![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Elle, bine ai revenit, si bafta cu tratamentul!!! Sa te vedem fara probleme peste o luna (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) ! Bebe ce mai face?! te pup, angelito...bebe s-a vindecat de dermatita , adica mai bine zis i-a disparut complet, pielea e neteda, asta realizandu-se in mai putin de 3 saptamani, in skimb de curand i-a parut ceva suspect pe un umar, care nu ii mai trece de 2 saptamani...e ca o rana provocata de body-ul pe care il poarta (body-ul este un fel de bluzita cu capse pe umeri si intre picioare, cu tot cu kilotel).Acolo unde vin capsele pe umeri rana supureaza cand si cand si nu mai tree.Trebuie s amergem la padiatrul copilului, dar astept ca medicul homeopat sa iasa din spital (a suferit o interventie kirurgicala) ca as vrea tot homeopat sa-l tratez. Cat despre acneea mea, "e in floare"... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
dati-mi pls un sfat : intre gelul phytomer pt ten mixt si tanar & gelul spumant pt ten gras de la bioderma pe care sa mi-l i-au ? adik l-ati incercat sau ati citit pareri despre vreunul? aaa, sa mai spun k tenul meu e mixt, pe alocuri normal, sau chiar uscat pe la ochi si n-am prea multe cosuri ... dar nu stiu ce sa aleg..
pup`s & hugs |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelito poti sa imi mai spui te rog ( cred ca ai mai spus dar nu gasesc unde (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) ) pentru ce feld e pete e crema aia de la Plante Systems, unde se gaseste si daca stii si cat costa ar fi super.
In alta ordine de idei, mie imi merge bine pan acum cu Brevoxylul dar nu il folosesc chiar pe toata fata , doar unde am probleme(adica aproape peste tot (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) ). Insa am niste urme urate de tot de la cosuri (asa ca niste pete rosii) de care nu mai scap desi tot imi dau cu Retin-a pe ele. What to do what to do? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
In legatura cu cremele cu AHA, a fost scandal in presa din afara, pt ca se pare ca in contact cu soarele, in cateva saptamani pielea va imbatrani cu 40%. Asta n-o spune moi, ci asa s-a constatat prin studii de specialitate. Vuia presa, a ajuns si pe la noi la Tv si in ziare
am gasit chestia asta pe un forum eva... stiti ceva despre asta? m-a cam spariat... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) pup`s & hugs |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Pe langa faptul ca nu mai stiu ce sa folosesc pentru cosurile cu cap alb, mi-a iesit pe obraz si o basicuta cu apa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, hai ca vin si eu cu o veste proasta. Angelito stiu ca si tu luai Palmier Pitic o vreme aka. Serenoa Repens. Eu am inceput iar sa iau pt ca mie una chiar imi face bine pt cosuri, deci chiar vad efecte. Acum stiti probabil ca aceasta planta se afla si in compozitia acelor pastire miraculoase care promit cresterea sanilor. Mie una drept sa zic nu mi-au crescut, dar e adevarat ca imi sunt tot timpul umflati ca si inainte de ciclu. Efectul se mentine o scurta perioada dupa intreruperea tratamentului dupa care lucrurile revin la normal.
In alta ordine de idei am gasit articolul asta: QUOTE Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi. Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente? In general acestea au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera. In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri. Un lucru e sigur In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului. Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri. Verdictul? Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate. So, pe mine ma cam sperie, avand in vedere ca am luat vreo 4 ani si anticonceptionale. Voi ce credeti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Angeldust, extractul de Serenoa Repens nu contine fitoestrogeni - este o substanta care doar blocheaza sinteza unei enzime ce ajuta la convertirea testosteronului "liber" in forma sa activa, dihidrotestosteron (DHT). Deci el nu creste nivelul de estrogen, ci doar il mentine constant, sau il micsoreaza, pe cel de DHT. La fel actioneaza Spironolactona si vitamina B5. Ma gandesc deci ca nu poate fi foarte periculos... On the other hand, la cate chestii inghitim fara sa stim efectele secundare pe termen lung, cred ca nu are sens sa ne alarmam la fiecare articol de acest gen.
Crema Plante System am luat-o de la Sensiblu, costa in jur de 350.000 (un tubulet mic de vreo 30 ml), si produce o exfoliere usoara a pielii cu ajutorul unor extracte din plante (enzime extrase din papaia si nu mai stiu ce). In rest contine substante dezinfectante, matifiante, cicatrizante (tot din plante). Deocamdata n-am apucat s-o folosesc, astept inca sa-mi treaca de tot iritatia de pe obraji (care BTW se pare ca se duce cu ajutorul cremei Physiogel, sunt foarte multumita de ea). 17girl, se stie faptul ca acizii de fructe sunt fotosensibilizanti, intr-adevar suna foarte rau acele procente, dar acum depinde de fiecare, ce probleme are si ce prioritati. Deci, pentru cine vrea sa continue sa foloseasca aceste creme, trebuie protectie solara cat mai buna si evitarea expunerii, pe cat posibil. In alta ordine de idei, sa stii ca si pe mine ma tentau produsele Phytomer dar n-am auzit prea multe pareri bune despre ele, asa ca am abandonat ideea... Girlish, tu ce produse antiacneice folosesti, in general? Va pup, fetele, si bafta Elle cu tratamentul, sa scapati cat mai repede de probleme, si tu si bebe!! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Folosesc Zineryt, Keracnyl si Smooderm.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Elle, bine ai revenit, si bafta cu tratamentul!!! Sa te vedem fara probleme peste o luna (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ! Bebe ce mai face?! Bine v-am regasit, dragelor!Eu sunt cea mai anshpa creatura de pe terra....starea mea se inrautateste pe zi ce trece...in viata mea nu am aratat asa de rau...toata fata este invadata de cosuri mici, purulente, de zici ca am varicela....Am sunat homeopatul spune ca e semn bun, ca si in cazul lui bebe Matei cand i s-a inrautati dermatita pentru ca mai apoi sa ii treaca de tot.Mai mi-a dat un antibiotic homeopat (ekinaceea angustifolia, parca), si sa vedem ce urmeaza.Saptamana viitoare voi merge la consult si eu si bebe. Incerc sa ma incurajez ca intr-o buna zi mi se va curata iar fata, dar cand ma uit in oglinda imi vine s ama ascund undeva de unde s anu mai eis pana la anul...Unde mai pui ca in continuare, nu pot da cu nimic pe fata, ceea ce nu mai imi creeaza o stare de disconfort, daca beau suficiente likide. Ieri bebe Matei a implinit 1 an si am baut putina sampanie, sia stazi piela era mult mai uscata...stiti cumva daca alcoolul usuca excesiv fata, mai ales in lipsa unui hidratant obisnuit ? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/estifftopic.gif) LA MULTI, MULTI ANI!!! lui bebe Matei. (il cheama ca pe finutul/nepotul meu) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/lamultiani.gif)
din cate stiu eu alcoolul deshidrateaza, dar banuiesc ca nu e vorba de cantitati mici. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) , elle |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 02:49 AM |
|