fixurile mele. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

What?? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cum ai reusit performanta asta? De cat timp sunteti impreuna? Eu una daca nu ma demachiez ma trezesc dimineata cu o moaca buhaita de speriat pruncii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Dec 27 2007, 12:46 PM
Post #4694

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Dec 27 2007, 02:24 AM) *

Hai mai Sweet, cum asa? Al meu ma apreciaza mai mult nemachiata. Ideea e sa te simti tu bine cu tine si machiata si nemachiata, pentru ca vei transmite aceste sentimente si celorlalti.
Scuze de offtopic.
Ce servetele demachiante imi recomanzi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rafaela
post Dec 27 2007, 01:42 PM
Post #4695

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bacau
Member No.: 2,030

Eu le`am incercat pe cele de la Nivea pentru piele sensibila dar nu pot spune ca sunt complet multumita...reusesc sa indepartez machiajul cu ele, dar imi lasa pielea cam...lipicioasa...

Eu una asta am observat...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

:*:* va pup :*:*

+Quote Post
alyna07
post Dec 28 2007, 12:16 AM
Post #4696

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

helloo fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cum sunteti? cum va e tenul? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) al meu e binee, tot mai bine, mi-a aparut un cos in frunte, mama lui... l-am si "redus la tacere" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) in rest, cu petele astea ma mai lupt, dar nu ma plang... Doamne da, mai rau de atat sa nu mai fiu niciodata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nu stiti vreo crema mai ieftina, noncomedogena, de preferabil hidratanta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca ar fi buna si pt pete, ar fi ideala! cer cam multe, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) de sarbatori bugetul meu e cam redus :"> n-am fost la colindat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sarbatori fericite in continuare!!!

+Quote Post
Cindy
post Dec 28 2007, 02:18 AM
Post #4697

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ehh..pai am si eu obsesiile mele, provenite probabil dintr-un amestec de nevoie de incredere de sine, orgoliu, perfectiune. Oricum e valabil clasicul o fac pentru mine si chiar asa este. Dar nu va imaginati acum ca sunt tot timpul nu stiu cat de boita, doar asa de bun simt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vreau nu vreau, oricum ma trezesc mai devreme cand nu sunt singura fara sa imi propun, deci timp am. Sunt eu putin ciudata? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)

Roxi, eu am avut o data de la Sensiblu (exact asa se numeau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), primite cadou la nu mai stiu ce promotie. Atunci am remarcat cat de utile pot fi in anumite cazuri, nu le foloseam constant. M-am uitat si prin farmacii si am mai vazut doar de la Uriage, ca marca de incredere.. Eu in general am fost chiar multumita de ce am incercat pana acum de la Uriage.

+Quote Post
geoo
post Dec 28 2007, 07:15 PM
Post #4698

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(sweet_girl @ Dec 28 2007, 04:18 AM) *
Sunt eu putin ciudata? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) neah!!!

Si eu faceam la fel!! Acum e putin mai bine pt ca si tenul e mult mai ok si dupa demachiere nu mai arat ca un monstru!! Am ajuns la performanta de a nu mai avea nevoie de machiaj decat daca ies in oras!! Asta tinand cont de faptul ca eu ma machiam si cand stateam in casa doar pt a ma simti mai bine ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Astept musafirii deci in perioada asta mai am mici cosulete pe fata ...

+Quote Post
golden
post Dec 28 2007, 07:58 PM
Post #4699

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,891

geoo deci , pana la urma care-i treaba cu doctor Tatu ? risc sa ma duc sau nu ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
geoo
post Dec 28 2007, 08:16 PM
Post #4700

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

golden eu nu am ramas cu impresia ca el m-a ajutat! Ce-i drept tratamentul dat de el (atibiotic + Skinoren) a functionat perfect timp de 6 luni dar dupa cele sase luni, exact anul trecut de Craciun am avut o explozie de nedescris! Explozie care m-a impins sa caut remedii pe net ... am dat de forum si aici am citit tot ce spuneau fetele; m-am informat foarte bine in legatura cu un tratament adecvat tenului meu si am inceput! Cred ca peste alte trei luni am inceput sa am semne de imbunatatire ... imbunatatire care sincer acum se apropie foarte mult de ce-mi doream eu!!!

Te poti duce la consult, si in functie de atentia pe care ti-o acorda si tratament sa te tii de ce iti spune el si eventual sa mai completezi cu ce mai spun si fetele ca functioneaza! Daca te duci sa ma tii si pe mine la curent te rog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !

+Quote Post

471 Pages V  « < 468 469 470 471 >
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 11:14 PM