![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Fetelor ati citit despre acuzine? Se pare ca e no 1 in tratarea acneei..si fara efecte secundare. Ce parere aveti?
multumesc ariana o sa merg maine la plafar |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor!
Si eu ma bucur ca avem aici club de "obsedate", ca prin jur intr-adevar oamenii se uita cam stramb la tine cand te vad cat de preocupat esti de problemele astea! Nici eu nu prea am cu cine sa vorbesc, mai ales ca in anturajul meu nu prea am persoane cu probleme de piele... Cat despre vitamina A, intr-adevar poate avea ca efect reducerea glandelor sebacee, dar in cantitati mari (asta face Roaccutane, de ex.). Dar, Maria, tu cu tenul, care e mai mult decat sensibil, e intr-adevar intolerant si fff reactiv, trebuie sa ai grija mare de tot - ma intreb daca peelingurile nu ti-au fragilizat si mai rau tenul?! Daca pana si gama speciala de la Avene ti-a provocat o astfel de reactie... Mai poti incerca gamele de la Bioderma, Sensibio si Atoderm. Din pacate la noi nu se gasesc atat de multe game, deci nu ai foarte multe variante. Cat despre produsele naturale, si cu ele trebuie sa ai grija, daca sunt naturale nu inseamna ca nu-ti pot provoca reactii sau alergii. Cat despre Acuzine, am citit acum pe net, sunt niste suplimente alimentare si parerile despre ele sunt impartite. Si, Girlish, fii precauta, mi se pare ca folosesti cam multe produse. Teoretic, daca faci tratament cu Roaccutane, trebuie sa renunti la tratamentele locale si sa folosesti numai creme foarte hidratante. Si sa stii ca pielea incepe destul de repede sa se usuce, o data ce incepi sa iei Roaccutane (iti spun asta din proprie experienta). Ari, eu zic sa revii la gemo si restul produselor, daca spui ca au dat rezultate bune, in paralel cu produse locale mai blande. Cand nu ai de gand sa te expui la soare, poti folosi Brevoxyl-ul, de exemplu (numai seara, bineinteles). Cat despre noi tratamente, mai apar produse (ma mai uit pe makeupalley, de exemplu), dar la noi ajung atat de greu noutatile (asta daca ajung vreodata), incat ma ia disperarea. In schimb produsele de super-lux vad ca vin (desi majoritatea nu sunt atat de eficiente incat sa-si merite pretul, din pacate). Aaah, mi-am amintit ce spunea Bacardi, despre zincul de la California Fitness, e bun intr-adevar. Zinkit-ul nu e cine stie ce... Eu cred ca pana ajung sa ies din casa, o sa folosesc Lipobase, e cea mai consistenta crema pe care o am... chiar daca e comedogena, acum trebuie sa aleg intre super-iritatie si niste comedoane pe ici pe colo, asta e... Si chiar asa, ma gandeam zilele trecute, mai stie cineva ceva de Delphi?? Ca n-a mai trecut de mult pe-aici! Ma gandeam sa-i scriu un mail! Pupici, noapte buna si o saptamana excelenta tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Buna tuturor fetelor frumoase. Uf. In sfarsit putin timp sa va citesc postarile. Ahh..in general fata mea este bine. Dar de cand m-am intors mi-au mai aparut pe ici pe colo. Este schimbarea regimului alimenar si apa.
Am facut o pauza de vitamine (toate cele importante) si acum sunt pe Floraderm, capsule 100% naturale de la ProNatura pe baza de brusture, echinaceea, urzica si chlorella. Mi-am luat si o solutie de la Daciaplant: Dermogent ce are efecte cicatrizante, antiinfectioase si regenerative. Este bun la mai multe probleme nu doar acnee. Si multe multe fructe, lichide. Pe langa mancare solida, normal...hihi. ca tot ati vorbit de ridurile de la ochi acum ceva timp...pentru ca sunt o hlizita si rad des si "cu ochii" am luat de la Hofigal un gel contur ochi cu Q10...hmmm...mi se insenineaza ochii la imediat dupa aplicare dar pe parcursul zilei hmm....Poate si pentru ca port lentile de contact si stau la computer destul de mult. Blossom de la Elmiplant se pare ca a fost folosit de voi si parerile sunt impartite. Dar intrebarea este ceva mai "natural" stiti? Desi se pretind naturale multe produse sunt pline de parabeni. Stiti locuri bune de produse naturale..plafare, nebunii? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, Aura, si welcome back home darling (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
A propos de produse naturale, sa stii ca Elmiplant a lansat acum o gama de produse care contin exclusiv substante de origine vegetala, fara parabeni etc. Produsele acestea se gasesc la Plafar, farmacii, Carrefour etc. Au si magazin propriu in City Mall. Cat despre magazine naturiste, eu cunosc unul mare in Amzei, chiar vis-a-vis de piata (adica vis-a-vis de tarabele taranilor etc.), au acolo si si cosmetice, si suplimente alimentare etc. Se numeste Ki Life si n-ai cum sa-l ratezi, e foarte mare. Imi place ca acolo te poti plimba in liniste printre rafturi si poti sa studiezi produsele. Inainte aveau si site, dar de vreun an de zile nu mai merge, nu stiu de ce. Si mai e un magazin mare in zona Unirii/Hanul lui Manuc - Naturaplant. Mai nou, am primit de la un reprezentat informatii despre o noua firma, Bionatura, suna interesant (am inteles ca se gasesc la Ki-Life produsele), daca vrei iti pot trimite pe mail ce-am primit. Din pacate pe net n-am gasit mare lucru... In rest, toate-s vechi si noua toate, ca sa zic asa. Maine dupa-amiaza merg la o noua doctorita (dermato, of course), sper sa fie ok, la telefon parea foarte draguta. O sa va povestesc dupa consultatie impresii. Pana una-alta, aseara, ca sa calmez senzatia de usturime/arsura de pe obraji, am folosit un unguent pe baza de corticoisteroizi. Senzatia de disconfort s-a diminuat, intr-adevar, in schimb m-am trezit cu obrajii mult mai albi decat restul pielii (uitasem de efectul asta, cred ca era mai bine sa-mi fi dat pe toata fata, asa nu as fi avut probleme), grrrrr... Vorba aceea, din greseala in greseala pana la victoria finala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Oricum, acesti corticoizi trebuie sa fie evitati pe cat posibil, eu n-am avut incontro, dar pot avea efecte adverse muuuuult mai serioase! Pupici tuturor si o saptamana perfecta! P.S.: DELPHIIIII, UNDE ESTI?!?!?! WE MISS YOU!!! Sper ca esti bine! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 81 Joined: 2-February 06 Member No.: 175 ![]() |
Multumesc mult pentru info. O sa merg curand sa vad ce este pe acolo.
Pe site la naturaplant intram si eu de dincolo. Ma intereseaza in mod deosebit lista de ingrediente. succes la dermato. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Nu exista ceva baton corector necomedogen ?
http://www.realitatea.tv/index.php?emisiune=44 : Acneea, o problema la orice varsta, invitata Mihaela Leventer, medic primar dermatolog |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
salut.... ce va mai fac tenurile? la mine nu stiu de ce nu se mai schimba nimic, desi aplic destule... adik pe o scala de la 1 la 10 eu ma mentin constant la 6... de 2 luni ... poate ar trebui sa mi schimb programul de ingrijire... e frustrant ... asta este... (PS iar is depresiva!?)... o fi din cauza primaverii...
pup`s & hugs |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
17girl, parerea mea este ca are o mai mare importanta tratamentul medicamentos decat cremele. Cu creme te tot poti da si tot or sa iti iasa cosuri. Doar medicamentele stopeaza aparitia lor.
A folosit cineva crema Emolliente Extreme (Uriage) ? |
|
|
![]()
|
|
Girlish, n-am folosit crema respectiva, dar din ce am citit se pare ca e foarte buna (asa spun cei care au folosit-o) - se utilizeaza in general pentru piele uscata, eczeme, dermatite, arsuri etc.
Si, a propos de intrebarea ta, 17girl, eu o duc mai bine, incep sa-mi revin, dupa ce am folosit intensiv zilele astea Lipobase (cu tot riscul de a fi comedogena...). Si, a propos de medicii dermatologi, ieri seara aveam programare la 17, am ajuns la cabinet (Dermagin, langa Biserica Alba), am sunat la usa vreun sfert de ora si... nimic (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif) ! Cred ca doctorita a uitat pur si simplu de programarea mea (scria acolo pe usa ca programul este de la 11 la 17), cu toate ca vorbisem chiar cu ea! Acum ma gandesc daca sa ma reprogramez aici sau sa merg in alta parte... Si am reinnoit si stocul de cosmetice, vitamine etc (cu pretul unei gauri substantiale in buget, hihihihi)! Pupici! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Buna fetelor!
Multumesc pt sfaturi am inceput sa dau cu retin-A de aproximativ o saptamana pe o zona mica de piele unde am mai multe puncte negre pt a vedea daca e tolerata bine si dupa 4 zile de aplicare consecutiva mi-au aparut niste pete mici si rosii unde s-a facut si o usoara cojita dar an intrerupt imediat si am dat doar cu crema hidratanta si in 2 zile s-a du de tot acum dau din nou in fiecare seara. Ma spal cu sapunul moale de la hofigal cu care ma inteleg super bine de vreo 2 ani, dupa 30 de min retin-A si dupa alte 30 de min ulei de bebe.. deocamdata am observat doar ca am pielea extrem de fina sper sa fie si mai bine iar cosuri nu mi-au aparut. Problema este ca ieri am fost sa imi fac analize la sange si am descoperit ca s-ar putea sa am hepatita (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) . Asa ca de ieri sincer nu prea imi mai pasa de fata .. peste o saptamana ma duc sa refac analizele ca sa fiu sigura ca am intr-adevar sau era o zi mai proasta pt ca ma simteam si rau, nedormita si suparata si nemancata cand am fost sa le fac asa ca s-ar putea sa fie si de la asta. Sper. Va pup si va urez bafta cu tratamentele pe care le faceti sper sa gasiti fiecare exact ce aveti nevoie pentru a fi bine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 11:19 PM |
|